• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PALMEXSubaru forever a nikdy jinak, rady tipy, fotky, videa

"in this car, you are watching where are you going.. through the side window"

Na nástěnce nyxácký subaru vozový park.

Manuály - Subaru: http://www.subaruclub.cz/manualy
    rozbalit záhlaví
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    KROTITEL: Pádla pod volantem maj jenom automaty, ne? :-)
    4PTO
    4PTO --- ---
    KROTITEL: hydrauliku a 4 bodový pásy bys tam nechtěl? :D
    CROSS
    CROSS --- ---
    KROTITEL: to je dvoulitrovej diesel, ne závodní monopost. ;-]
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    T_MAX: tahle pixla nemá ani pádla pod volantem??
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    RUFF23: tak tak, jupijej! :D KOnečně budu srát i ostatní a né jenom ostatní mě :)))
    RUFF23
    RUFF23 --- ---
    hm zajimavé, to ovladaní na obou stranách volantu (audio a tempomat) je i v tom našem, ale bez xenonu. Takže můžes vesele oslňovat :D
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    RUFF23: Jinak jak jsi říkal ohledně tý výbavy, tak je to Trend, ale dovezenej původem z belgie, či co, takže to má v xenony a ovládání na volantu :)
    RUFF23
    RUFF23 --- ---
    T_MAX: jj ono to fakt záleží jak máš "težkou nohu", ale odpovídá to tomu co jsem psal.

...no ale když tam to turbo je že?
    Tak ať to jezdí!
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    IKSIK: teďka jedu něco zařizovat, takže ho někde vyblejsknu :)
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    T_MAX: Dobře ty! :) A nějakou fotku zvenku nemáš?
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    důkaz místo slipů :)

složení trasy: cca 80 km dálnice, průměr tak 120 km/hod, 20 km okreska max 120 km/hod a zbytek zacpaná praha poránu, eventuálně odpoledne

NILOR
    NILOR --- ---
    T_MAX: čas odjezdu 11.00
    čas příjezdu : 13.00 ale druhý den

pak jo :D
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    4PTO: Zejtra vyfotim .. po 78 km mám průměr 5,0l/100km :) I to sedá ..
    4PTO
    4PTO --- ---
    T_MAX: důkaz!
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    Tak už je doma, Oťas ... na Čerňáku jsem vynuloval a do kanclu v centru jsem dojel se spotřebou 3,6 l/100 .... Docela masakr :D

Jinak teda vrní nádherně, z benzínu jsem byl zvyklej na trochu ostřejší zvuk uvnitř - tady ani nevím, že je nastartováno :D
    NIGHTHUNTER
    NIGHTHUNTER --- ---
    4PTO: už jsem čekal malotraktor ve 2.0D ;-)
    4PTO
    4PTO --- ---
    polem nepolem
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    Tak v úterý bude ten OTB 2.0D :) Jsem teď těch 14 dní z ježdění s Ford Tranzit celej nesvůj ..
    4PTO
    4PTO --- ---
    V nedeli je trenink na monte pisek vol. V, kdybyste chteli protahnout ty vase lestenky, uz sem se smiril s tim ze to nestiham tak me to sere :[
    RUFF23
    RUFF23 --- ---
    T_MAX: no byl levnejší než lesník :) . Ale tyto ceny měli +- co vím všichni prodejci.
    CROSS
    CROSS --- ---
    RUFF23: hele ceny ojetin moc nesleduju, ale zde priklad z nabidky Freye. Subaru tu jezdi mraky, dovozce loni prisel s tim, ze od roku 1979 jich prodali 300000, to mas 10000 rocne.

Nicmene pri dovozu do CR se to IMHO prodrazi (DPH, clo - jestli se teda plati), pac CH neni v EU.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    RUFF23: To je hodně dobrá cena ..
    RUFF23
    RUFF23 --- ---
    T_MAX: no my koupovali na úvěr to OTB za 660 tis. vcetně daně, byly to poslední kusy před tím "tankem" takže byla tendence je rychle vyprodat, proto se mě to asi zda být hodně v porovnáním s tím za co jsme jej pořídili.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam