• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PALMEXSubaru forever a nikdy jinak, rady tipy, fotky, videa
    CROSS
    CROSS --- ---
    TOMYK: já teda svítim furt, i dlouhý trasy (shodou okolností taky do Švajcu, kde neni svícení povinný), a nikdy nic, kromě občasný výměny žárovky. No, ale co neni, může být. (Doufám, že nikoli, teď jsem mocně zakrvácel na tlumičích.)

Ten prasklej plast - to jako prasklej skrz, ve smyslu bude tak zatejkat? Nebo je to jen kosmetická záležitost?
    4PTO
    4PTO --- ---
    SWAMP_ASS: palce jsme drzeli, kde je reza? :)
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    T_MAX: nemám. Mámtam právě klasický žárovky.. Asi sejim na to svícení vyprdnu..
    Jsem zjistil cenu. I po přátelské slevě od známého vyjde jeden plast na 2700..uff. Ještě mám domluvenou zastávku v SUBARU, prej si to vyfotěj,....
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    T_MAX: ANO! :D
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    IKSIK: na to jsi čekal od chvíle, co jsme ti je tu tak pohanili, co? :D
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    Kdybyste nebyli prďolové a svítili ve dne diodama, tak by vám nepraskaly reflektory.. :-P
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    TOMYK: Máš xenony? U těch se to stává poměrně často ..
    CROSS
    CROSS --- ---
    ...a doufám, že nikdy neuslyším (myslim, že máme stejnej model, akorát já s MT).
    A to svítim vždy a všude, jako docela to hřeje, ale tohle?
    4PTO
    4PTO --- ---
    TOMYK: :-O tak o tom jsem vživotě neslyšel..
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    Staka se mi zajímavá věc. Při cestě z Prahy do Zurichu ( asi 700km) mi popraskali obě přední světla. Ty průhledný plasty, ne žárovky. přijde mi to jako vada materiálu. Forester je 3 roky starej (SG). Patrně to bylo z rozehřátí, ze stálého svícení..Ale tak normálně by se to stát nemělo. Patrně vada materiálu. Koukal jsem, že se dají koupit samotný ty plasty,ale netroufám si sám na výměnu. Máte s tím někdo zkušenost?
    4PTO
    4PTO --- ---
    Impreza za 77?
    SWAMP_ASS:
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    Zdarte, drzte mi prosim pesti at me pri koupi 2.0 GX 2002 uz nestoji v ceste zadna prekazka, v pondeli bych se tim padem stal hrdym prispevatelem tohoto auditka.
    CROSS
    CROSS --- ---
    COMMANCHE: yy, brzdim motorem a jezdim, jak se rika, predvidave. Naposled v servisu rikali, ze desticky vydrzej do priste (tj. do 135k).
    COMMANCHE
    COMMANCHE --- ---
    CROSS: Pokud hodne brzdis motorem, tak proc ne :). Ja brzdy skoro nepouzivam :).
    CROSS
    CROSS --- ---
    přemejšlim, jestli plyne nějaký poučení z toho, že mi odešly dřív tlumiče než brzdový destičky.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    CROSS: všechno nejlepší k tlumičům :D
    CROSS
    CROSS --- ---
    ad CROSS - Hmm tak v prdeli silentbloky vpredu za 15 franku kus a tlumice vzadu za 600 franku kus ;-]

Zajimavy, ze pri testu pri 90 tisicich byly tlumice zcela v cajku, a po dalsich triceti jsou zraly na vymenu. Ale asi je to normalni. Za chvili mam narozky, tak si nadelim nove tlumice.
    PALMEX
    PALMEX --- ---
    CROSS: skřípání předních kol při parkování by mohlo být způsobený nedostatkem kapaliny v servu...což je naprosto banální záležitost...zadek by pak mohl dělat vychcanej tlumič ale i spoustu dalších věcí..dej pak vědět co ti řekli
    CROSS
    CROSS --- ---
    T_MAX: no doufam, ze to neprobehne jako s mysterioznim zapachem v interieru, kdy to prohlidli, rekli, ze nic nenasli, nikde nic neunika, vsechno tesni jak ma, ale smrdi to dal.

Nicmene Svycari mi oprativne nabidli tenhle patek, tak uvidime.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam