• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PALMEXSubaru forever a nikdy jinak, rady tipy, fotky, videa
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    KROTITEL: Když to dáš dolu, tak z toho uděláš závoďák s podtlakovým efektem a nic na světě to ze silnice neutrhne. :))
    A co je levnější? Legacy s měchama? Když budeš mít štígro na dobrý měchy, tak možná jo.
    4PTO
    4PTO --- ---
    IKSIK: já se bez ní taky neobejdu! (především po přehnaným nájezdu do ostré pravé)
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    1023: Tak to beru jako že se bez čtyřkolky opravu neobejdeš. :)
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    IKSIK: rozhodně ti to sníží spotřebu o mikronic, když to dáš dolu :))
    a je o dost levnější.
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    KROTITEL: Na cesty mezi polema si spíš kup třeba Outbacka. Ten má větší světlou vejšku sám od sebe a nemusíš se starat o nějaký měchy.
    1023
    1023 --- ---
    IKSIK: Moje cesta domů se podobá pohádce o Smolíčkovi, Za třemi brody a hlubokým lesem je na bahnivém kopci chaloupka ... Takže s obyč autem kolikrát legrace.
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    1023: Třeba se domů dostaneš jenom do příkráho zablácenýho kopce. Co já vim...

AXTHEB: Tak to udělej a jeď s tím jako člověk. Jestli budeš dělat hrabačky na každý křižovatce, tak jsi diskvalifikovanej. :-P

T_MAX: Cestu ke tchyni z Prahy do Chrudimi bych s manželkou vedle sebe a dětskejma sedačkama vzadu i s příslušným osazenstvem nemohl bez čtyřkolky vůbec absolvovat.

Líbí se mi, jak se vždycky necháte strhnout k flejmování. :)))
    1023
    1023 --- ---
    IKSIK: Nevím jak je to u ostatních, ale třeba já to využiju docela často. Stačí, aby trochu víc zapršelo, a s normálním autem domu nedojedu.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    IKSIK: Tak mně napadá že z toho mýho lega se dá udělat předohrab zandánim pojistky do příslušnýho slotu. To někdy zkusim a poreferuju;)
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    AXTHEB: :)) i na našich cestách mezi polema? :))
    IKSIK: mě spíše šlo o to jak to poznám, abych příp věděl a dělal chytrýho, nebo šel rovnou od toho. :))
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    IKSIK: Promiň, ale jestli nepoznáš rozdíl jízdních vlastností i v létě za sucha, tak jsi subarubarbar :)
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    4PTO: Kdy se ti to hodí MIMO ZIMU jsem se ptal, doprdeleprácekrucinál!!!!
    4PTO
    4PTO --- ---
    IKSIK: já ti to připomenu v prosinci :)
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    AXTHEB: No tak jedeš s předohrabem na kluzku posranějc. Ony ty naše čtyřkolky (zvlášť) Legacy taky nejsou kdovíjaká spása. Nepřu se o tom, jak je to boží, ale mimo zimu to využiješ tak akorát na mokrý trávě. :)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    IKSIK: Nedá. Pohon všech kol ti dává lepší kontrolu nad autem za kluzka, do ostřejších ztáček a podobně, kdežto štelování zdvihu použiješ kdy?
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    AXTHEB: Přesně tak. Ono se dá polemizovat i o tom pohonu všech kol, že ano. :)))
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    KROTITEL: Radši si to nekupuj. Mě by se to taky celkem líbilo i když to nepotřebuju, ale nikdy jsem to neviděl funkční. Vždycky to byla předělávka na normální pérování. Buď to má v inzerátu nebo přímo na autě napsáno, že je to Hubertus a na zadním okýnku, kde je napsáno ABS, je i malinkej nápis AIR SUS.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    KROTITEL: V praxi to štelování zdvihu stejně neužiješ ;)
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    ok tak že pružiny jsou lepší. ale líbí se mi to štelování zdvihu, i když teda je to věc určená k rozbití
    jinak dal 2t za novej, pozor! zřejmě dobrej oddíl :)))

dík za info, zas jsem o něco chytřejší :)
    KEDUEL
    KEDUEL --- ---

auto který má najeto víc jak 150k ma mechy 5 min před smrtí asi tak na 90 proc., 2000 mohl dát za starej měch u kterýho nikdy nevíš. Já koupil 3 starý a nakonec jsem měchy stejně vymenil za pérování. koupil jsem stary péra a stary tlumice dohr asi za 4000 a mam klid. Označení auta je HUBERTUS a z fotek v inzerátu to jen těžko poznáš, možná tak že na fotce motoru v rohách u uložení tlumičů jsou elmag. ventily a trubičky
    KROTITEL:
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam