• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PALMEXSubaru forever a nikdy jinak, rady tipy, fotky, videa

"in this car, you are watching where are you going.. through the side window"

Na nástěnce nyxácký subaru vozový park.

Manuály - Subaru: http://www.subaruclub.cz/manualy
    rozbalit záhlaví
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    4PTO: blázen na svobodě když to prodává za tolik..
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    4PTO: To se neproda. Koukej kolik stoji mondeo ze stejny doby.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    4PTO: No, hezký .. taky můžu vystavit něco za takovou nekřesťanskou cenu ap ordávat to tři roky :)

Hele jen pro porovnání, já jsem letos koupil OTB 2009, najeto 45 tis. 2,0D za 440k ...
    4PTO
    4PTO --- ---
    pro srovnání, byť je to lego. 2004, 184tkm, 270k kč :)
    http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/subaru/outback/9224200 :)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    4PTO: Hele já jsem před půl rokem (což už je přeci jen nějaká doba) prodával toho svýho OTB a za 180 bych ho stěží prodal a to měl najeto stejně a byl stejně starej ..
    4PTO
    4PTO --- ---
    KROTITEL: a pro mnohý je 3,0r jediná volba ;))

Ne, za 150 (resp 135,- protože AAA) je to cena o kilo nejnižší v čr. Za tu cenu se prodávaj justyny z toho roku. Ani obyč lega pod 200,- nejsou. Ale nechci polemizovat, ten stav bude odpovídající.

IKSIK
    IKSIK --- ---
    Jasně. "Měl to nějakej důchodce, kterej s tim jezdil jenom v létě na chalupu pro vajíčka. A protože už nemohl z důchodu utáhnout tu spotřebu, tak nám to sem se slzou v oku dal." :))))
    CROSS
    CROSS --- ---
    zkusmo jsem koukal tady a našel jsem H6 z 2004 za 14k CHF... na tom inzerovaným kusu mě zaujal volant, úplně stejnej jako mám na Foresteru 2007, ale možná se majiteli Otbacka prostě jen líbil.

Ale taky mi přijde, že dráž prostě třílitr benzín s 200k nalítanejma v ČR nikdo nekoupí - nejspíš to majitel už zkoušel a chce se toho zbavit. (Ale taky si představuju, že přesně tohle je story, kterou vybalí AAA.) :-]
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    COMMANCHE: sebevražda za ty prachy.. v době dehtu je třílitr pro mnoho lidí unreal.
    COMMANCHE
    COMMANCHE --- ---
    T_MAX: Nerikam, jestli to nekdo koupi nebo ne, jen koukam na aktualni ceny. Nejblizsi nabidka je za 230 000. Je sice z roku 2005, ale je zase koupene v Nemecku.
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    T_MAX: přéésněéé .. :)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    COMMANCHE: Sorry, ale za 250 tis. ti takhle starý a olítaný auto s takovým motorem dneska nikdo nekoupí :)

Ta cena je prostě ok ..

KROTITEL: přéésněéé .. :)
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    T_MAX: Taky bych řekl. auta teď jdou s cenama hodně dolu.. a je to starý..
    jinak hezkej kousek za 150..
    COMMANCHE
    COMMANCHE --- ---
    T_MAX: V poradku? Podle parametru a soucasneho stavu trhu je to o 80-100 tisic mene. A to je podezrele. Na druhou stranu, s takovou slevou ti treba zbydou prachy na opravy. A na benzin :).
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    4PTO:
    COMMANCHE: Nevim kluci, ale mě ta cena přijde v pořádku .. ???
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    COMMANCHE: Odhadem tomu umira automat;)
    COMMANCHE
    COMMANCHE --- ---
    4PTO: Hmm, fakt ho tam maji:

Prodám Subaru Outback 3.0 R (180kW), rok 2004, Kombi, Benzín, Automat - ojeté auto, prodej - Autobazar AAA Auto
    http://www.aaaauto.cz/cz/subaru-outback/car.html?id=2198211&make=114&model=1621

Bud je to kauf roku anebo je tam nejaky hacek...
    4PTO
    4PTO --- ---
    sobota, Písek, +-35 aut
    KOSIC
    KOSIC --- ---
    4PTO: znama a krasna cesta od vapenky na karlik. tam uz zustalo aut :-)
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    4PTO: O tom to je!
    4PTO
    4PTO --- ---
    COMMANCHE: ujedes vsem a jeste muzes vezt nalozenou pracku
    CROSS
    CROSS --- ---
    COMMANCHE: nema to smysl u vsech forestru, jen u vybranych kusu. :-] Mne by se to jako druhy auto libilo.

BTW pokusy predelat Lego na offroad tu uz byly: nedavno zminovany Hubertus :-]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam