• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PALMEXSubaru forever a nikdy jinak, rady tipy, fotky, videa
    RODWY
    RODWY --- ---
    cau,jako zarpunilej ropak nak meknu a premyslim o sesti hvezdach coz by znamenalo benzin a zaplynovat.)
    tak se chci zeptat na zkusenosti ohledne obsahu a hlavne plynu?
    me se asi nejvic zamlouva 2,5(121kw)...
    oznaceni JTG nebo Bi-Fuel je origo plyn?je naky rozdil oproti ostatnim?
    co treba ujete km..koupit auto s 200tkm?predpokladam dobre,ze motory bez turba jsou drzaky? diky

CHARVYBURGER
    CHARVYBURGER --- ---
    Zdar, mam Subaru Outback 1997 Automat a asi me ceka vymena celych prednich brzd, jakoze opravdu celych - trmeny, pisty, desticky, kotouce. Kolik to tak muze stat? Nemam z toho uplne radost...
    LOST_DOG
    LOST_DOG --- ---
    CROSS: Díky za zkušenosti. Zajedu omrknout toho itala.
    CROSS
    CROSS --- ---
    LOST_DOG: toho sveho se budu zbavovat pouze v pripade, ze budou svycarske urady prudit, az ho ted v prosinci zkusim konecne prihlasit na svycarsky znacky, jinak ho dostane manzelka. Se spotrebou jsem na tom dlouhodobe tak, ze v lete jezdim za cca 8.5, v zime cca o litr vic, dlouhodobou prumernou spotrebu za cca 3 roky, co to sleduju, mam 9,18.

K tem inzeratum - kazdej rekne, ze to auto je treba videt. Podle toho, co pisou, podle myho celkem pohoda. Kor jestli s tim ten Ital jezdil takhle pravidelne do servisu. Ja do toho odjakziva jenom leju benzin a v servisu menej, co je treba podle servisniho manualu; zasadnejsi byly akorat zadni tlumice, co jsem menil ted v lete. Takze kdyz se k tomu clovek slusne chova, vydrzi to vecnost.

Co jsem koukal na subarufanclub.cz foru, mozna bys nasel nekoho mistniho, kdo by se v tom (kazdym) servisu stavil a podival na to, pokud to nemas sam blizko.
    LOST_DOG
    LOST_DOG --- ---
    CROSS: chceš se toho svého zbavit?:) Počítám maximálně tak s cca 10000€. Můžu se tě zeptat, jak jsi na tom se spotřebou? Je pravda, že se s tím dá jezdit i pod 9l?

Co říkáte na toto?:
    Prodej Subaru Forester Kombi 2.0i X - Sauto.cz
    http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/subaru/forester/9058970
    Prodej Subaru Forester 2,0 X Active WP - Sauto.cz
    http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/subaru/forester/9300816
    CROSS
    CROSS --- ---
    LOST_DOG: ciste ze zvedavosti, kolik za nej hodlas dat? (Jednim takovym z 2007 se 136k ve vybornem stavu jezdim.) Podle myho dosti zalezi na tom, co s nim konkretni majitel delal. Jestli s tim nejakej Ital tahal prives s ovcema po Alpach treba. :-]
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    LOST_DOG: Ujete kilometry, cislo na tachometru a stav automobilu jsou do znacne miry nezavisle veliciny.
    LOST_DOG
    LOST_DOG --- ---
    Zdravím všechny subaristy, chci koupit Forestera 116kw, nevíte někdo o nějakém v dobré stavu (do 130tisKm)? Taky bych se chtěl zeptat jak jsou na tom tyto auta dovezené z Itálie? Nebo se vyplatí si připlatit a koupit si něco v německu?
    4PTO
    4PTO --- ---
    PALMEX
    PALMEX --- ---
    4PTO: kde? jak? proč? nakrm nás informacema
    4PTO
    4PTO --- ---

4PTO
    4PTO --- ---
    To je na subaru paráda. Nejdřív jsme se pozdravili na dálnici když jsem je předjížděl, pak jsem zastavil na benzince, kluci co vezli toho závoďáka dojeli, pokecali...pohútka :)

PALMEX
    PALMEX --- ---
    zpráva ze subaru clubu:

Davam plosne vedet info o tom, ze prevodove oleje Shell nejsou a vyhledove nebudou! Je to oficialni info, Shell se stahl z CR, vse se vozi i pro autorizovane dealery z Hamburku, ale prevodaky a dalsi oleje nejsou proste vubec. Dokonce tato situace hrozi do roku 2013-14, kdy se to bude pro zmenu vozit z Kataru. Myslim ze je to uzitecna informace, ty oleje sem tam nekde sehnat lze, ale je to problem. Vse nam sebral rusky trh. ERIK
    CROSS
    CROSS --- ---
    T_MAX: jasne jasne, ja jen doplnuju. Ze problemy s dodavkama meli, to koneckoncu rikal i ten dealer.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    CROSS: Jak je to teď nevim, to co jsem psal bylo po Tsu.
    CROSS
    CROSS --- ---
    Bavil jsem se tedka s mistnim prodejcem a ten mi tvrdil, ze problemy s vyrobou byly, ale uz nejsou, a dodavky novejch aut se srovnaly do normalu. Otazka je, jak moc o tom vi, ale jako sef prodeje snad neco jo. Ovsem ciste pro zajimavost, ze dvouzonovou klimosku maj (Forestery) jenom benziny a diesly z nejakyho duvodu ne se udajne dozvedel az z meho dotazu. Prej se ho na to jeste nikdo nikdy neptal. :-]

Sondoval jsem taky, jak s tim XV, ale prej dodavky nejdriv v unoru a cenik jeste nemaj. Krome toho jsem se jeste dozvedel, ze novej diesel (silnejsi) v planu na 2012 neni, maximalne upravej ten stavajici smerem k nizsim emisim (jeste jsem neslysel, ze by takova uprava vedla ke zvyseni vykonu).
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    KROTITEL: Je to přesně naopak - jakoukoliv linku se vyplatí nechat puštěnou aspoň na 5%, než jí úplně zastavit, protože tím rozhodíš všechno nastavení a najíždět potom všechno nanovo je ztráta jak prase.
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    T_MAX: 5%???
    myslím že na 5-ti % by se jim nevyplatilo vůbec něco vyrábět..
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    HELMUT: NA 5 % Co mi říkali v Subaru, tak byla fabrika, nebo její část přímo zasažená, navíc většina zaměstnanců je z okolí, tudíž řešili spíš existenční problémy, místo pracovních.

Ale informace mám zprostředkovaný ze Subaru, určitě bych se pod ně nepodepsal :)
    HELMUT
    HELMUT --- ---
    T_MAX: o 5% nebo opravdu na 5%?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam