• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PALMEXSubaru forever a nikdy jinak, rady tipy, fotky, videa
    CROSS
    CROSS --- ---
    "ropak desive predrazenej" asi proto, ze nejstarsim ojetinam jsou teprve 3 roky.
    RODWY
    RODWY --- ---
    JEECRAFT: tak ten Bi-fuel je asi primo z fabriky/vicebod vstrik.)
    koukam na outback/legacy 2004-2006..

T_MAX: ropak desive predrazenej a co jezdi kamos do AWD servisu tak ho tam pred tim varoval:(
    4PTO
    4PTO --- ---
    JEECRAFT: v subaru-opava to stejný.. doporučují, dělají, zaručí... cena moderních systémů cca +/-30..
    JEECRAFT
    JEECRAFT --- ---
    RODWY: ahoj, o plynu jsem se ted bavil se Svadlenkou (Subaru Svadlenka). Nevim jak u novejsich rocniku , ale u starsich mi rozhodne radil radeji kupovat bez plynu a nechat to udelat dodatecne, abys mel jistotu, ze je to udelany poradne a neresil nejaky pripadny sileny opravy.. Cenove to u nej vychazi u H4ky na 30-35tis.
    Vzhledem k tomu, ze ma vsechny svoje auta v plynu (a jedou fakt pekne) a na predchozim Legu s plynem mel nalitano nejakych 500.000 a to s tim i tahal platak, tak bych se toho u nej fakt nebal. Az budu mit volny prachy, tak si to u nej necham taky udelat pac tech prumnernych 10 na 100 me taky uz moc nebavi :)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    RODWY: projdi si historii, o LPG jsme tu drbali docela dost .. mě osobně od toho mechanici v subaru odrazovali - ale to se dočteš v tý historii ..

Když chceš ropu, kup si ropu, ne? Já jsem s tim dieselem od subaru navýsost spokojenej :)
    PALMEX
    PALMEX --- ---
    4PTO: 220 k ..... no mělo nárok...to je jasný
    4PTO
    4PTO --- ---
    PALMEX: kolik melo najeto?
    PALMEX
    PALMEX --- ---
    přátelé, kamarádi, tímto bych vás chtěl požádat o minutu ticha za moje turbo.

Zároveň kdybyste někdo věděl o nějakym jinym na subaru legacy super station vagon (1992, 147kW) BJ, tak dejte prosim vědět.
    Díky
    RODWY
    RODWY --- ---
    cau,jako zarpunilej ropak nak meknu a premyslim o sesti hvezdach coz by znamenalo benzin a zaplynovat.)
    tak se chci zeptat na zkusenosti ohledne obsahu a hlavne plynu?
    me se asi nejvic zamlouva 2,5(121kw)...
    oznaceni JTG nebo Bi-Fuel je origo plyn?je naky rozdil oproti ostatnim?
    co treba ujete km..koupit auto s 200tkm?predpokladam dobre,ze motory bez turba jsou drzaky? diky

CHARVYBURGER
    CHARVYBURGER --- ---
    Zdar, mam Subaru Outback 1997 Automat a asi me ceka vymena celych prednich brzd, jakoze opravdu celych - trmeny, pisty, desticky, kotouce. Kolik to tak muze stat? Nemam z toho uplne radost...
    LOST_DOG
    LOST_DOG --- ---
    CROSS: Díky za zkušenosti. Zajedu omrknout toho itala.
    CROSS
    CROSS --- ---
    LOST_DOG: toho sveho se budu zbavovat pouze v pripade, ze budou svycarske urady prudit, az ho ted v prosinci zkusim konecne prihlasit na svycarsky znacky, jinak ho dostane manzelka. Se spotrebou jsem na tom dlouhodobe tak, ze v lete jezdim za cca 8.5, v zime cca o litr vic, dlouhodobou prumernou spotrebu za cca 3 roky, co to sleduju, mam 9,18.

K tem inzeratum - kazdej rekne, ze to auto je treba videt. Podle toho, co pisou, podle myho celkem pohoda. Kor jestli s tim ten Ital jezdil takhle pravidelne do servisu. Ja do toho odjakziva jenom leju benzin a v servisu menej, co je treba podle servisniho manualu; zasadnejsi byly akorat zadni tlumice, co jsem menil ted v lete. Takze kdyz se k tomu clovek slusne chova, vydrzi to vecnost.

Co jsem koukal na subarufanclub.cz foru, mozna bys nasel nekoho mistniho, kdo by se v tom (kazdym) servisu stavil a podival na to, pokud to nemas sam blizko.
    LOST_DOG
    LOST_DOG --- ---
    CROSS: chceš se toho svého zbavit?:) Počítám maximálně tak s cca 10000€. Můžu se tě zeptat, jak jsi na tom se spotřebou? Je pravda, že se s tím dá jezdit i pod 9l?

Co říkáte na toto?:
    Prodej Subaru Forester Kombi 2.0i X - Sauto.cz
    http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/subaru/forester/9058970
    Prodej Subaru Forester 2,0 X Active WP - Sauto.cz
    http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/subaru/forester/9300816
    CROSS
    CROSS --- ---
    LOST_DOG: ciste ze zvedavosti, kolik za nej hodlas dat? (Jednim takovym z 2007 se 136k ve vybornem stavu jezdim.) Podle myho dosti zalezi na tom, co s nim konkretni majitel delal. Jestli s tim nejakej Ital tahal prives s ovcema po Alpach treba. :-]
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    LOST_DOG: Ujete kilometry, cislo na tachometru a stav automobilu jsou do znacne miry nezavisle veliciny.
    LOST_DOG
    LOST_DOG --- ---
    Zdravím všechny subaristy, chci koupit Forestera 116kw, nevíte někdo o nějakém v dobré stavu (do 130tisKm)? Taky bych se chtěl zeptat jak jsou na tom tyto auta dovezené z Itálie? Nebo se vyplatí si připlatit a koupit si něco v německu?
    4PTO
    4PTO --- ---
    PALMEX
    PALMEX --- ---
    4PTO: kde? jak? proč? nakrm nás informacema
    4PTO
    4PTO --- ---

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam