• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PALMEXSubaru forever a nikdy jinak, rady tipy, fotky, videa
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    RODWY: jojo, taky jsem lehce zaznamenal u řidiče. bylo to ale jenom jeden kusek, jak t ční nad tapecírunk. Mám SG 2008.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    4PTO: Davej pozor, brzdi do zatacek trochu driv, a kdyz se ti utrhne predek tak jemne na plyn:)

Hlavne tomu nejdriv nasol nekde kde se neutrhnes do stromu, at vis jak se to chova:)
    SCOOBY
    SCOOBY --- ---
    4PTO: nemá jenom legacy? poslední roky už tam tak maximálně vlezu do inzerce, tak ani nevim, jestli neupgradoval z toho mizerně malýho důchodu...:-D
    4PTO
    4PTO --- ---
    SCOOBY: ten ho má z áček myslim
    SCOOBY
    SCOOBY --- ---
    SCOOBY: Aha, tak to nic, to je jenom alergie na spojení slov Subaru a důchodce vypěstovaná jistým panem Jindřechem Rejžkem nebo jak se ten idiot jmenuje a navíc mám pocit, že to byly Dobřichovice, nebo tak nějak, ale hledat to nebudu, nerad bleju bez party tomu předcházející...
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SCOOBY: Nevim kdo je Harry, ale prodal jsem auto Commancheovo kolegovi.
    CROSS
    CROSS --- ---
    Tomu Harrymu a.k.a. CML? ;-]
    SCOOBY
    SCOOBY --- ---
    T_MAX: Prodal jsi to Harrymu? No ty pyčo...:-D
    4PTO
    4PTO --- ---
    Prvni subarusnih. Challenge accepted! :D
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    CROSS: hm, asi bude rozdíl v aerodynamice mezi Foresterem a OTB .. tak já jsem to prostě oželil a taky žiju, no :D
    CROSS
    CROSS --- ---
    T_MAX: já jezdim s otevřeným střešním oknem skoro pořád, teda v sezóně. I na dálnici se to do nějakých 120 celkem dá (v tom novějším i rychleji).
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    COMMANCHE: ok, pošta
    COMMANCHE
    COMMANCHE --- ---
    T_MAX: Ano.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    CROSS: NO a střešní okno jsem měl otevřený v létě tak 5x za ty tři roky co jsem ho měl :D

COMMANCHE: hele chtěl jsem se optat, od tebe byl ten pán, co si odemě bral starýho OTB, žejo?
    CROSS
    CROSS --- ---
    T_MAX: s kůží uvidíme, snad to snesu. Prej se dobře čistí, když to nový budoucí pasažér pozvrací. Chtěl jsem střešní okno a švýcaři ho dodávaj jenom ve verzi Limited, tj. v kůži.

Tetris to byl, nakládal jsem to asi půl hodiny, ale nakonec jsem to složil tak pěkně, že to ani neznepokojilo švýcarský celníky (neb obutí jsem zakoupil ve staré vlasti - rozdíl, který vidíte i cítíte). Bohužel teda na zadních sedačkách mezi madly dveří to má asi 130 cm, zatímco výška obutého kola je 67 cm... takže to byla precizní skládačka.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    CROSS: Slušnej tetris :)

No, já po zkušenosti s kůží na předchozím OTB vím, že mi kůže do domu už nesmí .. v zimě zima, v létě vedro - běs ..
    CROSS
    CROSS --- ---
    * Dunlop Winter Sport, uz mi preskakuje
    CROSS
    CROSS --- ---
    T_MAX: puvodne jsem chtel Dunlopy Winter Contact (podle nazoru na forech), ale zrovna nebyly, a na Continentaly jsem taky cetl prevazne priznive ohlasy.

V ropakovi mam kuzi, v benzinu jsem mival textil. S benzinem jsem se v patek rozloucil, bude v nem jezdit (jeho vlastnimi slovy) az do smrti duchodce z Mirosovic. :-]

Mimochodem k debatam o velikosti interieru - v nedeli jsem vezl kocarek (rozlozena trojkombinace) a 4 kola obuty do 225/55 R17, bylo to trochu puzzle ale veslo se. Se sklopenejma sedackama jsem i zatahnul roletku. ;-]
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    CROSS: Jo, měl jsem stejný gumy a velká spokojenost :) Jestli máš kůži, tak je vyhřejvání nutný, jestli máš textil, tak je přinejmenším příjemný :)
    CROSS
    CROSS --- ---
    Tak v patek jsem uprimne tvrdil, ze vyhrivani sedacek mi v aute nikdy nechybelo. A dneska jsem si to s radosti zapnul. Ale mozna je to tema kozenejma potahama, textilni sedacka mi nikdy neprisla studena.

Jinak prezuto na Continental TS-830P, zatim treti den v brecce a lehkem snehu plus jedno brutalni dobrzdovani na mokry dalnici a spokojenost.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam