• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PALMEXSubaru forever a nikdy jinak, rady tipy, fotky, videa
    4PTO
    4PTO --- ---
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    jo, mám forestra 2.0 automat 2008..
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    já jezdim lpg na subaru. 3lape pěkně, je to origoš od subaru z říše. teď mi navíc budou měnit v rámci záruky komplet nové přední vstřiky, protože prostě začali dělat nový a na ty co mám už nedělaj náhradní díly. 1600E platí suaru říše.
    Spokojenost největší, jezdim jako niki lauda a mám to jako za 6 benzínu..
    Neměnil bych..
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    4PTO: to je pohodička
    CROSS
    CROSS --- ---
    4PTO: smysl křídla na Impreze objasněn! ;-]
    (ale vydrží teda dost, to bych ani nečekal)
    4PTO
    4PTO --- ---
    :)
    Impreza Sti human drift - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=5L8_JQbxFx4
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    4PTO: Tak to se mi celkem ulevilo. :) Moc díky!
    4PTO
    4PTO --- ---
    IKSIK: je to jen to cos psal ty. ja jezdil s plynem 2 roky kdyz jsem byl mladej a nemel prachy na benzin. Byla to ta sama alfa co mas/mels ty :) mrdka i bez plynu. Furt se neco sralo. Servis lpg byl drahej. Porad "neco" stelovali. Tu odesla hadicka, tu vstriky lpg, tu svicky, pak i lambda a pak celej motor. Nemel jsem plyn od novoty takze se menila nadrz 10tis kc. Servis 10tis kc. Emise za benzin + dalsi za plyn. Riskovani v garazich vem cert. Diva se na to hezky kdyz se jezdi za 1,3kc km, ale nebylo to tak. bylo to moje druhy auto. A doat jsem mu slapal. Motor to odsral 1:1:1 lpg vs. ja- mlady pako vs. ze uz mel na lpg nalitany hodne. Proto jsem psal ze bys to mel zvazit sam. Imho kdybych nejezdil jak kkt a mel flashlube, tak vydrzi i ten posranej Ital dyl. U suba prave ze verim, ze nebude tak nachylny jako TS, tak by to mohlo byt pouzitelny. Ale tak jak tak. Najezdem 7k km, to za ten risk nestoji.
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    4PTO: To asi ne, no. Ale co to teda má za negativa kromě těch co jsem vypsal sám?
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    COMMANCHE: Díky. Už jsem jí to i vyřídil. :) Kdyby aspoň nenadávala furt na tu spotřebu... :)
    COMMANCHE
    COMMANCHE --- ---
    IKSIK: Bomba, vypada moc pekne! Mas skvelou manzelku :).
    4PTO
    4PTO --- ---
    THINK. FEEL. DRIVE!
    [HD] Subaru Impreza WRX STI 2005 Snow Plow Drifting ICE FUNNY :) - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=0FBq7C1qYkE
    4PTO
    4PTO --- ---
    IKSIK: se 7 tisicema rocne se to nevyplatí..
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    Ale řekl jsem manželce, že jestli bude furt otravovat, tak si nechám Súbo pro sebe a koupim jí nějakej malej dehet bez turba, a ať si šetří. Já s tim žádný túry nejezdim. Spíš to používám jako náklaďák na kraťoučký cesty domov-garáž-chata. A když jsem vezl před Vánocema pračku a sušičku a ještě jsem zavřel dveře od kufru, tak to bylo taky dobrý. :)
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    CROSS: Nevim, no. Žere to málo, ale lejou do toho nějakej longlife a furt měněj vstřiky za těžký prachy. Ale na rovinu to nikdo nepřizná, to je jasný. :)

7000km/rok.
    CROSS
    CROSS --- ---
    IKSIK: no nevim, podle mýho tédéíčko od fauvé neni zase takovej zázrak, aby jeho provozovatelé neměli problém. Tankovat se do něj taky musí (i když v absolutních číslech míň) a údržba neni zadarmo.

Kolik toho najezdíš ročně?
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    4PTO: No, hele, asi by mi neškodilo, kdyby mi ty negativa někdo vypsal. Prosím.
    Já když si to představim, tak vidim hadičky v motoru navíc, stříbrný svíčky, zabranej prostor v kufru, někdo se mi bude hrabat v autě, homologace, kontroly a investice, která se při našem ročním nájezdu bude vracet tak 5 let.
    Nehledě na zákaz parkování v podzemních garážích, ale to asi není problém.
    4PTO
    4PTO --- ---
    IKSIK: a lpg jsi zavrhl? někdo s ním ušetřit dokáže. Pokud máš subo rád, peníze nejsou a jezdit se musí, asi bych to být tebou zvážil. Těžko říct, vím co lpg obnáší za negativa.
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    Na druhou stranu bylo docela paráda letos i loni, v těch nejkrutějších mrazech bez problémů nastartovat a jet si do Globusu nakoupit, zatímco dehťáci sháněli, kdo by je odtáhnul do teplý garáže aby se jim roztál parafín ve filtrech. :)
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    CROSS: Tak to asi neni u žádnýho auta. Já to manželce furt řikám. A než jsem Súbo koupil, tak jsem to i propočítával. Ale on si pak člověk hodně rozmyslí, jestli má jet tam a tam autem nebo sockou. A nakonec abych s tím vůbec nejezdil, protože to žere benzín. Asi mám okolo sebe špatný lidi. Každej má dneska tédéíčko vod fauvé a nemá problém. :-/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam