• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PALMEXSubaru forever a nikdy jinak, rady tipy, fotky, videa
    4PTO
    4PTO --- ---
    PALMEX: v jiné diskuzi tady se jim moc do jejich atmosfér nelíbil :) já ale vím že mám to nej, a sere na to pes, potřebuju vědět co se s autem děje..
    NILOR
    NILOR --- ---
    dobrej vlk :)
    PALMEX
    PALMEX --- ---
    4PTO: peknej budik
    4PTO
    4PTO --- ---
    jsem byl autem se psem

auto je pořád stejný

i ze zadu

jen přibyl budík

budikovej

LOST_DOG
    LOST_DOG --- ---
    SCOOBY: Jde prý o možnou korozi předních spodních ramen, viz. http://subarufanclub.cz/forum/viewtopic.php?f=8&t=1807
    SCOOBY
    SCOOBY --- ---
    Svolávací akce? Povídej, přeháněj.... :-D
    LOST_DOG
    LOST_DOG --- ---
    Ahoj, může mi prosím někdo poradit dobrý servis na subaru ve zlínském kraji, případně Brno a okolí? Budu muset s forestrem poprvé do servisu pořešit tlumiče..
    Taky jsem teď zjistil, že budu muset i do autorizovaného kvůli té svolávací akci, byl už někdo?
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    Ano. LPG. A byl to sakra fofr. Vlastně jsem si cestou metrem do práce jentak ze srandy počítal, za jak dlouho se taková investice vrátí a ještě ten den jsem byl objednanej do jedný místní dílny a za tři dny bylo hotovo. Teď jsme na dovolený na Vysočině a máme najeto něco přes 300km. Jede to parádně. Možná i líp než na benzín. Ještě jsem zvědavej na spotřebu plynu.
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    AXTHEB: Nepokročil. Zatím na to prdim.
    CROSS
    CROSS --- ---
    IKSIK: to byl fofr teda ;-]

Ja jsem pro zmenu sundal zimni a nasadil opet vsemi oblibene Geolandary. Taky jsem pred par tydny zazil nekolik horkych momentu, kdyz jsem napsal do servisu, ze chci na garancku po 20 tisicich, a pak koukam do manualu a tam sevisni interval 15. Chvili jsem myslel, ze jsem se zblaznil, ale serviska jasne rika 20.
    JESSE_MORENO
    JESSE_MORENO --- ---
    Sice skoda ze jsem sem nevlez dokud byl snih a nezacal s tim votravovat uz driv ale tak me napada co teda nejakej sraz v Pze a blizkem okoli za ucelem vokazani si aut, spolecneho vychvalovani hvezdicek, nadavani na ostatni automobilky a ukazovani si co se kde da jak udelat na aute samodomo?

IKSIK: jakoze uz jsi to hodil do plynu?
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    A abyste věděli, tak máme úplně dokonalý auto. Jak jsem řikal, že jediná jeho nevýhoda je vysoká spotřeba benzínu, tak už to neřešíme. Teď už benzín používáme jenom pro nastartování. ;-)
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    JESSE_MORENO: Rozvody jsou na těchhle motorech hračka. Já to zvládnul i na Twinsparku na Alfině. Tam to šlo taky dobře, ale Subaru je odpolední pohodička s kafíčkem a dortíčkem po ruce. :-)
    JESSE_MORENO
    JESSE_MORENO --- ---
    AXTHEB: me od toho prave kofilka ze subarufanclubu trochu zrazoval ze jestli jsem to nedelal tak to je jedna z mala veci kterou by doporucoval urcite nechat udelat servisaka...

ja si pak uvedomil ze jsem rozvody menil jednou, na bawu pred sedmi lety a jediny co si z toho pamatuju ze to byl hroznej ojeb a moc dobre mi to od ruky neslo :o)))

Jinak mam Forestera rv 2001 s tim 92kw dvoulitrem
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    rozvody u myho suba sem zvladl vyment i ja, co mas presne za auto a s jakym motorem?
    JESSE_MORENO
    JESSE_MORENO --- ---
    ale samo zkusim, dik!
    JESSE_MORENO
    JESSE_MORENO --- ---
    SCOOBY: zadnej google ale nejakej uberlevnej nakup pres kamarada u stangla coz samo nemusi bejt nejlevnejsi mozna varianta :o)
    SCOOBY
    SCOOBY --- ---
    JESSE_MORENO: Netuším, bohužel, mě to dělali najednou se spojkou, přetěsněním motoru, homokloubem a hromadou dalších věci....než to začneš shánět, zavolej awdčkům a Bímovi a zeptej se na cenu. Pokud nemáš přístup k nějakejm hodně levnejm origo dílům, třeba ty díly bude Bím bude umnět levnějc než google...;-)
    JESSE_MORENO
    JESSE_MORENO --- ---
    SCOOBY: jj to uz je daleko... hele a jen tak orientacne mas predstavu kolik budou chtit za praci na tech rozvodech? kdyz si je koupim sam a privezu?
    SCOOBY
    SCOOBY --- ---
    Já byl v Hostivicích dvakrát, pokaždý jsem měl chuť je nakopat, pak se tam vrátit a nakopat je znovu, drahý, neochotný etc., ale světlo měli.
    Vrtílkovi na Kladně jsou OK, nevím kolik dílů/aut má Bím na rozborku, ale jako o servisákovi jsem o něm slyšel jen samou chválu a znám osobně lidi, co za ním jezdí i z pardubic, moravy apod., takže pokud chceš řešit rozvody, jel bych za ním a nenapadá mě nikdo, kdo by to v rozumný vzdálensti od Prahy zvládl líp a za lepší cenu. Já jezdil do awd.cz , ale to ještě nebyli autorizák.... jak je to u nich teď s cenama a co tam má Kotyk teď za mechoše netuším. Nemám rád autorizáky. :-D
    Na jih jinak nevím, leda až Švadlenka v Táboře, nebo Dobřany, ale to bude asi už moc na jih/západ.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam