• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PALMEXSubaru forever a nikdy jinak, rady tipy, fotky, videa
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    CHARVYBURGER:
    JESSE_MORENO:
    pánové, díky za odpovědi. Tak nakonec jsou to dojebaný desky, kotouče a uvidíme až to sundaj co s brzdičem. Prej sem projel nějakou hrozně lepivou srágoru, která se dostala na ten brzdič, zatuhla, deska se spálila a jak už byly na konci řivotnosti, tak i dojebali ten kotouč. Na cenu opravy čekám..bohužel, sám to nepopravim, ne že bych se do toho nechtěl pouštět, ale tak nějak nemám kde. ale poreferuju. Nakonec je to u známýho, tak nepředpokládám nějakou oblož.

    CHARVYBURGER
    CHARVYBURGER --- ---
    AXTHEB: Litr, ale kdyz bude spatnej tak mi to vratej. Novej prej vyjde na trojku...
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    A opatrne se zeptej kolik stoji ten knock sensor u nich, mozna budes prekvapenej. Kolik si za nej dal v Hostivici?
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    CHARVYBURGER: Tak se stav v Letňanech. Více v poště. :)
    A nebo vraž pár stovek do AWD v Hostivaři. Oni tě tam nezruinujou.
    CHARVYBURGER
    CHARVYBURGER --- ---
    Stejne bych ho ale potreboval vymenit a naradi na to doma nemam. Takze nekdo z Prahy, kdo by mi bylo ochoten objetovat 15 minut s ohmmetrem a pripadnou vymennou. Dam vam na pivo. Pristi tyden jedu do Slovinska a chtel bych to mit z krku. Diky.
    JESSE_MORENO
    JESSE_MORENO --- ---
    ale pozor mam s temahle zkusenost ze zerou baterky jak vztekly takze doporucuju po kazdem mereni tyhlety levny kramy uplne odpojit od baterky a nespolehat jen na vypnuti pristroje.
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    CHARVYBURGER: No jo...dřív jo....a teď stovku. Kam to ten svět spěje. :)))
    CHARVYBURGER
    CHARVYBURGER --- ---
    IKSIK: Tenhle kram stoji stovku? Sakra ja mel pocit ze min jak za litr se takova vec neda sehnat...
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    CHARVYBURGER: Ale jdi ty. :-)
    Digitální multimetr UT 20B | GES-ELECTRONICS
    http://www.ges.cz/cz/digitalni-multimetr-ut-20b-GES07313123.html?listType=1
    CHARVYBURGER
    CHARVYBURGER --- ---
    IKSIK: Diky za tip, to zni kazdopadne lip. Obavam se ale, ze ani takovou techniku jako ohmmetr doma nemam...
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    CHARVYBURGER: Klepací senzor si vyblikáš i bez počítače a můžeš si ho i proměřit. V dílenský příručce je návod, jak se to dělá a kolik ohmů máš naměřit.
    CHARVYBURGER
    CHARVYBURGER --- ---
    TOMYK: At se ti v servisu podivaj jestli nemas ty brzdice zarezly. To se stalo me. Pak ti to samo brzdi, sjizdej se desticky a smrdej brzdy jak kdybys je vytahl z ohne. Je to pak na vymenu komplet brzdicu, desticek a kotoucu. Zalezi jestli se daj ty brzice sehnat. Protoze treba na muj outback stal novej brzdic 10k a starej jsem sehnal za 500 z vrakace a taky krasne funguje.
    CHARVYBURGER
    CHARVYBURGER --- ---
    Prosim nemate nekdo v Praze nebo okoli pocitac na Subaru? Mam Outback 97 2,5l a zlobi me klepaci senzor. Koupil jsem si nahradni v hostivicich, ale nevim jestli funguje... Potreboval bych ho vymenit, vnulovat pocitac a zkusit. Diky.
    JESSE_MORENO
    JESSE_MORENO --- ---
    TOMYK:

    hele hrozne zalezi co se presne stalo, mohlo dojit "jen" k tomu ze se z nicehonic zadrhl jeden brzdic a chvili ti pribrzdoval tak se zacly palit desky pak se to ale uvolnilo a pohoda a nestane se nic... taky ale mohlo dojit k tomu ze jsi s tim jel tak dlouho ze se to silene prehralo, doslo k trvalym deformacim v materialech a tudiz mas kotouce uz treba pokrouceny nebo v nich mas vyfrezovanou drazku tema deskama a budou na vymenu... takhle na dalku se fakt tezko diagnostikuje jen jsem chtel abys vedel ze to muze byt relativne sranda a nebo taky trochu vetsi vec...

    a kolik to tak muze bejt vubec netusim protoze nevim co si udelas sam a co budes muset v servisu, ja osobne bych tohle vsechno koupil a vymenil sam takze by me to stalo dily - ted jsem delal na forester SF vymenu prednich kotoucu a desek a jedna deska stala litr a sada desticek na predek taky litr... takze zadna tragedie. Brzdic uz muze byt drazsi ale pokud je v hajzlui a ty ho vymenis tak uz ho asi nebudes znova menit nikdy
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    JESSE_MORENO: nejel jsem s tim víkend. Teď už zase ok, ale dobrej pocit z toho nemám. Bude se měnit všechno, říkáš? Jako že desky, kotouče a i brzdič?
    Kolik to tak může bejt? forester SG?
    JESSE_MORENO
    JESSE_MORENO --- ---
    TOMYK: to nebude o deskach ale spis o brzdovejch celistech nebo jak se tomu bazmeku nadava, urcite ne pneuservis, klasickej servis a pocitej s tim ze muzes menit komplet vse zalezi jak dlouho jsi s tim jel
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    PRoSiM RADU
    Dnes jsem po víkendu, kdy auto stálo přilítl do práce a už cestou se mi zdálo, že pravá přední brzda drhne (bylo slyšet takový to vrzání, jako když se rozjíždíš se zatáhlou ručkou..). Když jsem zaparkoval, tak jsem se šel na kolo mrknout a dost se od brzd kouřilo a smrdělo..
    Jsou to desky v prdeli? Mám s tim navštívit servis? Nebo to přejde? Nebo stačí první pneuservis v okolí?
    EASY917
    EASY917 --- ---
    TRIPPER01: parada, konecne pekny auto v ulici :) furt si ho prohlizim..
    4PTO
    4PTO --- ---
    TRIPPER01: nejaky zajimavy upravy?
    TRIPPER01
    TRIPPER01 --- ---
    Jinak dík za foto bez spz :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam