• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PALMEXSubaru forever a nikdy jinak, rady tipy, fotky, videa
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    AXTHEB: Že by zlobilo čidlo teploty?
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    IKSIK: Vicemene deterministicky. Zapnu zapalovani a kdyz je rucicka mezi "tady" a "tady", tak to startovat nebude.
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    AXTHEB: Jak často se ti to stává?
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    IKSIK: Hele az na to prijdes tak rekni, mne to dela taky. Kdyz je motor zahratej tak, ze je teplomer mezi spodni a "beznou provozni" hodnotou, tak to nestartuje. Pomaha chvili pockat.
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    Poprvé v životě mě Súbo skoro nechalo na holičkách. Normálně přijedu na sběrnej dvůr s nějakým nábytkem, vypnu motor, jdu se nahlásit, vrátím se do auta, nastartuju, popojedu k příslušnému kontejneru, vyházím krámy, vrátím se do auta, startuju startuju startuju nechytá to... Žádnej Check engine, motor se protáčí ale nechytne. Tak otevřu kapotu, všechno v pohodě, všechny kablíky na svým místě, jdu to zkusit znovu, startuju startuju, nic. Do prdele, to tam nejde benzín nebo elektrika do zapalování? Kolem jde nějakej páreček co přijel Citroenem(!) a že prej mě roztáhnou. Už mě to točilo tak jsem se musel ovládat abych jim neřekl, že jsou úplně blbý a že v mým případě je mi nějaký roztahování jejich francouzským křápem k prdu. Tak jdu pátrat po benzínu. Prošroubuju se v kufru až k palivovýmu čerpadlu, jestli tam není nějakej uklepanej kontakt. Všechno v pořádku. Tak to zase všechno zašroubuju a zakryju těma všema vrstvama... Ještě kouknu pod kapotu a vážně všechno v pořádku. Poslední pokus....otočím klíčkem a nastartuje to jakoby se nechumelilo. Mi řekněte, co to mělo, sakra, znamenat?!?!
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    PANDAMON: Dobrej výběr .-) Skus Subaru Kempinger - už bych nikde nekupoval jinak. Super servis i ceny. A je to kousek za hranicema.
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    PALMEX: zase na druhou stranu s tím plynem se vubec nestydim mačkat tlačítko power a volit "ostřejší" jízdu.. Která mě mimochodem o víkednu stála 3 body... fuck.
    PANDAMON
    PANDAMON --- ---
    Cau Subaristi, shanim peknaho Forestera tak kolem 200tis rok 2006 nebo tak. Nevite o nejakym, pripadne nejaky rady na co se zamerit pri prohlizeni a testovani? Dik
    SCOOBY
    SCOOBY --- ---
    PALMEX: upřímnou soustrast Palmexi, bude tě to srát...:-D
    taky jsem po ráně co réza dostala přešel na temnou stranu a nikdy nechtěl plyn... minulej měsíc jsme byli s jedním místním ID co se tu ještě nepochlubilo koupit Kofilkovýho oťase a ikdyž mám ten aktuální postrk z nějakýho perverzního důvodu rád, z fleku bych měnil za užranýho/zplynovanýho oťase.
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    PALMEX: Já jsem byl taky proti. Je to takový šetřílkovský. Ale to Súbo by nás fakt sežralo.
    PALMEX
    PALMEX --- ---
    IKSIK: když mě je ten plyn tak nesympatickej...nikdy jsem ho proto do lega nedal, že bych se musel prostě stydět...

    hele jako...nehodlám se pokoušet si to nějak obhajovat. Mít dost prachů na to živit dál lego...lil bych do něj benál i kdyby stál 100kč litr..vo tom ani potom
    4PTO
    4PTO --- ---
    PALMEX: S quattrem za 5 asi spis ne, ale jasny hlavne ze to nebude 8+
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    Akorát mi teď vypadnul kabel lambdy z konektoru, namotal se na poloosu a celej se urval. Lambda drží. Akorát mi svítí Check engine. Jede to úplně stejně. Jenom jsem zvědavej, jestli se nějak pohne potřeba než dám novou lambdu.
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    PALMEX: V přepočtu na cenu benzínu jezdím taky za 5l/100km. :)
    PALMEX
    PALMEX --- ---
    4PTO: koupil jsem A4 avant 1,9 tdi, přirozeně quattro, r.v. 1997, kanárkové žlutá barva (na poblití), najeto 230k, zachovalej stav, po prvním majiteli... stála mě 1650,-E, očekávám spotřebu kolem 5/100.

    došel jsem k závěru že mít jako jediný rodinný auto starý lego GT neni úplně to ono, každá cesta do školy/školky = spotřeba 12...při dnešních cenách drahej luxus...

    Navíc je ted, jak víte, nabouraný takže byla i urgentní potřeba nějaký auto mít aby byl zajištěn provoz rodiny a od manželky klid.

    Samozřejmě si Lego nechám, ve stodole mi místo žrát nebude, příležitostně bude tahat vlek a dělničit kolem baráku...a jednou.... jednou ho snad udělám, vyleštim a všem ještě vytřu zrak.....

    no uvidíme....

    moji čest a ego drží nad vodou ještě stará shnilá justy, takže nejsem tak uplně OT....ačkoli nákup Audi v dehtu je přísně proti pravidlům tohoto auditka

    T_MAX
    T_MAX --- ---
    PALMEX: zasloužil bys i zrušit ID Palmex :D
    CROSS
    CROSS --- ---
    PALMEX: budeme očekávat návrat ve velkém stylu :-]

    Furt lepší, než kdyby sis koupil Prius.
    4PTO
    4PTO --- ---
    PALMEX: dobře ti tak :)) jaký a proč? btw na auditko nám ani nechytej :) rád se ho ujmu
    PALMEX
    PALMEX --- ---
    Koupil jsem si audi...v dehtu....

    poprosil bych ukamenovat a následně požádat ID nyx o zrušení tohoto klubu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam