to jsou věci co,,,co naděláš? nic moc pro Bíma, divím se že nedal ten kontakt na ,,zloděje/překuoníka"
Trpkou zkušenost,
varuju subaristy z celé ČR dávejte si pozor na některé jedince..., někdy v srpnu 2012 nám z našeho bouraného závodního stříbrného havarovaného Sti 2002, kteréhož vrak stál v areálu na Jeremiášově ulici v Praze - Stodůlkách odcizeny následující věci:
Závodní kola EVO CORSE 8x18 ET42 5x100 zlaté barvy
Mokré pirelli pneu na rally 225/650 R18
Kompletní BRZdy Sti - BRZdiče přední + zadní, Kotouče přední + zadní, desky Goldfren racing přední + zadní
Upravená řídící jednotka sti
Jsem zvyklý že se v tomto státě krade a protože jsem tuto skutečnost zjistil pozdě nebyl jsem schopen s tímto nic dělat.
Šáhněte si do svědomí vy co kšeftujete s kradenými díly nejasného původu, a řeknete koupil jsem je tak co chcete je zaplaťte mi je.
Dopátral jsem se těchto dvou pánu kteří s mými věcmi přisli to styku:
Pan Tomáš Kutek - telefon - 725 555 028 (nový jičín)
Pan kutek BRZdy inzeroval na ewrc a tvrdil že jsou z fabie. když jsem si pro ně chtel jet, přestal mi brát telefon (a pneu inzeroval na honda clubu) a BRZdy se najednou objevily u jineho člověka asi po měsící na Subaru clubu.
Pan Miroslav Bím - 777 238 368 - Mladá Boleslav (tomu údajně nabízeli kromě BRZd i jednotku a mokré pneu pirelli)
oba dva měli kontakt na člověka který jim kradené věci nabidl k prodeji a neposkytli nám jej, pan Bím nakonec BRZdy koupil a prodává je nyní na inzerci. I po sdělení jak a podle čeho si ty BRZdy poznám mi stejně řekl že to ty znaky má ale že je koupil a že si je mužu leda koupit od něj.
Pátral jsem po nich a něco jsem i vypátral bohužel, mám pár důkazů, ale přes policii to nemá řešení podle mého...
Takže subaristi pozor a mějte víc štěstí než já.
Email: proracing@proracing.cz Telefon 725035055
Země Česká republika Město: Valašské Meziříčí