• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PALMEXSubaru forever a nikdy jinak, rady tipy, fotky, videa
    DIXIE
    DIXIE --- ---
    jednickovy forester (2002) uz 2hym rokem lehce zrzne pod gumovym lemem spodni hrany skla patych dveri (nic vazneho, ale pri detailnejsi obhlidce si toho clovek vsimne), co vim od predchoziho majitele tak nikdy nebyl garazovany, takze to nepovazuju za velke prekvapeni (ale mozna mam proste jen smulu - na zadnem jinem foresteru jsem to nevidel)
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    Tak to bylo asi trefený všude. :) Hele, ochranu proti korozi měli japonci řešenou možná líp než italové, ale tyhle auta stejně dřív nebo později dojezdily. Každý mělo něco do sebe.
    PALMEX
    PALMEX --- ---
    Legacy I hnilo jen tam kde bylo trefený...RIP Legacy
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    Pozink to sice je, ale na těchhle ještě není tak dobrej, aby nekorodoval. Fakt jsi ještě neviděl Legacy II s děravejma blatníkama? Ročník 1995.
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    pozink by neměl korodovat.... co to je za ročník? to už by mělo být v zinku, ne? Nebo to koroduje někde, kde to bylo křáplý?
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    TOMYK: No ty tři vyjmenovaný hnily asi jako odpovídající ročníky Subaru. A to moje Legacy II zrovna nehnije, ale jak neni garážovaný, tak sem tam se nějaká ta rez klube. A shnilejch jsem jich viděl dost.
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    IKSIK: no nevim, tys psal hnije.. hlavně jak jim ty Alfy 33, 75 a 155 hnily
    mně subo nehnije, ani nekoroduje. Asi o něj dobře pečuju:-) Ale rozhodně s nim nejezdim jen po dálnici. Italský křápy nemám, nikdy jsem neměl ani mít nebudu,tak nevim, jak hnijou, ale předpokládám, že dost :-)
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    TOMYK: Koroduje, ty tupče! :-P
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    IKSIK: proč? tobě hnije? :-)
    NIXIMOR
    NIXIMOR --- ---
    LOST_DOG: Myslivce nebo lesnika jsem ve forestru jeste nepotkal, ti maji tak Lady Nivy z offroadu, co tak vidim, nic novejsiho se moc nevidi :) A uz jsem v lese potkal i Berlingo :) Ale jinak do lesa ze zasady nejezdim, pokud tam nevede silnice nebo tam skutecne nemam neco na praci.
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    PANDAMON: No jo no. Já zase dlouho neviděl Legacy I, natož Leone. A bohužel auta z těchhle let nemaj takovou historickou hodnotu, aby je někdo leštil v garáži.
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    TOMYK: Hehehe. Pokus o flame? ;-)
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    LOST_DOG: Voni se tváří nasraně furt. S tvým zdravením to nemá nic společnýho.
    LOST_DOG
    LOST_DOG --- ---
    NIXIMOR: Jinak taky máte tu zkušenost, že myslivci a lesníci ve forestrech zásadně nezdraví a tváří se většinou ještě dost nasraně?:)
    LOST_DOG
    LOST_DOG --- ---
    DBR: Náhodou mě zdravila i nějaká slečna/paní ve stejně starém forýskovi jako mám já:) Pak jsem se zdravil ještě v brně s jedním stříbrným, kterého jsem dojel na dvouproudovce. Ale jinak je to poměrně slabé na to kolik málo stejných modelů vídám.
    RUFF23
    RUFF23 --- ---
    NIXIMOR: Na Valašsku není problém, tady se zdraví spousta Subaristů. Fakt je ten, že s příchodem nových modelů v tom jezdí kde já mamka, která nechápe kdo a proč na ni mává.
    DBR
    DBR --- ---
    NIXIMOR: zdravim kdyz si vsimnu a kdyz to stihnu , ale je fakt ze oproti stavu pred 15 ti lety kdy jich po CR jezdilo 420 celkove ted pozdravi kazdej 4tej 5tej .... kdyz ridi zenska tak se kouka proc na ni mavam :D
    PANDAMON
    PANDAMON --- ---
    tyjo uz dlouho sem nevidel zadno alfu 75
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    tak naštěstí Subo nehnije jak italskej krám, žejo:-)
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    NIXIMOR: Já jsem to vzdal. Občas zamávám na podobně starý kousky jako mám já, ale ani ti moc neodpovídají, takže už přestávám i s tím. Ono je to stejný asi u většiny kultovních aut. Když jsem byl nadšenej aktivní Alfista, tak se skoro všechny Alfy zdravily blikáním dálkovejma. Ještě nebylo povinné denní svícení. Ale jakmile si někdo koupil fungl novou Alfu, tak obvykle neměl o nějakým alfaklubu a o blikání ani ponětí. Starejch Alfistů taky postupně ubejvalo (hlavně jak jim ty Alfy 33, 75 a 155 hnily) a celý to zdravení postupně zmizelo. A podobný je to i se Subaru. Se nedá nic dělat. Čím dál víc lidí považuje auto jen jako dopravní prostředek a nemaj zájem se vykecávat v klubech o tom, v jak skvělým autě jezděj (kolikrát to ani nevědí :) ).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam