• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PALMEXSubaru forever a nikdy jinak, rady tipy, fotky, videa
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    NIXIMOR: Já jsem to vzdal. Občas zamávám na podobně starý kousky jako mám já, ale ani ti moc neodpovídají, takže už přestávám i s tím. Ono je to stejný asi u většiny kultovních aut. Když jsem byl nadšenej aktivní Alfista, tak se skoro všechny Alfy zdravily blikáním dálkovejma. Ještě nebylo povinné denní svícení. Ale jakmile si někdo koupil fungl novou Alfu, tak obvykle neměl o nějakým alfaklubu a o blikání ani ponětí. Starejch Alfistů taky postupně ubejvalo (hlavně jak jim ty Alfy 33, 75 a 155 hnily) a celý to zdravení postupně zmizelo. A podobný je to i se Subaru. Se nedá nic dělat. Čím dál víc lidí považuje auto jen jako dopravní prostředek a nemaj zájem se vykecávat v klubech o tom, v jak skvělým autě jezděj (kolikrát to ani nevědí :) ).
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    KEDUEL: Zaklepávají, to ano. Ale nechce se mi věřit, že by ty sedla dělali v Fuji heavy industries z takovýho bláta, aby se zaklepaly o milimetry. A ještě k tomu, aby byl tak velkej rozdíl v zaklepávání mezi provozem na benzín a na plyn. Ale neřešme to.
    DIXIE
    DIXIE --- ---
    NIXIMOR: Zdravím, ale převážně starší kousky (sám mám 1ckoveho forestera), dřív jsem zdravil všechny, ale prijde mi, že lidi v ropacich vůbec neodpovídají..
    KEDUEL
    KEDUEL --- ---
    IKSIK: jjojo je to tak, zaklepávají se, ale zkušenost s tím nemám a ani nechci :) kdo chce ať si to udržuje, je jich dost. ty sedla se dají vyměnit za lepší tvrdší
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    NIXIMOR: ? zdravil jsem se naposledy ve VW T2. to mi přišlo ke stáří odpovídajicí...
    PANDAMON
    PANDAMON --- ---
    NIXIMOR: driv se zdravily vsechny subarka, dneska uz je jich tolik, ze to ztratilo smysl, zdravim jen stejny auta bliknutim nebo mavnutim s usmevem:)
    CROSS
    CROSS --- ---
    NIXIMOR: Tady ve Švýcarsku ani náhodou, to by se všichni umávali.
    NIXIMOR
    NIXIMOR --- ---
    jinak zdravite ostatni subaristy na silnicich? Ja se snazim vzdycky mavnout, ale v Brne to v podstate nema cenu - odpovi tak kazdy desaty... zajimave je, ze se zvetsujici se vzdalenosti od vetsich mest se pravdepodobnost odpovedi zvysuje :))
    NIXIMOR
    NIXIMOR --- ---
    4PTO: ja ti nevim, ale tady ty sportovni upravy Forestra mi prijdou takove divne... to ma byt auto do terenu, na sport ma byt Impreza :) (muj skromny osobni nazor)
    EZOP
    EZOP --- ---
    EZOP: Navíc tenhle automat nemá a ted abych to nazval správně VDC. To ma jen 3l model.
    Ten jsem tenkrát chtěl přednostně ale kdyz jsem narazil na 2,5 v krásném stavu tak jsem ho vzal.
    EZOP
    EZOP --- ---
    AXTHEB: Jeden cas jsem to tak resil ale hrozne to pak chlastá :)) ale zase leti..
    EZOP
    EZOP --- ---
    4PTO: Jakmile je ten 2,5 l vytocenej tak šlape pekne, problem ale je ze automat tam automaticky dává 4.. S manuálem si podradim počkám at me mine protijedoucí auto a nandavavam :)
    Bylo to nevyzpytatelné protože kdyz jsem jel 80-85 tak tam tu 2 poslal..
    Kluk s legacy 2.0 at mi tvrdil ze to dvojku da kdyz se pedál proslapne.. Na podlahu pustit a znova na podlahu, ale to uz jsem subo nemel tak jsem to nemohl vyzkoušet.
    4PTO
    4PTO --- ---
    EZOP: nn to souhlasi, ve forestru 2L mame taky ten 4st nesmysl.. chce to poradnej motor (3,0) a ne ty slaby mrchy mmm..
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    EZOP: Tak mas na power jezdit furt a je to:)
    EZOP
    EZOP --- ---
    4PTO: Možna jsem s AT neuměl zacházet, ale neuvěřitelně me vytacelo kdyz jsem jel 90 a chtěl jsem předjíždět, slap jsem do toho jako do rejče a AT podřadilo pouze na 3 a auto moc no spis vubec nezrychlovalo. Jakmile jsem tam mel režim power tak si poslalo za 2 a auto letelo jak raketa. Přijde mi ze ač ma relativne silnej motor je to zazdeny tou převodovkou. Nevím jak je na tom převodovka u 2004 a vejs, tam je vlastne uz 5 stupeň.
    4PTO
    4PTO --- ---
    btw krasavec ze vcera, to musi byt sranda auto, takovej kufr a takovy peklicko pod kapotou a na podvozku
    4PTO
    4PTO --- ---
    EZOP: pro zajimavost, proc MT?
    EZOP
    EZOP --- ---
    Ahoj všem.. už to jsou 3 roky co jsem prodal 2002 outbacka. Pořídil audi... :-( nic moc.. audi jde do světa a já si chci opět pořídit outbacka.
    Ideálně 2002-2003 2,5 manuál, ale nebránil bych se ani 2004 a výš
    Kdybyste věděli o nějakém v dobrém stavu dejte mi vědět do pošty prosím... Díky
    WIROZA
    WIROZA --- ---
    Vlastní zkušenost nemám, ale už to nějakou dobu sleduju a všichni říkají to stejný... H6 s lpg je špatně, protože seřizování ventilů nejde udělat s motorem v autě.
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    IKSIK: No co jsem koukal tak vetsina 3.0 v inzerci co je z ciziny ma lpg....a co to vsude resi v klubech tak si dost pomahaj primazavanim ventilu aditivama...rozhodne jsem jeste necetl o nikom komu by po tom "explodoval" motor. Spis si stezujou na lajdactvi urcitych firem a spatnym vyladeni systemu...se si rikal jestli naaahodou nekdo z nyxu nema vlastni zkusenost.....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam