• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PALMEXSubaru forever a nikdy jinak, rady tipy, fotky, videa
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    LUBANCZ: Je to 149hp motor, poslední diesel ve starším modelu ..
    LUBANCZ
    LUBANCZ --- ---
    T_MAX: jde, kamarad to delal i s dpf pryc... Musis to mechanicky zaslepit a pak deaktivovat v jednotce. Po naladeni na serii vykon 181hp, jestli se teda bavime o tom 140-145hp motoru..
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    Víte někdo, jestli je u 2.0D MY09 dá eliminovat EGR ventil?

Díkec ..
    LUBANCZ
    LUBANCZ --- ---
    KODEXX
    KODEXX --- ---
    PRZZI: kdyz jsem si asi pred rokem objednaval nuz z japonska, postovny bylo snad 7$.. a za cca tyden byl doma..
    PRZZI
    PRZZI --- ---
    objevil jsem alternativní kabel, který by se dal zprovoznit ten AUX.
    Beat-Sonic AVC9 Video RCA Input Cable Harness
    http://www.beatsonicusa.com/...s-harnesses/subaru/beat-sonic-avc9-video-rca-input-cable-harness.html

v popisu najdete i kompatibilní modely/rádia - já osobně mám rádi GX204-LE.

Cena je přízniva (do 700lč), horší je to s dopravou. Objevil jsem prodejce v Austrálii, pak USA a Japonsko.

Kontaktoval jsem tu Austrálii a tam poštovné vyjde 2x dráž než cena kabelu. Zkouším hledat dál...

nemáte někdo známé v Austrálii, kteří se budou vracet? :))
    PIPLA
    PIPLA --- ---
    Z Vysokého Mýta:

DBR
    DBR --- ---
    SCOOBY: kdyby bylo potreba pomoct s polstinou klidne mi napiste
    teda radsi mluvim nez pisu ty skrtnuty pismena ale kdyz neni zbyti ...... :)
    PRZZI
    PRZZI --- ---
    TOMYK: kdyby to bylo 300 tak neřeším a objednávám ;)
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    PRZZI: 3k je mazec, jestli to neni 300,-....
    PRZZI
    PRZZI --- ---
    TOMYK: ještě ne, dá se objednat přes autorizovaný servis ale myslím že za to chtěli kolem 3k, tak se snažím sehnat jinak...
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    PRZZI: díky, mrknu. už si sehnal ten aux?
    HONZAF
    HONZAF --- ---
    a ja u imprezy ... MY2007/2006 :)
    PRZZI
    PRZZI --- ---
    TOMYK: nejsem si jistý, záleží asi na typu rádia, tohle se v podstatě zapojuje dle obrázku do 4 pinové zdířky
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    PRZZI: bral bych docela i ve foresteru... kompatibilní?
    SCOOBY
    SCOOBY --- ---
    GEEK: já se asi půjdu domů zeptat svý drahý polovičky, která je levá a pravá, sorry! :)
    Se zasíláním do do ČR by neměl být problém, jediný na co jsem při pokusech o komunikaci s prodejcema na alegru narážel, byla jazyková bariéra/google translate... Já nakonec co jsem potřeboval sehnal v ČR, bohudík.
    GEEK
    GEEK --- ---
    SCOOBY: To levý tam stejně nemají:) Ale díky za tip. Koukám, že se dá přihlásit loginem z Aukra. Akorát nevím, jak je to se zasíláním do ČR.
    GEEK
    GEEK --- ---
    GEEK: Co se týče tohodle světla, tak jsem nakonec šel do ebaye. Objednal jsem ho z Ameriky, za tři týdny tu bylo. Cena světla 40 dollarů, což je pěkný. Ale poštovný 70 dollarů už tak pěkný nebylo, a clo kolem 500 Kč. U nějakejch dražších věcí se to asi vyplatí víc. Tady jsem moc jinou možnost neměl. Vyšlo mě to ale cca stejně, jako bych to koupil tady na vrakovišti.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam