• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PALMEXSubaru forever a nikdy jinak, rady tipy, fotky, videa
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    AXTHEB: A bylo to tím olejem nebo ne?
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    IKSIK: No, uplne nevyresil, ale vyrazne se to na cas uklidnilo. Ted uz to zas rachtá, ale já to nějak neřeším. Holt to jednou přestane jezdit, no.
    HONZAF
    HONZAF --- ---
    JESSE_MORENO: to asi zalezi na definici palky... ja jsem pokazde teda v AWD velmi spokojenej. a to i s cenou. nejsem asi s cenou nijak zvlast navic oproti opravam sveho predchoziho auta (fiatek punto) ale asi budu rozhodne s cenou dole v prepoctu na najete kilometry mezi servisama.
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    JESSE_MORENO: Jinak myslím, že ID Axtheb vyřešil randál z motoru pouhou výměnou oleje. :) A u mě má olej na zvuky z motoru taky znatelnej vliv. Co tam máš vlastně za olej? A máš ho tam dost?
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    JESSE_MORENO: OK. Tak zkus toho Kubelku a jeho Dakuma-boys. :)
    JESSE_MORENO
    JESSE_MORENO --- ---
    IKSIK: hm se bojim ze v AWD necham palku uz jen za diagnostiku co s tim je nemluve pak o servisu :( jsem ted fakt extremne soc
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    JESSE_MORENO: S motorem jeď asi někam přímo k Subaru. Třeba do AWD. Dakuma je všeumětelskej rychloservis. Tam bys musel přijet už s představou, co přesně maj udělat.
    JESSE_MORENO
    JESSE_MORENO --- ---
    IKSIK: hm mas pravdu.... ja ted vubec nemohl a vysral jsem se uplne na vsechno ale asi to fakt po tohle vikendu zavezu k tem manikum do Dakuma cos doporucoval...

    jako sral jsem na nejaky malickosti ktery celkovej stav auta moc nemohly ovlivnit takze sice auto punk ale prezivalo v klidu... jestli by to mel bejt motor tak to me strasi moc, to by byla investice ktera by nedavala vzhledem ke stari a porizovaci cene auta vubec smysl.
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    JESSE_MORENO: Cvakání může bejt kde co. Ale diagnostikovat to chce. Čím dřív, tím líp. Ale takhle od klávesnice ti asi pomůžeme dost těžko.
    JESSE_MORENO
    JESSE_MORENO --- ---
    4PTO:
    SCOTT7279: tyvole cvakani jako fakt pridreny? kluci neblbnete ja myslel ze to bude nejaka pridrena kladka na nejaky vodni pumpe nebo takovej nejakej bazmek?? motor vydava takovyhle zvuky? :o((

    to je to posledni co ted potrebuju
    J3RRYNA
    J3RRYNA --- ---
    WILDENBURY_SQ: Tady jeden je: http://www.acboom-subaru.cz/...eci-vozy/92-predvadeci-vozy/127-subaru-legacy-sedan-3-0r-spec-b-180kw ;) Jinak gratuluju k rozhodnutí - Spec.B je svým způsobem dost možná to nejlepší, co kdy u Subaru vyrobili :)
    SCOTT7279
    SCOTT7279 --- ---
    JESSE_MORENO: To zní jak kdybys to měl přidřený... A z toho bys měl být nervozní ....
    4PTO
    4PTO --- ---
    JESSE_MORENO: Uf :( z motoru? Abys to nemel pridreny jak ja :/
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    IKSIK: GL;HF :)
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    Ale nesmim ztracet viru ve vsemocneho Allaha. A trpelivost. Meditovat a tak, vrrruuuum, vrrruuuum...

    Ja si na ni pockam! Mestsky popojizdelo mam, vlastne mi nic nechybi, jde o radost a na tu si clovek musi pockat... Takze zadny ustupky a trpelive pekne pockat na to, co CHCI. Ne na to, co by jako taky uslo a nestydel bych se do toho sednout, to za 300k nestoji :)

    A kdybyste prosim teda nekdo peknou H6 specB (manual 6tikvalt, zeano) zahledi, vesmes v jakykoli kastli, dejte prosim vedet... Internety sleduju, ale znamosti a osobni kontakty ani tri vagony internetů a pytel navrch nenahradi zejo.
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    WILDENBURY_SQ: Tak ono se to dá opravit poměrně rychle i levně. Jeden týden práce a je po problémech. Ale jsem línej. :-/
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    Člověk konečně našetří prachy, jenže nemůže sehnat ten vysněnej model auta, kterej chce. A nebo - internet je plnej aut, které člověk shání, dokonce sedí i barva stropního čalounění a seriova limited edition prevodovka 5000 ks worldwide, kterou tam clovek desne chce... Jenomze to zas na to clovek v tu chvili nema prachy. A kdyz je honem sezene, auto je pryc.

    No a cely to dopada tak, ze si clovek rika, tak ja teda tu H6 oželim, nejaky pekny rychlejsi AWD volvo taky nebude k zahozeni... Tak udelam ustupek, koupim neco jinyho. Pink - sotva prinese clovek technicak s jeste vlhkym inkoustem v kolonce o zmene majitele a internet je plnej aut, které člověk shání, dokonce sedí i barva stropního čalounění...

    &^&# v,, 348 8y 88*^&(
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    IKSIK: Moje nocni mura, tohle se zpravidla resit nevyplati (jinak nez to jakkoli co nejvyhodnejc prodat - dle moznosti... Dat trochu do kupy a prodat pojizdny, nebo na dily atp. Hlavne se toho zbavit a koupit neco v rozumnejsim stavu).
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    Mě na tom už cvaká a mlátí úplně všechno. Horní uložení zadních tlumičů, všechny silentbloky na podvozku jsou v háji, a do toho se zase ozvaly hydroštely. Žere to olej a Total 10W50 už mi došel, tak dolejvám Sunoco Marathon 10W40 a už to cvaká. Nervózní z toho nejsem, ale hrozně mě to všechno sere. A začíná mi to reznout. Je na tom tolik práce, že se mi do toho přestává chtít...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam