• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PALMEXSubaru forever a nikdy jinak, rady tipy, fotky, videa
    SCOOBY
    SCOOBY --- ---
    JESSE_MORENO: kdyby náhodou, tak Bím: http://subaru-mb.webnode.cz/ ale je Mladý Boleslavi.
    JESSE_MORENO
    JESSE_MORENO --- ---
    CROSS: 50:50 jestli tomu dobre rozumim jsem jel doted... to bylo bud se to posere uplne nebo to prestane :oD


    HONZAF: TAK! ale je pravda ze bych se uz aspon mohl odnaucit delat si odpadkovej kos z mista spolujezdce... to narychlo uklizeni kdyz si tam pak ma nekdo sednout vypada fakt hrozne :o)
    CROSS
    CROSS --- ---
    JESSE_MORENO: tak to máme přítele na telefonu i hlas publika, zbývá 50:50
    HONZAF
    HONZAF --- ---
    JESSE_MORENO: rozumim ti :) auto musi mit funkcni motor, prevodovku, napravy brzdy rizeni a podobne veci :) zvenku z nej klidne muze kapat spina, ale musi me dovezt spolehlive kam si reknu, a takovou rychlosti a zpusobem jakym si reknu ;) a nesmi tam bejt zadny cinkrlatka :) (ve sluzebni ochcavce mam dojem ze nademnou ruzna hejblatka maji prevahu, ze se ani nemuzu soustredit na rizeni )
    JESSE_MORENO
    JESSE_MORENO --- ---
    tak mi to nedalo a do toho boxerauta jsem zavolal

    vtipny jak je ten trh malej, po chvilce jsme zjistili ze vlastne pan zna jak moje auto tak si pamatuje i nize zminenou katastrofu

    pridrenej motor si prej nemysli protoze to by bylo slyset i prvnich par vterin po nastartovani... co si ale mysli s velkou pravdepodobnosti je povolenej rozvodovej retez (coz jsem teda nasel i na nejakejch americkejch webech) a to je jen material tak za 26kKc takze paradoxne to uz je skoro jedno protoze je to stejne nesmyslna investice do takove stare vrany...

    nicmene mi doporucil jak uz tu zminoval i Iksik dat neco ridsiho a vyplachnout to, ze se to muze dost uklidnit... a jinak me zaroven uklidnoval ze s mym najezdem to takhle muze klapat klidne jeste mnoho let nez se neco podela... nu zkusim ten olej a kdyztak to tam zavezu na jare az se uvidi jestli to pokracuje.

    Dik za konzultace! :o)
    JESSE_MORENO
    JESSE_MORENO --- ---
    IKSIK: jakoze proste po vypusteni tam jen tak nalejt neco jineho? to nemuze nicemu vadit? sry za lama dotazy ale jak uplne nerozumim chemii ani temdle oleje a treni atd. fyzikam tak jsem to radeji dycky mel v nejvyssi ucte a do aut lil jen to co tam uz bylo :o)


    SCOOBY: mirek bim neznam ale boxerauto mi tu uz i nekdo v minulosti doporucoval, vim ze si je par lidi pochvaluje a snad i samo AWD tam dava veci ktery neumi (primo predchozi majitel meho auta kterej s AWD resil posranou automatku v novejsim outbacku ktereho u nich kupoval tak to nakonec posilali tam do toho boxerauta)
    SCOOBY
    SCOOBY --- ---
    JESSE_MORENO: co Mirek Bím nebo boxerauto nebo jak se to jmenujou? Bím je dobrej, o boxerautu nevím nic, ale imho taky subaru neautorizak?
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    JESSE_MORENO: Tak tam zkus nalejt něco řidšího, třeba 5W50 nebo tak něco... Uvidíš jestli se to nějak změní. A máš pravdu, že toho Kubelky se můžeš zeptat kdykoliv a do AWD můžeš zajet vždycky. :)
    JESSE_MORENO
    JESSE_MORENO --- ---
    IKSIK: uvidim kdyztak maximalne reknou ze si na to netroufnou, to pak dycky do toho AWD muzu zajet :)


    IKSIK: Sunoco Synturo Racing 10W60 meneno pred rokem od te doby jsem na to najel cca 8000km, uz jsem se pomalu chystal menit znova....



    vtipny jak to ma kazdej nejak, hodne znamych se mi dycky smeje ze mam hrozny popelnice a fakticky tim jejich naprosto netechnicke duse vyjadrujou to jedine co umi rozeznat tzn. lak, cistotu z venku, cistotu zevnitr pripadne promackliny na naraznicich... to je mi vsecko uplne ukradeny a naopak jsem rad ze moje auta nevzbuzujou prilisnou pozornost.... nicmene pozornost presne pritahujou tyhle veci co me silene serou jako piskajici brzy, drncici vyfuky s dirkama a ruzne pokvikavani serva a klapani.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    IKSIK: Castecne. Imho tam byly dve veci, jedna se tim olejem uklidnila a ta druha jenom na cas (ted to rachta jinak).
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    AXTHEB: A bylo to tím olejem nebo ne?
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    IKSIK: No, uplne nevyresil, ale vyrazne se to na cas uklidnilo. Ted uz to zas rachtá, ale já to nějak neřeším. Holt to jednou přestane jezdit, no.
    HONZAF
    HONZAF --- ---
    JESSE_MORENO: to asi zalezi na definici palky... ja jsem pokazde teda v AWD velmi spokojenej. a to i s cenou. nejsem asi s cenou nijak zvlast navic oproti opravam sveho predchoziho auta (fiatek punto) ale asi budu rozhodne s cenou dole v prepoctu na najete kilometry mezi servisama.
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    JESSE_MORENO: Jinak myslím, že ID Axtheb vyřešil randál z motoru pouhou výměnou oleje. :) A u mě má olej na zvuky z motoru taky znatelnej vliv. Co tam máš vlastně za olej? A máš ho tam dost?
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    JESSE_MORENO: OK. Tak zkus toho Kubelku a jeho Dakuma-boys. :)
    JESSE_MORENO
    JESSE_MORENO --- ---
    IKSIK: hm se bojim ze v AWD necham palku uz jen za diagnostiku co s tim je nemluve pak o servisu :( jsem ted fakt extremne soc
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    JESSE_MORENO: S motorem jeď asi někam přímo k Subaru. Třeba do AWD. Dakuma je všeumětelskej rychloservis. Tam bys musel přijet už s představou, co přesně maj udělat.
    JESSE_MORENO
    JESSE_MORENO --- ---
    IKSIK: hm mas pravdu.... ja ted vubec nemohl a vysral jsem se uplne na vsechno ale asi to fakt po tohle vikendu zavezu k tem manikum do Dakuma cos doporucoval...

    jako sral jsem na nejaky malickosti ktery celkovej stav auta moc nemohly ovlivnit takze sice auto punk ale prezivalo v klidu... jestli by to mel bejt motor tak to me strasi moc, to by byla investice ktera by nedavala vzhledem ke stari a porizovaci cene auta vubec smysl.
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    JESSE_MORENO: Cvakání může bejt kde co. Ale diagnostikovat to chce. Čím dřív, tím líp. Ale takhle od klávesnice ti asi pomůžeme dost těžko.
    JESSE_MORENO
    JESSE_MORENO --- ---
    4PTO:
    SCOTT7279: tyvole cvakani jako fakt pridreny? kluci neblbnete ja myslel ze to bude nejaka pridrena kladka na nejaky vodni pumpe nebo takovej nejakej bazmek?? motor vydava takovyhle zvuky? :o((

    to je to posledni co ted potrebuju
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam