• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PALMEXSubaru forever a nikdy jinak, rady tipy, fotky, videa
    SCOTT7279
    SCOTT7279 --- ---
    J3RRYNA: Sedí naprosto bez úprav, block je staré RA fouknuté pod hlavou. Hlavy jsou komplet s ventilama, vačkama. Chtěl mi k tomu dát i tu řídící elektroniku, jednotku a olejový vedení, ale to si poskládám sám. Stejně to nepojede na seriový jednotce ;)
    J3RRYNA
    J3RRYNA --- ---
    SCOTT7279: Jak je to s kompatibilitou toho closed deck blocku a těch Spec.C hlav? Ten closed deck je ze starého RAčka, nebo to je nějaká aftermarket výroba a lá cosworth? A když objednáš ty hlavy, příjdou Ti k tomu i ventily, vačky a všecko co k těm hlavám patří, nebo jsou to jakože jen hlavy?
    J3RRYNA
    J3RRYNA --- ---
    SCOTT7279: To bude raketa a auto jako cumel v jednom!!!
    SCOTT7279
    SCOTT7279 --- ---
    JESSE_MORENO:
    GEEK:

    Tak šup sem s dotazama :-D podle mě tak je celkem všechno srozumitelný :-D
    J3RRYNA
    J3RRYNA --- ---
    WILDENBURY_SQ: Nudit se s tím autem nebudeš nikdy. I když jsem pomalu začínal plánovat jeho prodej a měl jsem ho už solidně v ruce a vodit ho i na limitu už pro mě byla v podstatě rutina, tak jsem se nikdy nenudil - neustále jsem to vyhledával a nikdy jsem neodmítl příležitost jet se někam jen tak projet. Vždycky se nějaká záminka našla :D Nikdy mi nepřišlo, že bych potřeboval více výkonu, nebo nějaké úpravy, i když jsem nakonec začal dávat dokupy přestavbu převodovky na DCCD a chtěl jsem tam dát i anti-lift kit.

    Spíš mi (vzhledem ke způsobu užívání toho auta) příšlo, že bych potřeboval tak tři sta, čtyři sta kilo shodit. Nic víc, nic míň. Bohužel GC8 H6 build by vyšel poměrně draho :D Ten motor a jeho projev mi prostě bude chybět. Stejně jako ten "sleeper factor".

    A s tou drogou to je přesné - to je přesně ten důvod, proč jsem s tím jako s "víkendovkou" nalítal až 50tkm ročně - prostě jsem si neuměl říct dost :D Každopádně držím pěsti, ať Ti Legáč dělá jen a jen radost - mám poměrně jasnou představu, jaké pocity teď asi prožíváš :D Hlavně spoustu pohodlných i zábavných kilometrů bez nehody a závad! ;)

    A snad se někdy potkáme na nějakém tom srazu. Na SFC už ses zaregistroval? :D
    GEEK
    GEEK --- ---
    JESSE_MORENO: heh, taky jsem chtel rict. rozumel jsem zinkovna a karosar :D
    JESSE_MORENO
    JESSE_MORENO --- ---
    SCOTT7279: uz se mi dlouho nestalo abych nerozumnel tak velkymu procentu relativne kratkyho postu navic v cestine !!! a to jsem zvyklej se bavit s filosofama! :oD
    SCOTT7279
    SCOTT7279 --- ---
    SCOTT7279: Zapoměl jsem Version 5 ;)

    J3RRYNA
    J3RRYNA --- ---
    WILDENBURY_SQ: Top speed dle GPSky jsem dosáhl 256km/h na třípruhém dálničním klesání u Hranic směrem na Olomouc. Dvě kila jsou tam poměrně rychle :D
    SCOTT7279
    SCOTT7279 --- ---
    4PTO: Taky přidám, projekt Impreza GC8 STI Type R 5MT s DCCD, Brembo z 09 dvoudílné kotouče, v současné době rozebráno a oholeno, čeká na vyřezání oken, pak do zinkovny, karosář (rozšířit ala 22B) a celolak (stejná barva Mica Blue Steel). Standartní motor EJ207 už je pryč a čekají na mě hlavy ze Spec C s AVCS a na cestě z anglie je closed deck blok. Výsledný BPB (big power build) bude vrtnutý closed deck na 2.2 s AVCS a vlastní elektrikou. Palivový a brzdový vedení v pancíři, hydra a spousta kravin. Vše vlastní tvorba ;) A pokud se zadaří výsledek bude sedět na Volk Rays TE37SL ;)

    GEEK
    GEEK --- ---
    WILDENBURY_SQ: ale jinak, ja bych pri takovyhle rychlosti nebyl asi ani schopnej to fotit :)
    GEEK
    GEEK --- ---
    WILDENBURY_SQ: sry, tohle bylo k predchozimu prispevku od morena.
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    GEEK: Zatim svatej obrazek, snazim se jezdit naprosto bezkontaktne - krome kontaktu s vozovkou teda.

    Navic casto vozim externi bioomezovač rychlosti na sedadle spolujezdce.
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    Jsem z toho asi 3x vic odvarenej, nez z mondea ST220. I jako čtyřkoulí nepolíbenej člověk cejtim obrovskej rozdil a potencial v tom si hrat, i kdyz je to tezky, to auto cloveku dovoli neskutecny veci - jsem odhadem na 40% limitu (s pocitem bezpeci, snazim se nejezdit jak kreten, kdyz to neumim) a presto mam ksicht zdřevěnělej do úžasu a připitomělýho úsměvu. DLOUHO bude trvat, nez se zacnu nudit, zatim se tezce nudi auto a ja jsem strasne stastnej a spokojenej.

    Uz jsem potreboval nejakou realnejsi drogu, nez pivo po praci, po dlouhy dobe cejtim, že žiju :)
    GEEK
    GEEK --- ---
    tak to me tahle filozofie asi uplne miji. ja se snazim co nejvic predchazet tomu, aby se mi cokoli na aute posralo. asi jsem jedinej, kdo ma auto jako uzitkovou vec :) ale proti gustu zdanej disputat, nekdo pleje zahonky, nekdo maluje obrazy, nekdo rusi kary :)
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    NIXIMOR: Wut? 1-3 tisice jsem dal jen za benzin, kdyz jsem si to vezl domu z Hradce :D

    Ten tachometr je samozrejme photoshop, resp. nemecka dalnice. Jinak jeste nejsem schopnej napsat literarne barvitejsi report, nez "uaaaaaaaaaaaaa uaaaa jeeeeeeeeeeee hahahahahahahaha :)))))!!!"



    JESSE_MORENO
    JESSE_MORENO --- ---
    pak radeji nedelej blbinky protoze tohle je naprosto bezny a je treba s tim pocitat :o)

    uprimne spotreba u tech aut kdyz takhle jezdej hodinu je uplne extremni, zatez na spoustu dilu je taky vetsi nez bezna... tohle fakt nedelas protoze se to autu libi ale protoze si chces chvili pripadat jako zavodnik na trati a kdyz je okolo jeste nekdo sikovnej tak ti to treba i takhle zvecni do videa... ja bych do toho sel hned kdybych na to mel vhodnejsi auto a cas :o)
    NIXIMOR
    NIXIMOR --- ---
    No pekne dekuju, asi vim o lepsim zpusobu jak 1-3 tisice utratit :)
    JESSE_MORENO
    JESSE_MORENO --- ---
    NIXIMOR: podle toho kolik se tam zkurvi uchytu... tohle mi trochu prislo ze bylo spis takovy upadnuti bez velke skody takze klidne nejaka castka jako 1 - 3 tisice za praci...
    NIXIMOR
    NIXIMOR --- ---
    PIPLA: a nakolik takova oprava urvanyho plastu z narazniku prijde? :) Ja abych vedel, kolik je pro subaristy "nepocita se" :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam