• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PALMEXSubaru forever a nikdy jinak, rady tipy, fotky, videa
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    PIPLA: mně bavěj krátký filmy s příběhem alá.. ráno vstanu, vyčistim si zuby. Nasnídám se. Zajdu do garáže kde stojí nějakej skvost, lehce se s ním pomazlím. Nastartuju, pomalu vyjedu. Cestou na okruh nějaký ten záběr po regulérních silnicích spíš v pomalejším tempu.. Pak okruh, rozjezd a střih v rychlejším tempu, rychlej průjezd káry kombinovanej se slowmotion, nějaký ty wow efekty odhazující trávy od kol.. čmoud vod gum.. Spokojenej jezdec.. Podvečerní odjezd domů.. prostě perfect day :)
    CROSS
    CROSS --- ---
    PIPLA: nějaký specifický trasy. Mně třeba zajímaj alpský průsmyky (ne že by to bylo moje hobby, ale obecně mám to prostředí rád a ježdění tam mě baví, což je trošku blbý, protože manželka nesnáší zatáčky ;-]). Nebo na Subarufanclubu jsem narazil na lidi, co jezděj v Alpách po horskejch silnicích (i mimo, kam se dostanou) s Forestrama, žádný závodění, spíš expediční styl, ale to prostředí je hodně zajímavý a ježdění koneckonců taky.
    PIPLA
    PIPLA --- ---
    CROSS: ....hmm...

    pořád přemýšlím, co natočit, aby to mělo nějakou myšlenku, nápad, ale doposud jsem nic kloudného nevymyslela a tak skončím vždycky u obyčejného ježdění...

    tak když by někdo nějaký nápad měl, tak mi napište, já to třeba zkusím zrealizovat :) samozřejmě, když to bude trošku reálné...
    CROSS
    CROSS --- ---
    PIPLA: nepochybuju, že to vyhledává plno lidí, ostatně kolik lidí, tolik chutí.

    Obecně nemám moc čas koukat na videa, ale pokud jde vysloveně o auta, musí mě to něčim zaujmout, a to ježdění po sněhu pro mě nesplňuje (snad jedině kdyby šlo o techniku jízdy a srovnání různých typů pohonu, nicméně takových videí je jistě plno a hlavě je to poněkud jiná kategorie). Pokud jde o estetickou stránku věci, mám rád styl někdejšího Top Gearu, nějaký starší videa Kena Blocka; obsahově výjezdy na Pikes Peak. Na Subarufanclubu jednu dobu dával svoje videa s ostrým :-] Foresterem nějakej Řek, to taky bylo celkem zajímavý.

    Ale takhle -- jak píšu, moc na videa nekoukám, takže nejsem dobrá cílovka na poskytování spětný vazby. Jen jsem chtěl poukázat na to, že nedostatek ohlasů neznamená, že to děláš špatně.
    PIPLA
    PIPLA --- ---
    CROSS: aha, dík :-) tato varianta mne teda vůbec nenapadla... btw. očividně se to někomu líbit musí, když v záhlaví této skupiny je auto driftující na sněhu :D
    A co za videa tě teda bere?
    CROSS
    CROSS --- ---
    PIPLA: a ona se někomu nelíbí? ;-]

    jestli jde o to, že za to nedostáváš dostatečné množství palečků, tak za sebe můžu akorát říct, že mě videa aut driftujících na sněhu nějak moc neberou, neni to, že by se mi nelíbilo nějaký konkrétní video, neni to otázka techniky nebo zpracování, prostě to jde mimo mě.
    PIPLA
    PIPLA --- ---
    PIPLA: prosím, poradíte mi?
    Co mám udělat líp, aby se vám ta videa líbila? :-) Docela by mne to zajímalo, neb každou chvíli něco natáčím a ráda bych se strefila do vkusu třeba i tady. Takže pořád je prostor to dělat příště jinak a líp.
    Díky moc.
    BISCUIT
    BISCUIT --- ---
    prodám NEREZ výfuk na Subaru Legacy 1999 2,5i 115kW téměř nový. Od této firmy: http://mujvyfuk.mstranky.cz/
    CUTTER
    CUTTER --- ---
    Iceman prodává svého Outbacka. Je to pěkný kousek. Ale na mě je to moc drahé...
    Prodám: SUBARU LEGACY OUTBACK 3.0R SI-DRIVE 180 kW - Aktualizováno - Offroad Forum CZ
    http://www.offroadforum.cz/viewtopic.php?f=20&t=99050&sid=dfbc4d8af0e8cd3b28a7e5a6cb4b4d9d
    PIPLA
    PIPLA --- ---
    Dvě rézky na sněhu
    Livigno 2016 - Impreza STI only version...
    http://www.youtube.com/watch?v=VVy0VyrCD-4
    ZUBR
    ZUBR --- ---
    PANDAMON: to vzpada zajimavě.
    pošta
    PANDAMON
    PANDAMON --- ---
    Budu prodavat Forestera, datum uvedeni do provozu 29.12.2005, najeto 107 tis, 2.0 bez turba. Novy tlumice a pruziny vzadu (bez samonivelaku), vyfuk, lambda. Error: zdalo se mi, ze jede porad klima, tak jsem ji odpojil. Cena 150 tis. Foto mailem. Ve stredu s tim jedu do bazaru.
    ZUBR
    ZUBR --- ---
    4PTO: pěkné nakou představu co za nej chce asi máš? pošta
    4PTO
    4PTO --- ---
    ZUBR: pokud se v tom nebudeš stydět jezdit... :))

    Mrkni na nástěnku na moje gt99. Jak sem tu zas nedávno psal, premyslim ze bych ho prodal..
    GESTO
    GESTO --- ---
    AXTHEB: Tak to mas jeste vetsi dik :D jak jsi to napsal tak mne vlastne doslo, ze jsem to tam asi driv hledal. Btw mate nekdo zkusenost se zvedanim za pomoci podlozek? kamos co ma mensi farmu ma prave legacy bez papiru, resp. napsany na nejakyho vietnamce bez moznosti to prepsat a chce ho zvednout a udelat z toho pickup pracanta.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    GESTO: tak já to tam nahrál až když ses zeptal :)
    GESTO
    GESTO --- ---
    AXTHEB: uloz.to mne nenapadlo. Diky
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    GESTO: Je to '97 teda
    subaru_97.tgz | Ulož.to
    http://uloz.to/x7Wz3yb5/subaru-97-tgz
    GESTO
    GESTO --- ---
    ahoj nevite kde najit manual na subaru legacy r.v. 96?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam