• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PALMEXSubaru forever a nikdy jinak, rady tipy, fotky, videa
    BLULAJTA
    BLULAJTA --- ---
    SPM: Skoro nic...prevence... :-) Obcas to za studena trosku koplo, ono by to vydrzelo jeste...ale kdyz uz to bylo na generalce, nechal sem to udelat...vymena cele AT je nutna za predpokladu, ze predchozi majitel na to sral, nemenil olej, atd...coz v mem pripade tak nebylo, teoreticky by mela vydrzet, pri spravne udrzbe, kolem 300 tisic...repas me stal 24, nova stoji nesmysl...
    SPM
    SPM --- ---
    BLULAJTA: Co se stalo automatu? Dle filtru jsi tvrdil, že řadí v pohodě :-) Proč se ptám - minulý týden jsem si pořídil první Subaru. Sice už tak trochu veterán, ale pěknej :-) A z čeho mám asi největší strach je AT - ta teď jezdí v pohodě, ale něco už přecejenom to auto má za sebou a řekl bych že je to nejpravděpodobnější a nejdražší věc co tam může odejít...

    BLULAJTA
    BLULAJTA --- ---
    Tak jsem dnes vyzvedl svoje Legacy z generalky...jak kdyby to vyjelo z vyrobni linky... :D :D Vymena levy predni svetlo, motorek u levych zadnich dveri, stabilizacni tyce, repas automatu, komplet lak na exponovanych mistech...nadhera... :-)
    4PTO
    4PTO --- ---
    LEHUOK: tezko soudit, staci blbej svazek, cidlo... neprijemny, dej pak vedet a good luck
    4PTO
    4PTO --- ---
    EDAK: k temhle imho nebudes ochotny dojet :D
    EDAK
    EDAK --- ---
    LEHUOK: Nechces pridat kontakt na spcialisty? potreboval bych si taky nechat prohlidnout prevodovku.
    LEHUOK
    LEHUOK --- ---
    LEHUOK: Typci v mym obvyklim servisu doporucili restartovat tu elektroniku, at se prevodovka znovu nauci moje navyky a vykonovou charakteristiku motoru. Mozna si necham dat este nezavislej nazor nekoho, uvidim.
    LEHUOK
    LEHUOK --- ---
    4PTO: Hele cim dal vic se to zacalo projevovat, poslednich 5-8k kilaku. Dejme tomu ze jedes 60 po rovine nebo do mirnyho kopce, otacky pod 2k, a mirne zrychluju a cejtim chveni.... jakmile otacky vylitnou vejs prestane to.. Ridil to dneska typek ze shopu co se specializujou na automaticky prevodovky a to byla jeho diagnoza. Zadny fault codes zatim.. Myslis ze kecaj? Popravde podle pocitu mi to prijde jako neco mechanickyho, co presne nepoznam, a oni mozna aniz by to rozebrali tkay ne..
    4PTO
    4PTO --- ---
    LEHUOK: začala odcházet? jak se to projevilo, to ti řekli jen z diagnostiky?
    LEHUOK
    LEHUOK --- ---
    Tak na moji 5EAT prevodovce zacala odchazet (sorry vim jen anglicky) lock-up clutch in torque converter. Oprava bude kolem 30k.. ouch.
    KODEXX
    KODEXX --- ---
    J3RRYNA: Wow.. Hezky ji vodis ;)
    J3RRYNA
    J3RRYNA --- ---
    Sestřih z Amater Cupu v Mýtě - pro mě a mého kámoše s Miatou to byla halo akce na zimákách :D https://www.youtube.com/watch?v=6H4zEXM-HiU
    SCOTT7279
    SCOTT7279 --- ---
    Snad mě omluvíte za OT, ale nechcete někdo 18" ze Spec B, zavazí... Nyxákům bych je nechal za 11 ;) Na Lego a Forejse budou pěkný... http://auto.bazos.cz/inzerat/59828313/18-5x100-Subaru-Legacy-SpecB.php
    PIPLA
    PIPLA --- ---
    EXCITE: hmm... zrovna stříhám myšky, co si tam dávaj 360ky... takže tak stejná ta videa úplně naštěstí nebudou :-)


    J3RRYNA: zainvestoval do více kamer... 2 kamery, 2 gopra a Drone... no, nevěděla jsem, co použít dřív :-) . Ale díky za námět. A část záběrů, o kterých píšeš, mám, ale jen u jedné myšky, tak jsem zvědavá, jak to bude vypadat, třeba máš pravdu, že to tam chybí ;-)
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    PIPLA: Tak voni jsou ty videa jedno jak druhý, prostě auta v zatáčce :) podíváš se na jedno a jako bys viděla všechny :)

    Jinak souhlas s J3RRYNA:
    J3RRYNA
    J3RRYNA --- ---
    PIPLA: Mě se líbila všechna Vaše, resp. Tvoje videa, je to šikovně udělané, má to celkem grády... Za mě osobně bych prostě, pokud to bude jen alespoň trochu možné, zainvestoval do více kamer, případně použil více zajímavých úhlů pohledu, různé záběry, např. na práci řidiče nohama na pedálech, záběr ze stropu interiéru svisle dolů na řadicí páku, záběr na obličej řidiče zepředu, z boku z interiéru, prostřih na řvoucí lauf apod. a různě to prostříhávat... Už je to jen takové to doladění kořením, vyloženě píšu, co mě jako první napadlo, ale jak říkám, i bez toho jsou všechna ta videa famózní! :)
    4PTO
    4PTO --- ---
    PIPLA: krev, chcem vidět krev!-- né hele video je dobrý, mohly by byt i delsi zabery nez pul sekundovy strihy, ale chapu ze v mlze v jedne zatacce to moc nejde.. zabery z drona jsou super! jinak dodat vic atmosky z celyho vyletu - jak pise tombrajda :))
    PIPLA
    PIPLA --- ---
    TOMBRIDER: :-) ok, zkusím něco takového natočit v Melku. Snad se mi podaří k tomu přemluvit i nějakého jezdce. Díky.

    A něco jinčího? :-)
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    PIPLA: mně bavěj krátký filmy s příběhem alá.. ráno vstanu, vyčistim si zuby. Nasnídám se. Zajdu do garáže kde stojí nějakej skvost, lehce se s ním pomazlím. Nastartuju, pomalu vyjedu. Cestou na okruh nějaký ten záběr po regulérních silnicích spíš v pomalejším tempu.. Pak okruh, rozjezd a střih v rychlejším tempu, rychlej průjezd káry kombinovanej se slowmotion, nějaký ty wow efekty odhazující trávy od kol.. čmoud vod gum.. Spokojenej jezdec.. Podvečerní odjezd domů.. prostě perfect day :)
    CROSS
    CROSS --- ---
    PIPLA: nějaký specifický trasy. Mně třeba zajímaj alpský průsmyky (ne že by to bylo moje hobby, ale obecně mám to prostředí rád a ježdění tam mě baví, což je trošku blbý, protože manželka nesnáší zatáčky ;-]). Nebo na Subarufanclubu jsem narazil na lidi, co jezděj v Alpách po horskejch silnicích (i mimo, kam se dostanou) s Forestrama, žádný závodění, spíš expediční styl, ale to prostředí je hodně zajímavý a ježdění koneckonců taky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam