• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PALMEXSubaru forever a nikdy jinak, rady tipy, fotky, videa

    "in this car, you are watching where are you going.. through the side window"


    Na nástěnce nyxácký subaru vozový park.

    Manuály - Subaru: http://www.subaruclub.cz/manualy
    rozbalit záhlaví
    BOB_GALLOWS
    BOB_GALLOWS --- ---
    LEHUOK: Moc hezky, 2.0GT pojede pekne, to je 210 kW? Co prevodovka, spokojenost? Tuhle 5 speed neznam, ale 6 speed z MY04-MY09 3.0R spec.B byla fakt celkem zradlo (v kombinaci s tim motorem).

    Celkove by me projev vrcholovejch H4 (nemam zadnou zkusenost) s H6 (ktere jsem si v minulosti zamiloval) dost zajimal, tak pokud naaahodou jsi z Prahé a obcas se nudis... ;)
    LEHUOK
    LEHUOK --- ---
    LEHUOK: Rad bych tam hodil zadni lampy z facelift legacy, pry pasuji presne, jen nevim jak zarovky, ma s tim nekdo zkusenost?
    LEHUOK
    LEHUOK --- ---
    Zdravim, tak se opet muzu povazovat za "subaristu"..

    Lego MY2006, 2.0GT Bspec, 5spd manual, NZDM, 122k najeto..

    Foto je na ukazku, budou lepsi.

    SMOKY
    SMOKY --- ---
    SMOKY: Tak nakonec to bylo jen zasekle, pomohlo to chvíli zkoušet otevírat a zavírat a odseklo se to :) Asi už bude ten mechanizmus nějaký načatý
    SPM
    SPM --- ---
    Jinak mě se zase podělalo chlazení, jen tak tak v poslední chvíli... Přijel jsem s tím včera domů z dovolené a po chvíli koukám, že z pod kapoty jde bílý kouř. Když jsem to otevřel, tak motor pocákaný, oblemcaná nádoba na ostřikovač a uložení tlumiče, podle všeho to vypadalo na chladící kapalinu. Tu jsem dneska dolil a dal se do pozorování, až jsem to našel. Praskla mi ta kratší gumová hadice mezi motorem a chladičem, takže jak se to zahřeje a otevře se ten velký okruh, tak tudy začne prolínat voda. No, tak mám zase radost :-D Teď shánět díly, pač po svých to asi nejspíš do servisu nedojede a pak někoho, kdo to vymění :-)
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    LIGI: Jojo, uz mi kvuli tomu nehraje radio, jelikoz v levy pruchodce se prervala antena a napajeni antenniho zesilovace. Zkousel sem to nejak spravit, ale nevim jak nejak rozumne spojit ten koax. Je to teda voser pekelnej, tak sem zvedavej jestli to bude vono.
    LIGI
    LIGI --- ---
    SPM: kdyz se to zopakovalo, uz jsem taky nastavoval. jen me sere, ze kolem nedali nejakou lepsi buzirku. takhle je to nekonecnej boj.
    SPM
    SPM --- ---
    LIGI: akorat v ty pruchodce se to hrozne blbe letuje... mne tam rupla kostra od vyhrivani okna a resil jsem to pak tak, ze jsem natahnul kus noveho dratu pres. ono v tom sloupku jsou stejne ty kabely naspojkovane konektory, takze s krimpovackama se to da natahnout cele i bez letovani
    LIGI
    LIGI --- ---
    SMOKY: nekde se ti dost pravdepodobne preskripnul kabel, kterej vede dopredu informaci o tom, ze je zamek otevreny/zavreny. velice pravdepodobne je to v miste prostupu mezi karoserii a zadnima dverma (gumova buzirka, co vede do zadnich dveri vpravo nahore nad kufrem. uz jsem to opravoval asi 2x. staci stahnout gumu a opatrne vytahnout kabel a zkontrolovat. preruseni sletovat a zatahnout smrstovackou. zvladnes doma.
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    WIROZA: Combi
    WIROZA
    WIROZA --- ---
    Sedan nebo kombi?
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    Lego 2004, dá se nějak mechanicky dostat do kufru? Zřejmě vyhnil někde kabel a kufr nelze odemknout
    NIXIMOR
    NIXIMOR --- ---
    WACLOSH: nechci manual :)
    WACLOSH
    WACLOSH --- ---
    NIXIMOR: XV ma silenej rev-hang. Sundas nohu z plynu a motor tahne jeste vterinu a udrzuje otacky. Pri razeni nahoru mas proste bud pokazdy skubanec, nebo si osoupes spojku, nebo radis faaaakt dlouho.
    4PTO
    4PTO --- ---
    LEHUOK: Moje mesto je studeny auto v hypertrafficu..ale jak sem psal, taky me to prekvapuje..
    LEHUOK
    LEHUOK --- ---
    4PTO: cece ta spotreba je dost docela.. ja jezdil mesto tak 12-13 s mym byvalym GT.. mimo mesto jsem se dostal i na 8.5.. South island trip jsem mel 10 protoze me bavilo jezdit pilu po tech cestach na West Coastu :)
    KODEXX
    KODEXX --- ---
    Zdravim!
    Prosim poradi mi nekdo, jakej olej mam nalejt do forestra SG 2006 116kw? Diky!
    4PTO
    4PTO --- ---
    1 delsi vylet novym autem,cca 900km, tak jsem musel obcas vyfotit. znate to :)))

    ad spoteba usadilo se to na mimo mesto 9,5; mesto 18,5 (ve meste najedu tak nadrz tydne takze je mi to jedno kolik zere, jen me to uprime prekvapilo, co to dokaze sezrat, protoze vic eko predpisova jizda nez ta moje neni mozna - nemam ridicak a nemuzu na sebe upozornovat.. kazdopadne moje nej auto ktery jsem kdy mel :))

    rizeni je pro ostrou (myslim -> bezmozek ostrou :D ) jizdu nahovno preposilovacovany a nepouzitelny, pritom ten podvozek am takovej potencial! Volant vam lze a nevite jak na tom ty kola opravdu jsou.. AT samozrejne to samy.. Kazdopadne jako cruiseship po kopcich a scenic roads kde chcete aby to auto nepoznalo ze jede zrovna do kopce aby mu bylo jedno kdy zrovna si usmyslite ze chcete predjet tak proste zabere..na to je to totalne bozi..ocenil bych tempomat na nocni dalky :P
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    SPM: No jasně. Hlavně aby to nebylo na fotce. :-D Příště jeď do Mělníka jako já. Tam vážně nikdo neprudil.
    SPM
    SPM --- ---
    IKSIK: Hehe a víš co je komedie největší? Tohle (i to moje auto s kamerou) byla v podstatě STK ze známosti. Takže oni nijak neprudili, že by to nechtěli dát, měli snahu vyhodit nebo podobně... ale zjevně jsou sami tak podělaní z toho, že to někam fotí a archivujou, že sundavaj i takovýhle kraviny (o kterejch musí být naprosto každýmu příčetnýmu člověkovi jasný, že si tu podložku na palubku kydne hned po STK zpátky).
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    SPM: OMG. Asi mám na stk štěstí na rozumný chlápky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam