• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PALMEXSubaru forever a nikdy jinak, rady tipy, fotky, videa
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    Lego 2004, dá se nějak mechanicky dostat do kufru? Zřejmě vyhnil někde kabel a kufr nelze odemknout
    NIXIMOR
    NIXIMOR --- ---
    WACLOSH: nechci manual :)
    WACLOSH
    WACLOSH --- ---
    NIXIMOR: XV ma silenej rev-hang. Sundas nohu z plynu a motor tahne jeste vterinu a udrzuje otacky. Pri razeni nahoru mas proste bud pokazdy skubanec, nebo si osoupes spojku, nebo radis faaaakt dlouho.
    4PTO
    4PTO --- ---
    LEHUOK: Moje mesto je studeny auto v hypertrafficu..ale jak sem psal, taky me to prekvapuje..
    LEHUOK
    LEHUOK --- ---
    4PTO: cece ta spotreba je dost docela.. ja jezdil mesto tak 12-13 s mym byvalym GT.. mimo mesto jsem se dostal i na 8.5.. South island trip jsem mel 10 protoze me bavilo jezdit pilu po tech cestach na West Coastu :)
    KODEXX
    KODEXX --- ---
    Zdravim!
    Prosim poradi mi nekdo, jakej olej mam nalejt do forestra SG 2006 116kw? Diky!
    4PTO
    4PTO --- ---
    1 delsi vylet novym autem,cca 900km, tak jsem musel obcas vyfotit. znate to :)))

    ad spoteba usadilo se to na mimo mesto 9,5; mesto 18,5 (ve meste najedu tak nadrz tydne takze je mi to jedno kolik zere, jen me to uprime prekvapilo, co to dokaze sezrat, protoze vic eko predpisova jizda nez ta moje neni mozna - nemam ridicak a nemuzu na sebe upozornovat.. kazdopadne moje nej auto ktery jsem kdy mel :))

    rizeni je pro ostrou (myslim -> bezmozek ostrou :D ) jizdu nahovno preposilovacovany a nepouzitelny, pritom ten podvozek am takovej potencial! Volant vam lze a nevite jak na tom ty kola opravdu jsou.. AT samozrejne to samy.. Kazdopadne jako cruiseship po kopcich a scenic roads kde chcete aby to auto nepoznalo ze jede zrovna do kopce aby mu bylo jedno kdy zrovna si usmyslite ze chcete predjet tak proste zabere..na to je to totalne bozi..ocenil bych tempomat na nocni dalky :P
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    SPM: No jasně. Hlavně aby to nebylo na fotce. :-D Příště jeď do Mělníka jako já. Tam vážně nikdo neprudil.
    SPM
    SPM --- ---
    IKSIK: Hehe a víš co je komedie největší? Tohle (i to moje auto s kamerou) byla v podstatě STK ze známosti. Takže oni nijak neprudili, že by to nechtěli dát, měli snahu vyhodit nebo podobně... ale zjevně jsou sami tak podělaní z toho, že to někam fotí a archivujou, že sundavaj i takovýhle kraviny (o kterejch musí být naprosto každýmu příčetnýmu člověkovi jasný, že si tu podložku na palubku kydne hned po STK zpátky).
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    SPM: OMG. Asi mám na stk štěstí na rozumný chlápky.
    SPM
    SPM --- ---
    IKSIK: tak u těch co to nemaj asi nic... nicméně ten konektor je už i v hodně letitejch autech. A zase se tam nabízí prostor na buzeraci, že když v paměti najdou nějakou chybu, tak budou prudit a podobně... a údajně snad i kvůli readiness kódu - takže když se rozsvítí pečený kuře den před STK, smažu to, tak abych s tim přes noc jezdil jak debil jenom kvůli tomu, aby byly spokojený, až si přečtou diagnostiku. Jinak STK nevim, přijde mi, že klaunujou furt. Žena tam byla poměrně nedávno, tak ji při focení sundavali z palubky takovou tu lepící podložku, na který byla gumová kachnička, že to tam prý taky nesmí být...
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    SPM: No to jsem zvědavej, co udělaj s autama, který nemaj OBDII. Ale i tak to focení je snad jenom pro důkaz, že to auto na tý kontrole skutečně bylo. S těma emisema...nevim co tam chtěj fotit. Že to auto opravdu přijelo a má do zadku strčenou hadičku?
    Ale máš pravdu, že ze začátku se to zase bude kdovíjak hrotit. Na STK se ještě před rokem mohli podělat, aby bylo vyfocený úplně všechno a nebo aby tam nebylo něco vidět a dneska mi borec vyfotil značky a výrobní štítek a nazdar.
    SPM
    SPM --- ---
    IKSIK: já si myslim že ne, ale zase mám obavu, že budou všichni papežtější než papež, jak se to začne fotit a je do toho povinná diagnostika na OBD II a podobně... s timhle jsem na STK ani ještě nebyl, takže moc nevím co od toho čekat. Zato s posledním autem když jsem absolvoval fotící STK, tak se mohli s tim foťákem u auta uskákat, aby na tý fotce náhodou nebylo vidět, že je na čelním skle zpětný zrcátko s kamerou (dalo by se říct co to má sakra společnýho s technickym stavem auta...)
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    SPM: A to focení ti brání v projití emisema?
    CHARVYBURGER
    CHARVYBURGER --- ---
    Cau, posilam dal svoje Subaru 2005 - https://www.sauto.cz/osobni/detail/subaru/outback/17327571. Nejlip kdyz zavolate, moc se tu uz neohreju.
    SPM
    SPM --- ---
    IKSIK: hehe, mě čeká technická na H6ce v prosinci... a od prosince má bejt zase ta vyjebávka, že se to fotí už i při kontrole emisí. Tak přemýšlím, jestli mám být za hrdinu a jet tam s tím v prosinci nebo to pro sichr nechat udělat už v listopadu :-D
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    SPM: Jak jsem to včera pucoval, tak vlastně ani nevím, kudy to teče. Řekl bych, že ukapává přívodní hadička serva, kde to kape zrovna na výfuk, takže to pak celkem smrdí. Tady jsem se zrovna bál, že když narazim na iniciativního vola, tak to napíše rovnou do nebezpečných závad s tím, že to může způsobit požár. Na převodovce zřejmě trochu prosakujou gufera pohonu poloos, ale to není nic hroznýho a jenom je to mastný.

    Btw, podle měření emisí máme asi elektromobil. :-D
    SPM
    SPM --- ---
    IKSIK: takže z převodovky už nic neteče? Super :-)
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    STK máme zase na dva roky. V neděli jsem cvičně vyměnil přední homoklouby a manžety. Umaštěnou převodovku a servo ofoukal kompresorem a cajk. V lehkých závadách mám netěsnost nápravy. Sjetý gumy nesprávnýho rozměru mám tuhle sezonu ještě dojezdit a vyměnit až na jaře. :-)
    Takže Súbo s náma bude bydlet aspoň dokud se do něj se třema dětma vejdeme.
    LEHUOK
    LEHUOK --- ---
    Porad snim o nejake 6tikvaltove spec b 2.0gt co bude nznew.. ale tech je malo a kdyz uz chteji za to nesmysl..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam