IKSIK: to se mi úplně zjistit nepovedlo :-/ jak jsem to přebíral v neděli, tak mechanici už tam nebyli... takže krom informace, že tohle ještě neviděli, z toho žádný další výstup nemám :-/
Každopádně se mě to auto asi snaží nas... :-) Dneska jsem s ním teda dojel, motor jinak jede ok, ale mám podezření, že se zase podělalo něco v chlazení. Mám tam info display, kterej ukazuje hodnoty z OBD2, takže asi vidím víc věcí než bych měl :-D Nicméně v koloně si to sepne saharu, ale teplota dolů nejde, drží se. I na druhý stupeň sahary (kterou to automaticky zapne za jízdy, teplota jinak furt stejná) ta teplota kousek klesne, ale ne tolik, aby to sahary vyplo. Za jízdy se to jinak chladí normálně, nepřehřívá se to, jenom to prostě není schopné nachladit tak, aby to vyplo sahary (což je při 88C). Zhruba někde uprostřed jízdy to začalo z ničeho nic fungovat normálně, teplota bez plynu šla na 85... pak to začalo dělat zase. Podezřívám termostat, že se nějak přizasekává a otevírá moc pozdě. Asi budu muset zjistit, jak se to mění; po třetí v jednom týdnu do servisu už s tím nepojedu :-D