• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SITKOAcidComix sound ensemble **
    TETRIS23
    TETRIS23 --- ---
    A hlavne v tech netarovicich nemame nic dohodliho mi se ted soustredime k hradku coz je 10.dubna a Smrzovka ta je nekdy okolo 24.dubna a pak rychta ta je 22.kvetna.Mezi tim jsou czary na ktery asi serem.
    TETRIS23
    TETRIS23 --- ---
    Mno nevim co si tady kazdej ztezuje na ten prostor tejden pred tim nez sme se tam byly podivat tam byla naka akce a prijeli policajti ale jen kvuli tomu ze musej kdyz se neco nahlasi to ze okolo sou magori za to ani policcajti nemuzou.Jako jestli se nekomu neco nelibi tak at si trehne nohou.
    LOOSER_AK47
    LOOSER_AK47 --- ---
    Hele Acidaci :) tak co bude kurna... nekdo spamoval v Mlaá ze ten klub v NERATOVICICH je in da centrum a ze to tam je prej nejaky spatny s tim hlukem... tak jak to teda je :-D
    LOOSER_AK47
    LOOSER_AK47 --- ---
    Maturitak v cisty byl krasnej... :) po uvodni casti, kdy meli nastup na velkym sale se pak omladina presunula do salonku a tam to jelo. Disko na zacatek a speed core pro pani ucitelky na zaver... :-P
    KOCKKA
    KOCKKA --- ---
    Jakej byl vubec maturitni ples v Cisty?
    SITKO
    SITKO --- ---
    ACIDLUMIX: mañana, mañana :)) tak nakonec jsem se dočkal, paráda...tak buď mi ho pošli teď v pátek, jak jsi říkal, nebo holt ten měsíc než dorazíš posečkam s Pentaxem :)
    ACIDLUMIX
    ACIDLUMIX --- ---
    SITKO:
    neasi... ale zase bude brzo zpatky ze jo =p jo mimochodem uz mam ten zlej canon doma, takze se muzes tesit, vypada fakt zle.
    SITKO
    SITKO --- ---
    i am back :oP
    SITKO
    SITKO --- ---

    Tak další fotony z Mexika



    TETRIS23
    TETRIS23 --- ---
    a ja mam doma beeeednyyyy novvvyy:)))
    SITKO
    SITKO --- ---
    JENDAVB: Ovšem, nepůjde se do toho bezhlavě, však je to také za dlouho a debata nad kafem a sušenkama a brčkem nějaké dobrůtky je samozřejmost :)
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    SITKO: toho trandaka si dobre promyslete je o na delsi diskuzi nad kavou a susenkama
    SITKO
    SITKO --- ---
    No měly jsme min. rok, nakonec jsme jeli bez zvuku, páč s tím byly problémy, ale teda to je dost složitý na vysvětlování, nicméně doufám že letos vyrazíme na Eastek, pokud možno Poltek a případně ještě někam...před létem snad konečně budeme mít vlastního tranďáka, takže snad už nebude problémek vzít menší zvuk ssebou do ciziny na procházku :o)
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    SITKO: otazka zni kolikrat ste byli se zvukem v cizine my jen jednou mozna letos pojedem podruhy
    SITKO
    SITKO --- ---
    JENDAVB: Pravda pravda, no my to právě taky většinou takhle řešíme, ale není to zrovna ideální, když je celý sound závyslí na dobrosrdečném pomocníkovi, může se to často zkomplikovat... i když v létě v době frééček je většinou všechno v pohodě.

    Naštestí máme možnost si zpravidla půjčit jednoho služebního tranzita, takže na kratší vzdálenosti s dopravou trápení nemáme, ale jakmile se jede do ciziny nebo dál, tak je to problém =o/
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    SITKO: spis jako inspiraci jelikoz nase pojizdnost je omezena nasim strojnim parkem
    SITKO
    SITKO --- ---
    JENDAVB: ok, beru to jako nabídku :)
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    SITKO: podivej se na nas fordu upadly dvere a avie je ve znojme dicinky nekoho za kalo ukecas :-]
    SITKO
    SITKO --- ---
    DUB: Jo, to máš určo pravdu, ale trošku se bojím..ehm velikosti. Páč stále naším největším problémem je absence dodávky...takže pořád musíme řešit úsporu místa =o/ No necháme to na Tetrisovi, je to jeho boj :) Každopádně stěnu by jsme měly už parádní,no...
    DUB
    DUB --- ---
    ja myslim ze zas 4 nebo 6 tehle stejnejch konstrukci musi hrat pekelne. plus s tema pd158..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam