• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SITKOAcidComix sound ensemble **

// \\

Axe :

rozbalit záhlaví
    LOOSER_AK47
    LOOSER_AK47 --- ---
    SITKO: a ty ses bobr.... :F
    SITKO
    SITKO --- ---
    ACIDLUMIX: Děkujeme hodný mexický tatínku :)

Doufám že se my hoši od bobří řeky hecneme a vše záhy pořešíme ;)
    ACIDLUMIX
    ACIDLUMIX --- ---
    Tak acidcomix crew, ted jsem zrovna zaplatil tu zapomenutou domenu... ze na stejnou banku co mam i ja, takze by to melo zitra uz fachat - pokud nebudou v onebitu.cz lini podivat jestli maj prachy! However: 1355 kc ceskych, dekuju: moje cislo uctu je 1676824143 / 0800, jinak jestli mi nekdo posle vic, tak se zlobit nebudu :)) jo, jeste me je v podstate jedno kdy mi to naposilate, hlavne se na to nevy-zapomenout ;))

Blizsi info: Sitko

gl
    ACIDLUMIX
    ACIDLUMIX --- ---
    halo halo, tady je Krakonosovo (heslo sojka) :)))
    jen tak predbezne info:

Po novem roce, koncem ledna, planuju vetsi putovani po Mexiku, zhruba 13k kilometru. Obrazne: Baja California (poloostrov-zapadni pobrezi), prejezd trajektem do La paz, chvily se toulat kolem, zpet na potrezi-Mazatlan a pokracovat podel pobrezi do Puerto Vallarta, Acapulco,Puerto Escondino,Oaxaca, smer do vnitrozemi, Cancun... Mozna se podivat do Guatemali (jiny stat) a pak pokracovat podel vychodniho pobrezi... nahoru k Mexickemu zavilu smer Veracruz a Monterey. Samozdrejme behem cesty navstivim nejvic zajimava mista, ne jen povalovacka u vody. Samozdrejme ze se to nejak udelat a pripadne se da odletet z mezinarodnich letist bez problemu v Monterey nebo Mex.City primo do Evropy, popripade z Cancunu, ale s mezipristanim nekde (Cuba, Panama, USA).

takze lidicky premyslejte co a jak, vim ze to neni sice levne, ale stoji to za to.Podle hodne hrubejch propoctu by vas to mohlo vyjit na 40-50k s letenkou, to znamena asi +-30 na utratu, cesty, ubytovani, neco k jidlu ect,ect.

vice info pozdeji.Je to zhruba za 4-5 mesice...
    zatim cus
    BURAN
    BURAN --- ---
    EEDA1: se vrr, fotky!
    LOOSER_AK47
    LOOSER_AK47 --- ---
    EEDA1: Cawa, si pis ze to tu jede :o) jenom se tu uz trosku kazi pocasko takze uz to neni jak nekde ve spanelsku :) nahod nejaky fotky ne? at vime jak to vypada tam kde litas...
    EEDA1
    EEDA1 --- ---
    caues elisa vas zdravi ze spanelska, jak to jde u nas?
    ACIDLUMIX
    ACIDLUMIX --- ---
    hele ja nevim, jestli to je zalovany a taky nevim jestli je to v tahu... to musi vedet sitko...
    LOOSER_AK47
    LOOSER_AK47 --- ---
    ACIDLUMIX:
    SITKO: hele to sou cely stranky jako v tahu jo? twe, ja mam i debilni muziku 2x na diskach a este jednou na dvd pro jistotu...
    ACIDLUMIX
    ACIDLUMIX --- ---
    Sitko, tak jak to vypada s tim webem?
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    SITKO: jj zalohovat xalohovat a jeste jednou zalohovat
    SITKO
    SITKO --- ---
    Jo tak ftp je taky down, takže budu muset v budoucnu udělat komplet nový web...no to nám ta sezona zase hezky začíná :))
    ACIDLUMIX
    ACIDLUMIX --- ---
    SITKO: jojo vcera jsem koukal, co FTP? bezi ? ja jsem to necekoval... jestli ne! tak vsechno znova....
    SITKO
    SITKO --- ---
    :( tak už nás odpojili
    TETRIS23
    TETRIS23 --- ---
    EEDA1: Dyyk vona tyvoe espanola:)A jak tam mate?v bouli to je parad stejne mrtvy:))))
    EEDA1
    EEDA1 --- ---
    caues zdravim ze spanelska ze 14 dni je tady party tak prijedte, jak to jde v bouli:-)
    TETRIS23
    TETRIS23 --- ---
    mi se na to slozime ale kdyz uz sme teda u toho skladani bude potreba se asi urcite i slozit na elektrorozvodnu je to nakejch 5 000 co mi rikal jirka tak se na to pripravte taky
    ACIDLUMIX
    ACIDLUMIX --- ---
    Hele sitko napis tomu typkovi mail, nebo mu zavolej, ono to snad jeste pobezi par dni... Prinejhorsim: ja to klidne muzu calnout, ale to uz ty korunky nikdy neuvidim... :( hm?

Jinac predstav si roztomilou cinanku, presne takou tu kundu co vidis ve filmech (sukne ze skoly a podkolenky, halendku, brko v ruce a 1-3g kokosu v kapse.., ja to dava u beden na Jah Kingdom....
    SITKO
    SITKO --- ---
    Tak ještě výtažek z Acidcomix.net :) nicméně teď je to bída, hlavně já to nemůžu předem zaplatit ze svého ůčtu...musím nejdřív vybrat od všech peníze...a zítra je nejspíš doména down.
    SITKO
    SITKO --- ---
    LOOSER_AK47: No osbně jsem taky ještě pro tuhle variantu, tu částku dohromady dáme...

Btw. číňani se nezdají :))
    LOOSER_AK47
    LOOSER_AK47 --- ---
    BURAN: hmmmm super... :F no a s tim acidcomix.net jak teda sitko? udela se to u brachy na servru nebo si zaplatime este tuhle? me je to ve finale jedno, ale taky si myslim ze to je celkem gut to mit takhle izy .net
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam