• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CMANSmirovani zamestnancu aneb sef to vi ze sefa sef to vi
    MENELAOS
    MENELAOS --- ---
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    tak my na prodejne kamery samozrejme mame a muzou kontrolovat jak praci nas,tak zakazniky.ale vime o tom a pomahaji nam,kdyz se neco stane a lidi to hodi na nas.kamery dokazou ze to tak neni
    ATTILAH
    ATTILAH --- ---
    TRAMIN: Tak tak. O tom se alespoň už psalo. Samozřejmě, že problém je, že 99% těchto zaměstnanců je v takovém postavení, že se do obrany nepustí. Ale máme už několik prodavaček, co to právně řeší - poslední kapkou k tomuto kroku bylo doplnění systému orwella opožďováním mezd.
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    ATTILAH: viz kamery v Tescu.nad kazdou prodavackou je kamera urcena jen a jen pro ni
    UF0UN
    UF0UN --- ---
    jeste ze pracuju v normalni firme, kde to nikdo neresi. z toho co jsem cetl se jedna vetsinou o bic na IT neznale lidi/ty co jsou praci vazani.

    mel bych dotaz na lidi kteri jsou sledovani - jak velka je firma ve ktere pracujete?
    ATTILAH
    ATTILAH --- ---
    Ono nejde jen o sledování komunikace u kancelářekých krys. Máme kauzy, kde v maloobchodě jsou prodavačky (i v jinych směrech pěkně zaměstnavatelem zákonnezákon fakovaný) u kasy pod dozorem kamer. Účelem tu ani není ochrana zboží před krádežemi, protože tam to nepokrývají, účelem je permamentní dozor těch prodavaček. To je prostředí, ve kterém není dle mě zdravé pracovat, nemluvě o možnosti vidět PINy kartou platících osob atd. V jedné prodejme mají kombinaci kamer a povinného e-mailového hlášení šéfům každé návštěvy WC :-).
    KOKES
    KOKES --- ---
    NAVARA: to je to, co jsem psal. Mas si to umet obhajit, pokud to zamestnavatel netoleruje, je na tobe, jestli se prizpusobis, nebo najdes jiny zamestnani. Neni v tom problem.
    Jedina potiz asi bude v tom, kdyz te neupozorni, ze te smiruje a pak to zneuzije..
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    CMAN: rozdil to neni, ale mas to v ruznych skupinach

    do ankety pls moznosti
    Jsem samo sobe sefem a sleduji utilitami kolik toho prochatuji a kolik pracuji :)
    Nejsem sledovan (nebo o tom nevim)
    CMAN
    CMAN --- ---
    ja ne, to je skopceny z netu :)
    CMAN
    CMAN --- ---
    nahodil sem novou anketku ;)

    icq/skype/telefon podle me zadnej rozdil
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    CMAN: jak se lisi icq/skype od emailu/telefonu?

    vesmes se cely horni odstavec da zahrnout pod "v praci neni uzivani techniky k soukromym ucelum povoleno, vse je monitorovano" a zadny urad nepotrebujes
    CMAN
    CMAN --- ---
    NAVARA: ja myslim ze pravidla hry ktery se daj pochopit a akceptovat oboustranne jak zamestnancem tak zamestnavatelem jsou vypsany v zahlavi tohodle klubu...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MUFLONEK: z vlastni zkusenosti prace v parku - vyhlednes si klidne mistecko a nejvyse do 15ti minut tam budou cisi urvani potomci :)
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    živě to vidím v létě sedím na zahradě opaluji se a pracuji.o)
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    NAVARA: Já ke své práci potřebuji v podstatě jen počítač a přístup na internet.o)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    CMAN: bicem? :)

    MUFLONEK: obtydenni zni dobre, dozen to do konce :)

    KOKES: jenze zkus to poresit treba v tom statnim, pripadne tam kde se pripad od pripadu lisi a neda se dopredu urcit, kolik casu to zabere
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    NAVARA: tak právě, kdybychom se střídali dejme tomu po týdnu - jeden týden v práci kolegyně, druhý druhá, pak já - s tím, že v Út a Čt jsme v práci holt od devíti do 23.30... nebo dvě v práci, jedna doma - tak bych neztratila kontakt s kolegy a pracovními návyky....o) beztak ráno mezi 9.00 a 10.00 musím odeslat nabídku článků, takže bych i pravidelně vstávala.o) ale místo toho abych hodinu v práci seděla a brouzdala na netu - můžu doma umýt nádobí nebo vyluxovat.o)))
    CMAN
    CMAN --- ---
    NAVARA: jakse to resilo pred erou PCs a kamer?
    KOKES
    KOKES --- ---
    blby je holt, ze kdyz vsechno slape, tak vetsinou nejaky brouseni netu neva, ale jak dojde na malery a vedeni se cloveka chce zbavit, nepomuze mu ani svecena voda(pomijim prace, kde jsou sefove debilove a tyranizuji zamestnance)
    - cili cemu vadi, ze jsem smirovan? Mne to neva. Mate mne radi? super. Nemate? tak nazdar..byl by to stejne boj o kazdou korunu..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam