• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHORTYMikrotik, Alix a jina mala reseni... Arduino, RaspberryPi, Mikrotik, Alix a jina mala reseni...
    TOTAL
    TOTAL --- ---
    PISKVOR: Diky za reakci. Zkousel jsem i tohle s mezerou ... prikaz probehne, ale nic neudela ... ;/ A samotny get funguje ...
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    ROENICK: Zapl jsem bridge v Datapath v config templatu pro CAP .. a už to jede.
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    Ten první řádek to jsem se snažil připojit ..

HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    ROENICK: Dnes to nejak vecer otestuji jeste a hned postnu.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    HE11_KNIGHT: v logach nic?
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    Ahoj, potřeboval bych nějak lehce poradit, nastuvuju CAPsMan dle návodu co přikládam. a vše proběhne bez problému až tedy to, že se na vytvořenou wifi nepřipojim, zařízení se snaží připojit ale nic se nestane. Nevíte kde bych mohl dělat chybu?

MikroTips: managing many access points with CAPsMAN
    https://www.youtube.com/watch?v=taQ70m0DVYA&list=PLtDxQAyjPUhPwjFUs_H91i-XWNnXnprIF&index=4
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    TOTAL: není tam mezera navíc? "mget * .csv" nemá být "mget *.csv"?
    TOTAL
    TOTAL --- ---
    Zdravim vespolek, resim tady ted takovou blbost s MIKROTIKEM. Prihlasim se k nemu pres ftp z LINUXU ... necham vypsat strukturu, vlezu do adresare a pres get dovedu stahnout soubor. Jenze ja jich potrebuji asi 40 s koncovkou csv. Ale s maskou (jsou to *.csv) mget ani tuk ... Uz tady hledam a zkousim a nic. Netusite, co to je za blbost ? ;) Diky moc za tipy.

ftp> mget .csv
    ftp> mget * .csv
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    DELVIT: tak reball po domacku jinak neudelas
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    DELVIT: tipuju kvuli studenaku a pripadnemu spojeni bezolovnate pajky :)
    DELVIT
    DELVIT --- ---
    LEXXA: Proč do té trouby?

Mohlo by to být napájením, to je pravda no, kouknu se na to.
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    DELVIT: zacni zkoumat spis napajeni, pak kabel.
    az tohle vechno selze dej odroida na 20 minut do predehrate trouby na 60st.
    DELVIT
    DELVIT --- ---
    Hele, dneska jsem zjistil, že Odroid-C4 způsobuje na obrazovce fialový obraz a blikání. Asi odešlo HDMI co? Nemá s tím někdo zkušenosti?
    DELVIT
    DELVIT --- ---
    AQUARIUS: Více věcí, co já vím například Simple Queues, pak něco s ipv6.
    AQUARIUS
    AQUARIUS --- ---
    DELVIT: Co se nepovedlo? Mám 6.49 už všude a nevšiml jsem si žádného problému.
    DELVIT
    DELVIT --- ---
    Bacha na aktualizace mikrotiků. Moc se jim to clapcům nepovedlo! Mimochodem se přešlo z testing->stable->long term. Já si počkám na opravy, toho vydaného a zůstanu na předešlém stable.
    DICK85
    DICK85 --- ---
    DICK85: Problém byl BPDU Guard , na Mikrotiku jsem vypnul spanning tree protocol a už mi to nevypne celou wi-fi síť. Eh :-) Díky všem
    CHOROBA
    CHOROBA --- ---
    tcpdump ;-)
    CHOROBA
    CHOROBA --- ---
    si nahod tcp dump a chytej si traffic mezi tim routerem a kompem. bys tam asi neco mel videt a to ti asi dost napovi
    JOINTER
    JOINTER --- ---
    DICK85: Neni tam treba nejaka ochrana portu jako 802.1x?
    IEEE 802.1X – Wikipedie
    https://cs.wikipedia.org/wiki/IEEE_802.1X
    Nebo nejaka ochrana na te wifi, MAC filtering? Ale to by asi neshodilo cele AP.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam