ROENICK: Ja mel doma az novejsi jako RB951Ui-2HnD, hAP ac a na byt v cinzaku to nejak bylo vzdy v pohode, ale teda router musel byt nekde uprostred. Stejne tak 2011, byla vyzdy v pohode na kancelare velikosti bytu.
RB4011iGS+5HacQ2HnD-IN mame na kancelar velikosti cca 5+1, ale vlastne wifi pouzivame malo (telefony a 1-2 ntb), spis mame desktopy na lan...
433 s kartou jsem mel nekde u klienta, ale to bylo par mistnosti a papirove steny, kdyz pridali kancelare vedle, tak se uz pouzivalo Unify...
DELVIT: To mi prijde jako zajimavy dotaz, ja jsem vlastne vzdy resil jen to, ze je problem pokryti nebo pripojeni k internetu. Nikdy jsem nenarazil, na to ze by nestihal router, ale na jedno zarizeni to vsechno byla vice mene administrativa do 10, nekde meli treba vlastni NAS, nebo pak domacnosti.
Ale jak jsem uz psal jsem zvedav jak se to posune, kdyz casteji budou mit lide/firmy rychlejsi pripojeni - optiku i po meste v cinzacich. Coz se ted misty na Praze 5 deje, vtipne v kombinaci s tim, ze o blok vedle se pouziva stale treba 20-50Mbit ADSLko, protoze neni z ceho vybirat...