• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JUASINHABrno-Praha Praha-Brno-vlak,autobus,stop,spolujízda etc
    ANTIHERO
    ANTIHERO --- ---
    ja bych potrebovala zitra 20.3. do brna z prahy, tak okolo 19:00, pokud by nekdo jel...
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    v patek zrejme pojedu pha->brno nekdy odpoledne (15:00-17:00), kdyby se nekdo chtel pridat za prispevek na palivo, tak se ozvete do posty...
    FINSON
    FINSON --- ---
    JULESKAH: Když ji stihneš projezdit, tak jo. Vychází to 0,80 Kč / km, přepočítej si cenu kilometru u jízdenek.
    JULESKAH
    JULESKAH --- ---
    vyplati se kilometricka banka? nevite?
    JULESKAH
    JULESKAH --- ---
    LADYDEE: tos musela dostat minimalne, MINIMALNE 13,- ;D
    FAUVE_ROUGE
    FAUVE_ROUGE --- ---
    nejede nahodou nekdo 19. ve stredu pozdej vecer ..tak v 10? ..z prahy do brna
    LADYDEE
    LADYDEE --- ---
    a fakt mě dokáží nas.... tím jak ze sebe dělají hyper, super a když dojde na věc tak nemají náhradní bus....

tak jak se mě to stalo cca 2-3 měsíce nazpět, kdy se porouchat bus na D1 z Práglu do Brna a bohužel student agency neměli samozřejmě náhradní bus, takže jsme čekali přes dvě hodiny venku, protože nás vyhodili ven z busu, prej aby do nás něco nenarazilo (stáli jsme v odstavném pruhu, výstražky, trojůhelník asi 20 km od toho) a čekali než dojedou žlutásci a opraví jim to.... venku pod nulou a já pak skončila se zánětem ledvin... a největší legrace na tom všem je, že si může jít člověk stěžovat tak na 5. nástupiště....

a student agency byla natolik velkorysá, že vrátila prej cestujícím 10% z ceny jízdného :DDD
    LADYDEE
    LADYDEE --- ---
    YBUKO: lol koukám že student agency je opravdu kvalitní společnost :D asi začnu jezdit vlakem nebo co :D
    LODYHA
    LODYHA --- ---
    Ahoj, nejede nekdo v patek z Prahy na pul cesty do Brna, coz je H.B., Humpolec, Jihlava ?
    LUCIANA
    LUCIANA --- ---
    tak jsem si chtela objednat tu jizdenku pres e-lišku a nešel mi zadat kod, po telefonatu na CD jsem se dozvedela, že mam nejakej starej typ te in karty a ze si ji musim vyměnit, tak jsem se vydala na nádraží a naivně čekala, že si to vyměním a hotovo, ale to by nebyly CD, kdyby to bylo tak jednoduchy, takze tam po mně chtěli zas fotku, vyplnit formular, za šest kil že mi nechaji dělat novou kartu a pak až za čtyři týdny dojde, tak že mi vrátí nějaký prachy za tu moji první kartu, no bezva
    LADYDEE
    LADYDEE --- ---
    někdo tento pátek z Brna do Práglu odpoledne?
    MICCIK
    MICCIK --- ---
    Ahojky všem. Co takhle Ostrava - Praha??
    LUCIANA
    LUCIANA --- ---
    nepojede někdo o víkendu v pá z phy do brna a hlavně v ne z brna do prahy?
    KATIA
    KATIA --- ---
    SCREE: da se to kombinovat, ale opruz je s vyzvedavanim jizdenky - jde to jenom nekde... cili ja kdyz jedu z podebrad, tak do brna jedu na KB a zpatky si koupim e-lisku a dokoupim zakaznickou jizdenku kolin - pdy... porad se to vyplati :-)
    FINSON
    FINSON --- ---
    SCREE: Máš to spočítaný? Taková kalkulace by mě docela zajímala - jako třeba podíl hmotnosti dopravního prostředku na 1 cestujícího, spotřebovaná energie na 1 cestujícího a kilometr, podíl emisí na 1 cestujícího (spalování nafty v buse vs. výroba elektřiny v uhelné elektrárně pro vlak) atp.
    SCREE
    SCREE --- ---
    FINSON: Budes se divit, ale vlak je tak o 90% ekologictejsi nez autobus. Faktory jako : elektrina, vetsi pocet cestujicich, mensi energeticke ztraty trenim - vsecko dohromady tomu vyrazne prispiva:)

PIPLA: Čupr, já jezdím na kilometrovou banku, ale o tomhle teda popřemejšlim, ikdyž bohužel nebydlím v hlavním mšstš regionu :X
    CHEESS
    CHEESS --- ---
    stale shanim odvoz v patek BRNO-PRAHA po ctvrte hodine.... pliiiis
    PIPLA
    PIPLA --- ---
    SCREE: na tachometru s SA mám najeto už 4600km, ale ted jsem objevila ten vlak - eliška - a jezdím za 35kč - praha - brno. Včera jsem jela EC vlakem, za 2hod a 45 min v Brně. Docela pohoda. Eliška: http://eshop.cd.cz/eliska.aspx
    ALESZBORIL
    ALESZBORIL --- ---
    Budu se nějak stopem dostávat z Brna do polského Cieszyn. Budu muset projet Prostějov,Olomouc,Nový Jičín a Frýdek Místek.Počítám,že se mi v Brně nepodaří chytit hned spoj z Brna do Frýdku,takže mám strach,že zabloudím v těchto větších městech,nemohl byste mi prosím někdo poradit,kde je v těchto městech nejlepší stopovat?
    ALESZBORIL
    ALESZBORIL --- ---
    FAUSTFIRE: už to asi není aktuální,ale jinak je to nejlepší z Opatova(metro c),ale tam už to neumím moc popsat:-))...Dole na nástupišti metra je výstup snad jen jeden a nahoře ve vestibulu vyjdi výlezem,kde jsou jezdící schody a když tam vylezeš,tak jdi furt rovně směrem k mostu nad dálnicí,ten přejdi,na konci uhni doleva a to už tě stočí na dálnici.....Hele sry,ale neumim vysvětlovat cestu.....Vidim to v hlavě,ale vysvětlit to nejde...jo a kdyby nejelo auto do centra Brna nebo jelo někam mimo Brno,tak se nech vysadit u nákupního centra avion(tesco),kde pak jezdí pohodový spoj 67 do centra nebo bus avion zdarma:-))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam