MUXX: hele já to mám podobný jak reona, a to ani ten člověk nemusí smrdět apod...prostě pokavaď mezi mnou a někým není ta metrová vzdálenost,tak jsem hodně nervozní ...takže ráda jezdím eurolines,který jsou furt prázdný
i když včera mě vytočili zase kvůli záchodu...já fakt nevím,jestli se v tomhle někdy ty autobusy zlepší...záchod tam byl zamčený a cestující si pro klíč chodili k p.řidiči,který mi řekl,že bychom tam chodit neměli,protože se rozhodli,že se ten záchod používat nebude, na základě toho,že se lidé chovají jak dobytci....možná to lidi moc neřeší,ale mám s "chozením na záchod"fakt problém,takže když si třikrát za cestu musím pro klíček,tak už je mi to fakt trapný....a kolikrát ten klíček ani není a záchod je prostě zavřený...děs běs
ale začíná mi být SA konečně trošku sympatická,nejen že "myslí zeleně",jak píše PIPLA a navíc jsem se dočetla tohle:
http://zpravy.idnes.cz/student-agency-v-dalsi-bitve-s-neplaticimi-politiky-neuspela-ptj-/domaci.asp?c=A080404_110454_domaci_ban
což mi je sympatický a navíc jsem se dozvěděla,že jsou stoprocentně česká společnost,což je taky fajn...