• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JUASINHABrno-Praha Praha-Brno-vlak,autobus,stop,spolujízda etc
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    SASH: vecer. mezi patou a osmou rekneme
    SASH
    SASH --- ---
    KALIBAN: ok a kdy tak nějak zhruba časově jezdíš?
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    SASH: napis mi v pristim tydnu ohledne ty nedele, nevim jak to bude ale je tam nejaka pravdepodobnost ze pojedu
    SASH
    SASH --- ---
    poptávám 3 volný místa v autě v pátek 1.8. z Brna do Prahy a případně zpět v neděli 3.8. z Prahy do Brna, díky
    ELZA_BASETIX
    ELZA_BASETIX --- ---
    ahoj, SHANIM ODVOZ
    tenhle patek 18.7. jedu z prahy do brna /odkudkoliv --- kamkoliv/ nejak pres den, zalezi na ridici... kdyby byla moznost vzit hodnyho, stredne velkyho psa /na zem pod nohy, nebo na deku/ bylo by to skvely. muzu prispet na benzin ci naftu. diky --- posta
    PELDA
    PELDA --- ---
    jedu dnes kolem 18 h, vyskov - brno - praha. asi jen jedno misto, max. dve, povezu vzadu kolo.
    VAMPY
    VAMPY --- ---
    16.7 jedu z Prahy na slovensko do Piešťan, beru to přes Brno, Uherské Hradiště, můžu to vzít i přes Trenčín (o víkendu tam bude pohodafestival tak kdybyste někdo tam chtěl hodit dřív)a vim já co ještě všechno je po cestě. Mám volný dvě místa. Tak za nějaký symbolický příspěvek na hmoty. Zájemci piště do pošty:-)
    PHOB
    PHOB --- ---
    tu je vice poptavek nez nabidek, :)
    MUXX
    MUXX --- ---
    sa.cz ohlasili od pristiho tydne novy ceny (jak jinak nez vyssi)
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    kdyby chtel nekdo do prahy dneska cca v 15:30, pripadne z prahy do brna kolem pulnoci, tak do posty..
    LADYDEE
    LADYDEE --- ---
    nejede zítra někdo do Práglu odpoledne kolem šesté? když tak pošta pls díky
    PELDA
    PELDA --- ---
    jedu zitra trasu vyskov - brno - praha a zpet. rano jedu kolem 6 hodiny, odjezd zpet z prahy kolem 12.
    ZZGERO
    ZZGERO --- ---
    nejede někdo zítra dopoledne z brna do prahy? místo pro dva lidi, příspěvek na benál samozřejmostí...pošta nebo tel.: 607 67 87 64. díky
    KILIAN
    KILIAN --- ---
    Nejede někdo v pátek kolem 17-18h z Prahy do Brna? Je to pro kamarádku, takže volejte přímo ji - 774536754. Příspěvek na benál samozřejmostí.
    ZZGERO
    ZZGERO --- ---
    ahoj lidi, nejede někdo zítra károu do brna (z prahy) tak po 16:00 nebo klidně večer ? jestli jo, přidal bych se za příspěvek na béňo...budu na nyxu dnes do 15:00, pak už nebudu, tak když tak pls na foun: 607 67 87 64. díky.
    WODNYA
    WODNYA --- ---
    plíz sháním lift z Brna do Prahy, dnes 27.6. pro dva lidi, prispevek na palivo samozrejmost. Vecir kolem devaty tam potrebujeme bejt.
    kdyztak posta nebo 774 86 76 76, diky moc
    MORRIGHAN
    MORRIGHAN --- ---
    MUXX: Nojo, dik :)
    KATIA
    KATIA --- ---
    PIPLA: jo, ja jsem to cekala, tak jenom hlasim, ze fakt uz... podle me teda bylo naprosto jednoznacny, ze tech 35 korun moc dlouho nevydrzi... ale chapu, ze pokud nekdo jezdi malo, tak je to opruz
    SHKRK
    SHKRK --- ---
    mam dotaz, nejel by zitra nekdo z brna do ceskych budejovic okolo 12:00??? zaplatim cestu plus bude mit volny vstup na party na ktere budem dekorovat, zkejsl nam odvoz a sem docela v pruseru, takze kdyby nahodou nekdo mi chtel pomoci a zaroven si uzit party, budu neuveritelne vdecnej.... diky moc...kdyztak do posty, diky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam