• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JUASINHABrno-Praha Praha-Brno-vlak,autobus,stop,spolujízda etc
    Pravidelná poptávka ID BAKCHA po spolujízdě: Pá, So: Ostrava > Brno Ne, Po: Brno > Ostrava
    rozbalit záhlaví
    B_ART
    B_ART --- ---
    SCREE: tak já sem s nima naopak jel minulej tejden z brna do prahy za stovku (lístek sem si kozupil normálně od řidiče) - žákovský jízdný do šestadvaceti, s isicem tušimže 120, bez něj 135. A v celym autobuse sme byli tři... možná bych si to měl nechat jako tajemství, ale je to zatim nejvýhodnější bus, na ktrej sem narazil (v těsnym závěsu Krodos se žákovskym za 105, na isisca slevu nedávaj, ale řidiči se občas nechaj ukecat, plná 140, - a taky jezdí prázdnej.. i když zajíždí do meziříčí, takže mu to trvá asi o dvacet minut dýl..)
    nemáte někdo nějaký další tipy? výše zmíněný nejezděj moc často...
    SCREE
    SCREE --- ---
    CORIOLANUS: By chtelo anketu :)

Jinak newim jestli to uz tady padlo, ale TOURBUS co jezdil vzdycky Praha - Brno v nedeli v 15h uz nejak nejezdi a jestli jezdi, tak uz to nestoji 130Kc jako drive...listky jsou tam vetsinou pres rezervaci a bez rezervace jsem se musel "doprosovat" ridice, kterej me nakonec za 200kc vzal :X
    CORIOLANUS
    CORIOLANUS --- ---
    SCREE: uz jsem si koupila vlakovej listek.. takze uz to ani nevyjde :)
    JANCAA
    JANCAA --- ---
    poptávka:
    jakýkoli pátek Praha-Brno :)
    + neděle zpět.... za čoko, dík :)
    SCREE
    SCREE --- ---
    CORIOLANUS: Schvalne pak napis jestli to vyslo :)))
    CORIOLANUS
    CORIOLANUS --- ---
    nepojede nekdo v patek (teda zitra) smer praha - brno? nejlepe nejak kolem devate, desate dopoledne? svezla bych se s kotetem a prispela na benzin :)
    SCREE
    SCREE --- ---
    hele jen tak pro zajimavost...uz to tady nekdy nekomu nekdy vyslo ta spolujizdda ???
    ja jen esi to ma cenu zkouset:)
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    kdyby jel nekdo v patek mezi 14 a cca 17 z brna do phy, dejte mi vedet, do zitra, jinak kupuju lupen na bus, dik
    BECKO
    BECKO --- ---
    kdyby jel dneska někdo k večeru-večer cca od té šesté z prahy do brna nebo z brna ještě dál směrem olomouc, prosím pošta
    SCREE
    SCREE --- ---
    JANCAA: Reference pro tuto slecnu, jen ty nejlepsi:) Je v pohode, mluvna, pokud slibi cokoladu tak slovo dodrzi:) A hlavne umi treba balit cigarety napriklad pokud ridic kouri balene, nikdy se mu s touto slecnou nestane ze by musel zastavit, pustit ruce z volantu na D1...atd. a tak podobne

***** 5/5 :DDD
    JANCAA
    JANCAA --- ---
    Prosím prosím, ráda bych v PÁTEK jela směr PRAHA - BRNO, třeba za čokoládku :)
    a popř. v neděli zpět. Nemáte někdo volné místo? pošta. děkuji převelice*
    LUCIANA
    LUCIANA --- ---
    nepojede někdo ted v neděli 30.11. večer z Brna do Prahy?
    PIPLA
    PIPLA --- ---
    Ve středu 19.11 někdy dopoledne jedeme ve dvou z Brna do Prahy. Kdyby někdo chtěl se přidat... tak pošta. (o víkundu jsme mimo internet, tak můžu odpovědět až v pondělí)
    HAWRAN
    HAWRAN --- ---
    shanim odvoz tento patek, 14.11. vecer brno - praha, prosim vnitrni posta
    BEENYY
    BEENYY --- ---
    hej to neee...mně jednou zastavili esli nechci hodit někam poblíž třeba na vlak bus nebo tak abych nestopovala:D
    JUASINHA
    JUASINHA --- ---
    ELECTRICFRET: ty jo, mezi Brnem a Prahou stopuju už 6.rok a nikdy nic...jenže jako holka většinou nečekám víc jak 10 minut,takže policii zas tak neřešim,ale náhoda je blbec...mně právě přišlo,že mě ten týpek tak usilovně přesvědčuje o těch policajtech,že jsem k němu nakonec do toho auta nevlezla,tak proto mě zajímalo,jak to je tady v Brně...
    právě na výpadovce jsem nikdy nic nechytla...
    BEENYY: imho stpaře buzerují odjakživa:-)
    ELECTRICFRET
    ELECTRICFRET --- ---
    JUASINHA: záleží jak kde, ale na dálnicích kasírujou. vlastní zkušenost. lepší je naběhnout na nějakou výpadovku.
    BEENYY
    BEENYY --- ---
    cooo? to už i stopaře chtěj buzerovat...ať jdou někam...
    JUASINHA
    JUASINHA --- ---
    Máte někdo zkušenost s policií v Brně na stopu?V pátek mi zastavilo jedno auto a týpek mi řikal,že mě radši odveze na nejbližší benzínku,že tam prý každý den jezdí policajti a kasírujou...já je tam teda nikdy nepotkala...
    LADYDEE
    LADYDEE --- ---
    ELECTRICFRET: jo jedeme
    ELECTRICFRET
    ELECTRICFRET --- ---
    nejede DNES někdo cca okolo 18té hodiny z brna směr praha?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam