ORISKOVANUTELA: jj přesně jak říká ROMANET Přímo na dálnici ne, je to prej o hubu pro řidiče i pro tebe. Nevim přesně jak - ale tak jsou tam fakt veliký rychlosti a brzdná dráha je taky fakt dost veliká. A různě se tam můžou dít pak nehody, který člověk nepředpokládal. Druhak je to vysloveně zakázané a za nějaký slušný pokuty snad dokonce.
Sám jsem stopoval minimálně nebo vůbec, tak nevim jestli ti moje rada k něčemu je. Ale mně by přišlo v pohodě někomu odpovědět na dotaz, když jako už jdu pryč z benzínky a mám vyřízeno a ...někdo se mě zeptá. No tak řeknu jo nebo ne. Ale když jdu do benzínky nebo platim nebo jsem u auta, tak je to takový... že něco konkrétního chci dělat a ten člověk me u toho ruší. Jestli mi rozumíš. A to u toho auta je navíc takový... hele někdo tě osloví, když máš otevřený auto s tim, že po tobě něco chce. Jako každýmu asi zapne hned trochu instinkt "bacha"... Tak proto to první.
A jinak přece musíš znát ty lidi co postávaj na vjezdech na dálnici s kartony :) ? Tak asi tak taky... Buď karton s nápisem nebo prostě palec. To je myslim taky dobrý. Auta tam maj ještě malou rychlost jak teprve sjeli z nějaký tý zatáčky a tak...