• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JUASINHABrno-Praha Praha-Brno-vlak,autobus,stop,spolujízda etc
    INDEX
    INDEX --- ---
    Ahoj, sháním pro sebe jedno místo někam do Rumunska (nejlépe co nejblíže Mangalii). Nejede někdo o příštím víkendu?
    GRO
    GRO --- ---
    Ahojte, sháním 2 místa na 26.7. z Frankfurtu do Prahy, nejede někdo?
    TIMOTHY
    TIMOTHY --- ---
    zítra 13.7 v 9:00 ráno mám 1 místo směr Praha - Brno/nebo Hodonín
    RAST0
    RAST0 --- ---
    Caute! Zajtra 12.07 niekdo z prahy -> ba a cez vikend naspat?
    VODA
    VODA --- ---
    Nejedete někdo zítra ráno/dopoledne z Olomouce do Prahy? nedostanu se tam se psem - jezdí pouze leo, regiojet a pendolino, přepravují zvířata jen v boxech. díky
    HUZBA
    HUZBA --- ---
    Nabizim misto Praha _ Brno _ Prostějov ctvrtek 4. 7. 18:00 a zpet v nedeli v 19:00
    MORFE
    MORFE --- ---
    Hola! Nejede někdo ve středu ráno/dopoledne z Prahy do Brna? Díky
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    Nabízím v neděli 30.6. (Ústí nad Labem) - Praha - Brno, 3 volná místa (off-Nyx manžel pojede sám). Zájemci prosím do pošty.
    TEREXS
    TEREXS --- ---
    shanim odvoz DNES na slovensko - zilina, banska bystrica.... okoli.... ? ...
    LD_DRTH
    LD_DRTH --- ---
    LD_DRTH: edit datumu na 27.6.
    BRASILMAN
    BRASILMAN --- ---
    nekdo dnes s 1 mistem v aute?Ostrava - Praha?
    LD_DRTH
    LD_DRTH --- ---
    nejdete niekto nahodou 27.7. smer Slovensko? hladam dve miesta na trase Praha - Bratislava alebo rovno Trnava, pripadne Kuty
    BLUETONY
    BLUETONY --- ---
    Nabizim jedno misto z Prahy do Brna v pondeli 5:30 rano a 3 mista z Brna do Prahy přes Hradec Kralove a Pardubice v pondeli 9:00.
    Posta...
    GAF
    GAF --- ---
    Jedete někdo do Brna z Prahy tenhle pátek až sobotu?
    ERIDANI
    ERIDANI --- ---
    Jede někdo z Prahy do Brna? Potřebuji přepravit malé kotě.
    GAF
    GAF --- ---
    ORISKOVANUTELA: jj přesně jak říká ROMANET Přímo na dálnici ne, je to prej o hubu pro řidiče i pro tebe. Nevim přesně jak - ale tak jsou tam fakt veliký rychlosti a brzdná dráha je taky fakt dost veliká. A různě se tam můžou dít pak nehody, který člověk nepředpokládal. Druhak je to vysloveně zakázané a za nějaký slušný pokuty snad dokonce.

Sám jsem stopoval minimálně nebo vůbec, tak nevim jestli ti moje rada k něčemu je. Ale mně by přišlo v pohodě někomu odpovědět na dotaz, když jako už jdu pryč z benzínky a mám vyřízeno a ...někdo se mě zeptá. No tak řeknu jo nebo ne. Ale když jdu do benzínky nebo platim nebo jsem u auta, tak je to takový... že něco konkrétního chci dělat a ten člověk me u toho ruší. Jestli mi rozumíš. A to u toho auta je navíc takový... hele někdo tě osloví, když máš otevřený auto s tim, že po tobě něco chce. Jako každýmu asi zapne hned trochu instinkt "bacha"... Tak proto to první.

A jinak přece musíš znát ty lidi co postávaj na vjezdech na dálnici s kartony :) ? Tak asi tak taky... Buď karton s nápisem nebo prostě palec. To je myslim taky dobrý. Auta tam maj ještě malou rychlost jak teprve sjeli z nějaký tý zatáčky a tak...
    FURIUS
    FURIUS --- ---
    Ahoj! Shanim dopravu do Plzně 20.6. nekdy mezi 12 a 15. hod? jen jedna osoba a nejakej vercajk. Diky Vasek
    BRASILMAN
    BRASILMAN --- ---
    Nekdo Praha - Ostrava?Mam misto, odjezd cca za 2 hodky!!!sms
    ZVATLAL
    ZVATLAL --- ---
    Ahoj, ve čtvrtek kolem poledne jedu autem z Prahy do Francie. Směr Plzeň, Nürnberg, Freiburg, Lyon. Končím v Nîmes, ale to až asi další den. Trasa se dá trochu přizpůsobit, kdyby bylo třeba. Kdyby chtěl někdo svézt za nějaký příspěvek na naftu, tak se mi ozvěte do pošty.
    ORISKOVANUTELA
    ORISKOVANUTELA --- ---
    ROMANET: stop na dálnici -> na benzínkách - někdo mi doporučil se ptát lidí, co odcházej od placení, ale mě se to moc nepovedlo:-( asi se blbě ptám, ale riziko - proč? já vím, stop je sám o sobě dost nebezpečnej, hlavně když jezdím sama holka, ale....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam