úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Václav Havel *5.10.1936 - +18.12.2011
THE_MIRACLE
---
---
14:02:45 3.6.2008
N_I
: Obcana Havla jsem bohuzel propasnul, ale urcite to chci nekde shlednout.
N_I
---
---
14:01:13 3.6.2008
1 odpověď
presne tak...nikdo tady asi nikdy nerekl ze vaclav havel je svaty a neudelal nikdy chybu...ma svoje mouchy..
ale kdo ma kus citu v sobe...videl obcas havel...tak mu blesklo jak velkej to je rozdil...co se snazil nechat v lidech havel a kam bezi klaus a jeho dolarovy egomaniaci..
_BENNY
---
---
13:54:33 3.6.2008
N_I
: ale co furt klaus... bavime se prece o havlovi
N_I
---
---
13:51:41 3.6.2008
1 odpověď
oproti klausovi je havel vazne nejskromejsi milius..:]
_BENNY
---
---
13:50:47 3.6.2008
skromny Havel, lol :D
LONESTAR
---
---
13:37:28 3.6.2008
N_I
: a je? :-D)
LONESTAR
---
---
13:37:12 3.6.2008
THE_MIRACLE
: snažím se přizpůsobovatr své argumenty schopnostem oponentů ;-D)
N_I
:
havel se choval jako clovek vetsinu casu skromne vystupujici
- možná v jako prezident ČSFR, pak už ne...
N_I
---
---
13:36:25 3.6.2008
1 odpověď
dokolecka...takze ignor a jedeme dal..;]
zajimave kolik klausu chodi po svete...dohadovat se o vsem..ale jen to pekne zabalit..okecat...a potom donekonecna obhajovat ze zeme neni ohrozena tanim ledovcu..
THE_MIRACLE
---
---
13:33:29 3.6.2008
1 odpověď
LONESTAR
: porad nekde neco placas bez argumentu.... ale jinak davas docela dobry vtipy do ustavu :)
N_I
---
---
13:31:47 3.6.2008
1 odpověď
panacek afram me velice zaujal jako tvuj komentar k nemu...proto me prislo ze si opravdu muzete rozumet...nic vic
havel se choval jako clovek vetsinu casu skromne vystupujici nikoliv ja jsem tady hlavni hvezda jako klaus..staci videt jeho osobni navstevy na malem meste..projevy..nebo prednasky...
LONESTAR
---
---
13:30:30 3.6.2008
1 odpověď
N_I
: a co já tvrdím? TY tvrdíš, že Klaus je egomaniak - tak své tvrzení dokaž :-P)
a co s tím má společného AFRAM???
N_I
---
---
13:28:42 3.6.2008
1 odpověď
pokud něco tvrdíš, měl bys mít argumenty dokazující tvé tvrzení, a ne chtít po oponentech aby ti ho vyvrátili... (humanitní vzdělanci neschopní pochopit a používat základy logiky mě vždycky dojmou
pozor aby se s tebe nakonec nastal humanitni vzdelanec..:]
LONESTAR
---
---
13:26:29 3.6.2008
N_I
: CHTELO BY TO MOZNA PAR FAKTICKYCH ARGUMENTU ZE TAKOVY HAVEL VLASTNE NENI SEBESTR|EDNY NARCIS :-P)
a co s tím kurva má společného AFRAM???
(a Jan Tleskač? :-D)))
N_I
---
---
13:23:50 3.6.2008
1 odpověď
CHTELO BY TO MOZNA PAR FAKTICKYCH ARGUMENTU ZE TAKOVY KLAUS VLASTNE NENI EGOMANIAK
LONESTAR
---
---
13:22:02 3.6.2008
N_I
: CO S TÍM MÁ PROBOHA SPOLEČNÉHO AFRAM??? :-O)
jinak si ale opravdu nemyslím, že
"je CIT uz pouhou nadavkou"
- jen ho není třeba cpát tam, kam nepatří (třeba do hodnocení osobností ;-) - to pak nemůže nebýt nezaujaté...)
_BENNY
---
---
13:19:24 3.6.2008
to je ale velmi neslunickove
N_I
---
---
13:18:28 3.6.2008
1 odpověď
dekuju..opet bez argumentu
mam obavu ze dost lidi naprosto znecitlivelo...ze je CIT uz pouhou nadavkou..
ale o tom si s aframem asi nepokecate...
sleduju tvoji nejvetsi prednost,muzes si gratulovat:
ikdyz to umis kamuflovat dobre..jako dnesni vlada..nerict nic..ale pekne to intelektualne naplacat..aby to vypadalo a normalni lidi tomu nerozumeli..
LONESTAR
---
---
13:16:25 3.6.2008
N_I
: ale já taky vidím rozdíl mezi Klausem a Havlem :-D))) dokonce dost podstatnej ;-)
a o moje city a pocity neměj obavy ;-)
N_I
---
---
13:12:43 3.6.2008
1 odpověď
dobre ,koukam ze ani ty nemas zadnej argumet, jsem rad ze se z toku tvych intelektualnich zasmodrchancu.. aspon neco dovime..ikdyz to umis kamuflovat dobre..jako dnesni vlada..nerict nic..ale pekne to intelektualne naplacat..aby to vypadalo a normalni lidi tomu nerozumeli..
par lidi k tomu aby videli rozdil mezi klausem a havlem nepotrebujou jedinej dukaz..je to z nich totiz citit..ty nevis co to je citit..proto chces nejaky blaboly a tiskovy zpravy nebo prime informace ze setkani s havlem a klausem..ovsem ty nemame nikdo takze nam musi poslouzit vlastni usudek..
zaklad logiky podle klause..:]
LONESTAR
---
---
13:06:09 3.6.2008
N_I
: pokud něco tvrdíš, měl bys mít argumenty dokazující tvé tvrzení, a ne chtít po oponentech aby ti ho vyvrátili... (humanitní vzdělanci neschopní pochopit a používat základy logiky mě vždycky dojmou ;.))
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam