• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    spoiler - klikni sem


    PROMO KODY DO MTG ARENA NA NASTENCE

    ODKAZY NA ZAJIMAVE ZDROJE INFORMACI O MTG NA HOME

    Jestli chces neco sehnat / prodat / vymenit, tak ses tu spatne a nasleduj odkaz nize.

    [ MAGIC THE GATHERING: Nákup / Prodej / Výměna ]

    Zajimaji te storyline? Chtel by sis precist pozadi jednotlivych sad? Pokracuj prosim ZDE

    NYX MtG Arena IDs na NÁSTĚNCE
    rozbalit záhlaví
    STSUNG_NAVANA
    STSUNG_NAVANA --- ---
    RORSCHACH: co kdyby...jeno se to zhorsuje! a nektere karty jsou vylozene legendarni tim, ze jsou nenacteny skoro porad^_^
    kazdopadne se snazi...s masters je velky update moda...(ocekavejte vetsi poruchovost nez normalne)
    JOHNNYCAGE
    JOHNNYCAGE --- ---
    RORSCHACH: Tohle fakt moc nechápu. Stahuješ klienta co vyžaduje 1GB místa na disku, tam by se snad vešly i obrázky karet ne? :-D Ten model těch interakcí během hry nemůže bejt nějak vesmírně složitej, jediný co vidim že by mělo být pomalý je načítání celých kolekcí. A je to celý pomalý a zasekaný jako kráva, po deseti letech vývoje. Připadá mi to jako nějakej vládní IT systém. Sice drahý, ale zas uplně na hovno.
    RORSCHACH
    RORSCHACH --- ---
    WRATA: "odladit software" a "Wizards of the Coast" bych do jedný věty nedával :) nejsem si jistej, jestli tu Arenu pro ně dělá někdo jinej, ale třeba na MODU nejsou schopný doladit vykreslování karet během draftu ani po 6 letech od vydání v4 :)
    WRATA
    WRATA --- ---
    STSUNG_NAVANA: Zari je porad za pul roku a do te doby to imho odladi. Posledni velky update byl nekdy v pulce ledna, dalsi ocekavam s DOM. Klidne bych zkousnul aby to odlozili a pockali ale imho na to budou tlacit tak aby to slo do releasu/public bety s rotaci a tim padem tam budou mit aktualni STD.

    Je k tomu nejaky source ze na onlinu ty challangery decky nebudou? Ja jsem googlil a nenasel nic, na twitteru zatim bez reakce :/
    STSUNG_NAVANA
    STSUNG_NAVANA --- ---
    WRATA: challenger decky na modu jestli teda byla rec o tom nebudou.
    arena pochybuju ze v zari vyjde. v soucasne dobe mi prijde ze neni vubec v publikovatelnem stavu, ale uvidime. arena trpi mana leakem a uz mi zvladna upect i komp. stale to dela (process a GPU budou tak na 90 stupnich nonstop a zatizenich 100%)
    ne budget modern/legacy/vintage vyjde vicemene na stejno. teda aspon drive to tak bylo, cena kolem 400-700tix (jako legacy/vintage ve vice pripadech je blize tem 700).

    WIRUSS: hraju na Magic Online a nelituju. ale jak to tak vypada jak untap.in, xmage jsou dost popularni. xmage funguje dost jako modo. cockatrice je vicemene klon MWS. pokud jsi hral tam tak cockatrice ani xmage ti nebudou delat problemy.
    uroven hracu na modu je vselijaka stejne jako v realu, jen je proste o par stupnu vyssi. snadno tam muzes narazit na profiky, ale stejne tak snadno narazis na nekoho, kdo hrat opravdu neumi. zhodnotila bych to tak, ze pokud jsi schopen hrat na urovni PPTQ tak ti hrani na modu nebude delat problem v normalnich turnajich. rozhodne je to lepsi nez kdyz byly daily, kde spousta lidi radsi nehrala vubec, protoze 3-1 nemeli skoro vubec sanci kdykoliv zvladnout. a dat 12 tixu za to, ze si zahraju 4 kole a nic z toho asi taky zadna slava...s ligama je to ted lepsi. hraje o dost vice hracu vsech moznych urovni. nekdy je to hrozna divocina.

    KUTAS: pokud bys nahodou zavital na MODO tak te odkazu na nasi jednokartakovou skupinu. jinak EDH se hraje vsude. jednokartak asi maximalne po domluve s nejakyma lidma.
    FORACE
    FORACE --- ---
    KUTAS: na untapu se hraje skoro vse, ale highlander moc casto nevidam, ale lidi hrajou i Frontier, Tiny Leaders, Pauper atp.. EDH se tam hraje hodne
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    A když bych chtěl někde mastit jednokarťák? Podporuje to nějaká tahle online záležitost? Kdyžtak teda kývnu i na EDH....
    WRATA
    WRATA --- ---
    WIRUSS: Ja jsem si po x-letech cekani(na lepsiho klienta) a hrani na kamaradove uctu poridil vlastni MTGO. Arena zda se bude vychazet kolem zari a startovat bude pouze ze STD formatem a buh vi jestli tam vubec budou ty starsi edice pridavat. Ano, MTGO ma klienta z roku raz dva kterej x-let trpi memory leakama a je potreba ho jednou za dve-tri hodiny restartovat. Ano, je tam potreba na zacatku udelat nejakou investici ale i budget deckem se daji vydelavat penize na lepsi karty. Jde to samozrejme hur a pomaleji ale jde to.
    Pro me hlavni vyhodou je videt ruzny interakce ktery pak sam muzes pouzit.
    Krasnej priklad byl kdyz me frajer vytrikoval kombem fatal push na 3 manovku, podrzel si prioritu a odpalil bomat couriera cimz spustil revolt a zabil mi tu bytost. Druha byla interakce dvou bomat courieru, kde opet podrzis prioritu po odpaleni jednoho, odpalis druheho a vezmes si karty z obou courieru.
    A uroven hracu je opravdu vysoka takze opravdu te potrestaji za chyby velmi dukladne.
    Velkej rozdil je v cene karet. Chces hrat modern/STD tak ty decky o neco levneji, starsi formaty byvaji drazsi protoze tam ty karty skoro vubec nekoluji. Ja doufam ze tam budou dostupny ty challanger decky co vychazeji zacatkem dubna.
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    FORACE: Tak zase uroven mtgo hracu je dost vysoka, treba pred poslednim pro tourem byla pulka lidi v competitive modern league profici :)

    Nekdo mi kdysi rikal ze dat si 4-0 v tehdejsich daily eventech je tezsi nez dat druhy den na GP. Jestli je to pravda, netusim :)
    FORACE
    FORACE --- ---
    ICARUS: Untap.in je taky sandbox, kde vse musis oklikat sam, ale po nauceni par klavesovejch zkratek je to dost pohoda. V posledni dobe se na tom dost maka, takze uz nejsou problemy s DB karet, ted rozjizdej podporu pro drafty, vubec to tam mam rad.

    Jedina nevyhoda je proste uroven hracu, ale to bude vsude mimo placeny hry na MTGO.
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    WIRUSS: Xmage ma funkcni pravidla a ovlada se dost podobne debilne jako mtgo. Cockatrice je jen sandbox, kde si vsechno musis delat sam, ale hrani je vetsinou rychlejsi, po tom, co se naucis hromadu klavesovych zkratek.
    FORACE
    FORACE --- ---
    untap.in
    ASYD
    ASYD --- ---
    za me XMage
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    Možná blbej dotaz, ale co používáte na testování balíků? Kdysi, když jsem hrál, tak letěla Mtg Workstation (ale ta je od té doby ve stejné verzi a sem tam vyjdou nové obrázky) a hrálo se po netu (i když samotný program za tebe neudělal nic). Nyní koukám, tak každý na YT hraje Magic Online, ale osobně (zvláště u Magicku do jiných online kartičkových her jsem se už něco peněz nacpal) se mi nechce karty kupovat 2x... Koukal jsem, že existuje vícero možností, ale zajímají mě vaše zkušenosti...
    WRATA
    WRATA --- ---
    WIRUSS: Ja bych ho vzal
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    Pokud by jste měl někdo zájem tak mám navíc display Masters 25 za původní cenu ČR tedy 4290 Kč. Předobjednal jsem si 2 kousky s tím, že uvidíme co tam bude, po full spoileru vezmu jen jeden a co si neotevřu dokoupím. Tak kdyby někdo chtěl za tuto cenu můžeme se domluvit a sejít v ČR jinak za sebe vezmu jen jeden... :-)
    WRATA
    WRATA --- ---
    Ja mam teda radsi tenhle spoiler

    DOMINARIA | MythicSpoiler.com
    http://mythicspoiler.com/dom/index.html
    JOHNNYCAGE
    JOHNNYCAGE --- ---
    WOLFBANE: a co teda aspoň v commanderu, Kytheon a Zurgo a ty otravný artefakt partneři? Někde to musí bejt hrozně dobrý! :)
    JOHNNYCAGE
    JOHNNYCAGE --- ---
    WOLFBANE: Tak to mi kazí jinak zatraceně dobrej plán :-D
    WOLFBANE
    WOLFBANE --- ---
    JOHNNYCAGE: bezbarva neni color, takze to bohuzel nefunguje
    JOHNNYCAGE
    JOHNNYCAGE --- ---
    WOLFBANE: Nějakej bezbarvej balík na dvojce s Hope of Ghirapur? .-)
    MATHES
    MATHES --- ---
    vscihni tri walkeri vypadaj cool af
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam