ICARUS: nejako nerozumiem, aku ekonomiku v hre riesia, ked tam nieje ziadna vymena kariet medzi hracmi, co cakam, ze bude. Vnimam hlavne to, ze hra je dost malo odmenujuca, k draftu sa asi nikdy nedostanem, pokial don nedam prachy.
To co by Arene pomohlo, je vylepsit odmenujuci sposob a pridavanie boosterov formou kodu napriklad, ktory by som nasiel v bossteri z obchodu. To by som aj rad obetoval nieco na boostre.
Potencial tam je neskutocny, podstanou vecou cim by sa mohli lisit, je pridat tradovanie(trading card game). S tym by to brutalne vyhrali nad Hearthstonom. Paci sa mi to, ze tam nieje dust system, ktory ma napr. v HS nuti nicit karty (do hs som jebol asi uz 400eur a mam z toho nic).
Ano netusim ako dorobim coby len jeden deck bez toho aby som do toho nasolil kopu prachov, alebo hral to aspon rok a dufal v stastie (wild karty).
Zrejme to je ta ekonomika o ktorej sa tak pise. Neviem, vnimam to takto ako to je v hre, do ktorej som zatial nedal ani cent. Este som zvedavy na tu tyzdnovu odmenu za matche.
Cez vikend to bude na twitch.tv/majcuch ... zrejme zase bez komentara, ak sa neukazu ludia komunikujuci na kanali. Kedze to mam skor aby som si hladal friendov online, ako robil divadlo do kamery. Teraz tam mam nejake hodiny gameplayu s mojim tragickym conteol deckom, ktory zatial ani netusim ako vylepsit s tym co mam. Skusim to nejako vyexportovat cez vikend a spytat sa tu o radu, ci to mozem zlozit lepsie z toho co mam.