• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    spoiler - klikni sem


    PROMO KODY DO MTG ARENA NA NASTENCE

    ODKAZY NA ZAJIMAVE ZDROJE INFORMACI O MTG NA HOME

    Jestli chces neco sehnat / prodat / vymenit, tak ses tu spatne a nasleduj odkaz nize.

    [ MAGIC THE GATHERING: Nákup / Prodej / Výměna ]

    Zajimaji te storyline? Chtel by sis precist pozadi jednotlivych sad? Pokracuj prosim ZDE

    NYX MtG Arena IDs na NÁSTĚNCE
    rozbalit záhlaví
    WOLFBANE
    WOLFBANE --- ---
    JOHNNYCAGE: tak zrovna arahbo ti v klidu staci v command zone a nemusis ho vubec hrat.

    muj problem s EDH narusta rovnomerne s novymi EDH produkty, pac uz to neni o vymysleni decku, najiti spravny legendy a postaveni fungujiho decku, ale proste vezmu generala a na toho postavim bezmyslenkovite deck podle toho co ten general umi. mne proste nejvic bavilo EDH 2010-2012, kdy bylo jeste tuckovani, povolenej primetime, stary legendary rule. k dokonaliti tomu chybel jenom mana burn.
    JOHNNYCAGE
    JOHNNYCAGE --- ---
    KUTAS: Přesně, takovej formát už tady je :-) Navíc já hraju Arahba, ten deck nedělá vůbec nic bez něj třeba :-D ale to neznamená že to neni zajímavá alternativa ke klasickým commanderům
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    JOHNNYCAGE: řekl bych, že to jsou pak spíš klasický highlander balíky s možností hrát commandera :)
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    RAFAELL: A ještě můžeš dělat do, že další vyvoláním legendárky odstraníš tu co už máš na stole a třeba to provede nějaký efekt...
    RAFAELL
    RAFAELL --- ---
    JOHNNYCAGE: jasný, tak teď to dává smysl :) děkuji
    JOHNNYCAGE
    JOHNNYCAGE --- ---
    PREVRACENY: Je to věc názoru, pokud máš ve 100 kartovym balíku 2 karty co umí míchat do knihovny a tim soupeře uplně odrovnáš, dává to tomu prostě trapnej random rozměr asi jako kdyby nebylo zabanovaný solárko - kdo si ho lízne na úvodní ruku skoro jistě vyhraje.
    Stavět decky na commandera tak aby fungovaly bez něj je strašná kokotina zas podle mě.
    JOHNNYCAGE
    JOHNNYCAGE --- ---
    RAFAELL: Jednu legendární bytost se stejnym jménem, takže třeba nemůžeš mít 2x Arvada na stole. Jiné legendárky amozřejmně ano jinak by ta abilita byla nesmysl :-)
    RAFAELL
    RAFAELL --- ---
    Ahoj, prosím o radu. Jsem začátečník a nějak nemůžu na internetu dohledat informaci ohledně pravidel legendárních bytostí. Jediné co vím je to, že každý hráč může mít pod kontrolou pouze jednu legendární bytost. Jaký smysl tedy má abilita Arvard the Cursed, která říká, že ostatní legendární kreatury dostanou +2/+2 když můžu kontrolovat vždy pouze jen jednu?

    PREVRACENY
    PREVRACENY --- ---
    MATHES: Ale je to tak, že je to trapný pravidlo.
    WOLFBANE
    WOLFBANE --- ---
    MATHES: x let se hralo s michanim a nikdo si extra nestezoval, pri stavbe decku se muselo trosku premejslet, aby fungoval i kdyz nebude general. tak urvany decka sou samozrejme mysleny s lehkou nadsazkou, ale to pravidlo vzniklo prevazne na breceni hracu ze jim nekdo zamichal generala.

    my mame v playgrupe jednoho vocase co furt stavi neskutecne nudny combo decky, ted ma treba wortu a to se neda, pritom by stacil jeden spell crumble a vsichni by si v klidu zahrali.
    PREVRACENY
    PREVRACENY --- ---
    K3BAB:
    STRANGERD: Nevím, jestli je tohle vhodné audítko na diskuzi o HS.
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    STRANGERD: v pohode, nemaj obavy, dokladne si precitam prispevky na ktore reaguje a dokonca sa aj zamyslam co tym chcel basnik povedat a nemam pocit, ze by som reagoval neadekvatne a odveci. v kazdom pripade vdaka za rady. tiez vdaka za nazor...
    nakoniec skus mi nabuduce nekazit moje nadsenie z hry a radsej teda moje podobne prispevky ignoruj dakujem :)


    btw konecne som si vykraftil tych scarab godov a k tomu dalsich 3 champion of wits, aj ked som radsej mohol miesto jedneho aspon jedno search for azcanta, alebo dalsie vraskas contempt a k tomu este som vymenil cancel za wizards retort a celkom to uz aj fici a ma to lepsi winrate. stale ale ostavam este niekedy kukat jak puk, co to na mna casto high rank oponenti vytahuju, ale bavi ma to fakt moc :)
    MATHES
    MATHES --- ---
    WOLFBANE: prave ze ani ne, naopak byly nektery karty najednou hrozne op (treba bant charm) a bylo to tak trochu proti myslence samotnyho commandera - ze stavis kolem karty, kterou mas vzdycky k dispozici.

    fakt, ze ti prijde ok vybirat si, ktery pravidla budu respektovat a ktery ne a oznacovat lidi, co pocitaj s tim, ze pravidla funguji vsechny, jako "urvany decka" mi prijde docela zabavnej.
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    K3BAB: staci mi te tu cist abych vedel, ze v MtG jsi uplne novej a to co jsi psal o HS mi taky neukazuje, ze bys byl nakej prebornik, sorry; nemel jsem v umyslu do tebe osobne picovat, jen jsem te chtel upozornit, ze kdyz svy zavery zakladas na prvnich dojmech, casto pro ostatni muzou pusobit legracne - a dost mozna budou i pro tebe, az treba budes hrat dyl; a protoze jsem hodnej, tak ti dam i protip pro diskuze na netu obecne, je dobry cist, co ostatni opravdu pisou, nez zareagujes, ohrazoval jsem se proti tvymu shrnuti rozdilu v hrani kontrolu, ze bys tvrdil ze je HS stupidni jsem ti fakt nepodsouval, stejně jako jsem nikde nenaznacil, ze by HS imo byl min komplexni (byt s timhle tvrzenim bych na naky maximalne obecny rovine i souhlasil)
    STSUNG_NAVANA
    STSUNG_NAVANA --- ---
    WRATA: helm of the host udela na zacatku combatu Gideona, Planeswalkera, s loyalty 3, a bude mit haste.
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    Osobně jsem docela rád, že reprintnou: Diabolic Intent, Land Tax, Vigor, Doubling Season a True-Name Nemesis... Což jsou zrovna karty, který si zaslouží jít s cenou dolů...
    WOLFBANE
    WOLFBANE --- ---
    ASYD: ugin v prvnim kole, to bude dobry :D
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    WRATA: mas nonlegendary token planeswalkera co prijde se 3 loyalty countery
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    STRANGERD: v tomto prispevku len kydas hnoj

    STRANGERD: ja som netvrdil, ze HS je oproti MTG stupidne, ano HS mi pride oproti MTG ovela jednoduchsi co do komplexnosti. opak podla mna moze tvrdit len clovek co o tych hrach vi kulovi. Tiez hram hearthstone roky a ano hrat control v HS mi pride ovela, ale ovela jednoduchsie ako ho hrat v MTG.
    Mimochodom ty ma poznas, ze tvrdis, ze o tom viem kulovi? Ved sam vo svojom prispevku odkazujes na to, ako je HS ovela menej komplexnejsi nez MTG.
    ASYD
    ASYD --- ---
    JOHNNYCAGE
    JOHNNYCAGE --- ---
    WRATA: Řekl bych že ti zůstane 5/5 indestructible bytost, ale rád si počkám na nějakej odbornější výklad :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam