• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    tak magic je i na te top urovni o tom, kdo udela nejmin chyb a ne o tom, kdo to hraje lip :)
    JOHNNYCAGE
    JOHNNYCAGE --- ---
    JULIAN: Jo to jo, pořád mě fascinuje jakou neskutečnou směs skillu, nervů a totálního štěstí ten vítěz potřebuje v takhle těžký konkurenci
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    JOHNNYCAGE: tohle jsou ale presne ty matche kde proste vyhrava ten lepsi, v porovnani s tema prvnima hrama ktere byly takove nic moc, jen o nahode
    JOHNNYCAGE
    JOHNNYCAGE --- ---
    JULIAN: Rozhodně nikoho nesoudim, já bych měl problém se tam nepoblít a neutéct, uplně mi tekly nervy za ně :D
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    missed lethal. jako, nevedel co ma souper za jednu kartu na stole (samo teda ze mono red nehraje nic co by dokazalo sejmout dve veci) a tunel vizi se soutredil na "safe" cestu kterou tlacil posledni tri kola.
    JOHNNYCAGE
    JOHNNYCAGE --- ---
    HRADECAK: "The dramatic fifth game was filled with attrition and thoughtful attacks" :-D že nenapíšou jak to ten druhej posral je fakt vtipný :)
    HRADECAK
    HRADECAK --- ---
    WRATA
    WRATA --- ---
    JOHNNYCAGE: Jako obecne sem nejvic tekl nad chybama ktery jsou podle me neznalosti situace. Jako nezabit si vlastniho fenixe kdyz ma jit pod cast out nebo Contempt apod. Fakt mi to prislo ze pulka z nich neco ve CT postavila ale testing nulovej.
    JOHNNYCAGE
    JOHNNYCAGE --- ---
    WRATA: jj už jsem si srovnal fakta, hrál sem u toho draft tak nevim uplně přesně. Každopádně to je na provaz :-D
    WRATA
    WRATA --- ---
    JOHNNYCAGE: Ta prohra byla jeho vlastni chyba. Kdyby polozil scroungera na crew a dal utok vsim tak pumpne thopteru za jedna a pia a thoptera jsou 4 dmg
    JOHNNYCAGE
    JOHNNYCAGE --- ---
    WRATA: Myslim že si nikdo nedokáže představit ten tlak když hraješ na kamerách a jde ti fakt o hodně :) Jinak ta poslední finální hra byla šílená, týpek vstane z mrtvých stokrát a nakonec ho zabije brutální topdeck v poslednim kole poslední hry, toho mi bylo celkem líto.
    WRATA
    WRATA --- ---
    Koukal jste nekdo vcera na to finale PTDOM? Ja celej vikend brecel nad tema missplayema tech "top" hracu
    WRATA
    WRATA --- ---
    ICARUS: Hele co sem pred pulrokem zacal do rytire chodit pravidelne tak tam znam spoustu lidi ktery tam chodi pravidelne. Jasne, na nejaky vetsi turnaje se tam objevuji lidi ktery neznas ale tech je par.
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    PREVRACENY: Myslim spis to, ze v rytiri je na turnajich hromada hracu, ktery neznas. Ale mozna se mi to jen zda a zas tolik jich neni.
    PREVRACENY
    PREVRACENY --- ---
    ICARUS: Rytíř má dobrý přístup. Nevím, co máš za problém. Uznávám, že dřív tam měli prodejci 3 týdny v měsíci krámy, ale hodně se to zlepšilo.
    FORACE
    FORACE --- ---
    RORSCHACH: kdyby byli vic nacpany, tak s tema master setama maj zase problem lidi co ty karty uz maji a aktivne modern hraji. Ten problem je hodne moc komplexni, je to hodne o balancovani a nejde na to koukat takhle povrchne.

    Jinak myslim ze master sety zafungovali relativne dobre, hromady karet jsou ted cenove niz, top veci co se hrajou az o tolik nevylezli o kolik by vylezli bez master setu.

    Ten pristup Wizardu se trochu zmenil v posledni dobe, asi v reakci na to, ze lidi prestavaji hrat standard (moc casta rotace, bany, nezajimava metagame). Eventu ciste standardovejch je ted o hodne min (u StarCityGames nejsou velky standard eventy vubec, jen teamovy), od ty doby co vysla Dominarie tak bylo jenom jedno GP. I slozenim Dominarie mi prijde, ze se ted vic mysli na ostatni formaty.

    Uvidime jak bude vypada core set a pak return to return to ravnica :)
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    JULIAN: jasnacka, ten red deck wins deck je cisty masaker, ked mu to dojde hned na ruku. mozno to v buducnosti zlozim, no zatial ma bavia dlshie hry a nielen to tam posielat a palit to co je v ceste :). poslednych 5 boostrov co som otvoril, som ale nemal stastie na to si vylepsit svoj deck.
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    RORSCHACH: Stejne osobne tipuju ze reserved list daleko driv vyresi cinsky faky. Docela by me zajimalo, jak se k nim stavi vintage komunita (stsung?) - jestli je to na bazi dont ask, dont tell, nebo jestli se jedou deckchecky s lupou a svetlem.
    RORSCHACH
    RORSCHACH --- ---
    ICARUS: Reserved list je spíš jen dobrá výmluva, proč ty karty znova nevytisknout a nepodporovat tak formát s minimální poptávkou po nových kartách. Oni se ho stejně nakonec zbaví, ale pak ho budou "dojit" minimálně 5-10 let a cpát ty karty jako Masterpieces do nových edic.
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    RORSCHACH: Legacka trpi spis na reserved list. Underground sea za 13 tisic? Co to jako je?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam