• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    JOHNNYCAGE
    JOHNNYCAGE --- ---
    CHOBOT: to chápu ale když chci předat kolo s odtaplou manou tak bych rád aby se soupeř aspoň mohl domnívat že nemám uplný hovno na ruce :-)
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    me tam teda nejvic chybi funkcionalita "always ignore this trigger"
    ASYD
    ASYD --- ---
    uqc-fyei-9u8 claimed

    diky
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    JOHNNYCAGE: ctrl a ctrl+shift zapíná plnou kontrolu kola. Ale moc to nevyužívám, je to filthy standard a když jsem zatapanej, tak těžko můžu blufovat s forckou nebo dazou žejo ))
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    JOHNNYCAGE: Zatím se nic moc nezměnilo:

    Q. Will there be account wipes during the Closed Beta?
    A. The current plan is to have one more final account wipe at the end of the Closed Beta. This wipe will reset all collections, refund purchased gems and bundles back to your profile, and reset your ladder ranking.

    Q. What will be wiped from my account at the end of the Closed Beta?

    A. Only paid gems and bundles (and cards redeemed from the New Zealand code test—see below) will be awarded back to a player's account after the final account wipe. The following items will be wiped from a player's account at the end of the Closed Beta:

    All cards in a player's collection
    All created and saved player decks
    All player ranking
    All player gold
    All player-earned gems (these are gems rewarded from events like Quick Draft and Competitive Draft)
    All player quest progression
    JOHNNYCAGE
    JOHNNYCAGE --- ---
    Tak jsem se včera konečně taky dostal k té aréně a zatim je to úplně ve všem špatnej klon harthstonu.

    Hrál jsem jenom pár her ale takový to jak když nemám co dělat tak to hned předá kolo protivníkovi to je někde nastavitelný nebo prostě podle toho pokaždý pozná že nemám co zahrát?

    A jak to tam bude s kolekcí, nacpu do toho prachy pak mi to všechno smažou po betě nebo něco takovýho? :_)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    ty landy jsou shit, jeden z duvodu proc byla a stale jeste i je tolik popularni RDW, protoze clovek nemusi ustrelit 8-20 rare WC jen za landy a muze si do decku pridavat opravdove karty. Ja bych si treba strasne rad zahral UBR, mam dost WC na to, abych si nacraftil vsechny Bolase, Gody, atd, ale proste z tech 16-18 dual landu co se tam bezne hraji mam jen 7.
    nicmene laka me Mono Green ted, ta Vine Mare je pekna sracka - sice se tam splashuje B hlavne kvuli SB, ale muzu hrat quick constructed a netrapi me to tolik.
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    KUTAS: Pokud chceš útočit do PW, nesmíš dát útočit všema, ale vždy označit útočníka a kam má jít...
    Wild karty fungují tak, že si musíš najít kartu kterou nemáš a chceš ji hrát (nezapomeň na filtry) a klikneš na nic, pokud má wild tak ti to nabídne výměnu.


    SKUNK23: Hele tak to já skoro nic, za poslední týden (tak 50+ her) se mi jednou stalo, že to spadlo a jednou, že nefungoval ultimátka Flame of Keld. Pak se mě stalo, že 2x soupeř nic neudělal, vypršel mu čas na mulligan a pak i na první kolo = vítězství, jen nevím zda to byl bug či ne.


    ICARUS: Já si osobně myslí, že nejlepší řešení již bylo vymyšleno a to je rozebrání...


    MATHES: Osobně mám Mono red wizardy a pak UW (tam nemám ještě cyklovací landy - nejsou wildcard) a ochuzenou verzi BG Constrictor (kde díky goldů nemám všechny contempty a rangery + ta land base není také skvělá), začal jsem si ještě skládat aury, ale jak stále píšu málo gold wildcard ;-)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    KUTAS: pri declare attackers kliknes na potvoru a pak na planeswalkera. Attack all vzdy utoci na hrace.
    Wildcards se pouzivaji pri staveni decku, kdyz si budes do decku chtit pridat kartu, kterou nemas, tak se te hra zepta, jestli chces spalit WC. Je tam nekde filtr ktery ti zobrazi i karty, co nemas
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    Já s tím teprve začínám, tak netušim, jak některé věci fungují... ale z asi 5 her, mám jednu černou obrazovku a pak jsem nepřišel na to, jak zaútočit na planeswalkera - útok proběhl do hráče.

    Jak fungují ty wild karty? Nějak nechápu, jak je vyměnit....
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    SKUNK23: tu černou obrazovku mám občas taky, občas se mi úplně zasekne match. Obojí řeší rychlý restart, co se mi párkrát stalo a nešlo to nijak fixnou, tak že při sideboardingu draftu hra chtěla 60 karet místo 40
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    MATHES: trošku budgetovější variantu klasickýho UW controlu, jen místo 4x Teferi 2x teferi a 2x approach. Ve free modu obvykle zahraju UW land, oponent se nejspíš mrkne na mýho avatara (Teferi) a scoopne. Questy za výhry se grinděj rychleji než s kdejakym aggrem :)

    SKUNK23: zajímavý, já se za tři dny hraní potkal jen s jednim zamrznutím, jinak nic.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    A z jakejma bugama se v aréně potkáváte ? Na mě už vytáhla nepřeberné množství srandy :-), např. neodtapnou se lendy, přeskakuje to mé tahy, hra naběhne do zápasu ale já vidim jen černou obrazovku, zůstávají mi dmg na bytostech (a soupeř nemá na stole Soul-Scare Mage ), skáče to z mé combat fáze rovnou do supeřovi combat fáze, nemohu zahrát žádnou kartu protože se na ně nedá kliknout atd.... zhruba tak třetinu zápasu musim skipnout protože to udělá nějakou výše uvedenou srandu a nedá se hrát.
    Reportim to jak to de, tak doufam, že to bude k něčemu platné, jelikož jejich automatická zpráva o tom jak je pro ně důležite, že sem jim to napsal a předají to těm kompetentnim lidem u nich v teamu na mě nepůsobí 2 x důvěryhodně :)
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    MATHES: nezrusili, jen bedna neni videt. jak mas ted garantovany wildcards za X boosteru, tak ted uz dostavas procenta do bedny jen kdyz otevres patou kartu do playsetu. pry se to bude jeste menit, tohle je docasny reseni nez prijdou na to co delat s kartama navic.
    XAKROO
    XAKROO --- ---
    JJOXER:
    hele jsem občasný hráč a udělal jsem si bílo/černý lifelink balíček a docela vyhrávám.
    Hraju ty hry zdarma a za den po těch 15ti výhrách mám tak mám nějaké vyhrané boostry a zlaťáky z questů na nákup dalšího. + to dává občasně karty.
    Postavit se určitě dá, ty předkonstruované jsou slabé, ale máš do začítku nějaké ty karty co si můžes směnit za rare/uncommon...
    MATHES
    MATHES --- ---
    asi tam jeste narvu dva ty novy bolase:)
    MATHES
    MATHES --- ---
    btw co v arene hrajete za decky?

    Ja jsem postupne poskladal tohle:



    MATHES
    MATHES --- ---
    oni v arene zrusili ty bedny za duplikaty?
    MATHES
    MATHES --- ---
    JJOXER: jo oni to koukam zmenili, jsem to asi mesic nezapnul, dalsi decky se daji odemknout pres questy:)
    KRYZSTOFF
    KRYZSTOFF --- ---
    q97-3skw-seh pryč, díky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam