• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    spoiler - klikni sem


    PROMO KODY DO MTG ARENA NA NASTENCE

    ODKAZY NA ZAJIMAVE ZDROJE INFORMACI O MTG NA HOME

    Jestli chces neco sehnat / prodat / vymenit, tak ses tu spatne a nasleduj odkaz nize.

    [ MAGIC THE GATHERING: Nákup / Prodej / Výměna ]

    Zajimaji te storyline? Chtel by sis precist pozadi jednotlivych sad? Pokracuj prosim ZDE

    NYX MtG Arena IDs na NÁSTĚNCE
    rozbalit záhlaví
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    ASYD: Hlavně když má píču a dejchá. To znamená v realitě Haste, Double Strike a Cycling.
    ASYD
    ASYD --- ---
    Ploche milenky anebo radsi boubelate?
    RASTASHAMAN
    RASTASHAMAN --- ---
    takových nervu s hranim online :D takze ještě porad nenastal cas? porad se mam drzet realnych placatých milenek? ;-D
    MATHES
    MATHES --- ---
    Tu prioritu maj nedotazenou o tom zadna. Uz jsem parkrat hral ten copy target spell a vzdycky jsem si musel zapnout full control, ktera je sama o sobe dost matouci a pak si davat pozor na kazdy kliknuti, abych neprokliknul neco co nechci.
    AFRI
    AFRI --- ---
    _DOMINIK_: rozumim, muj aktualni pet-peeve je Legion Warboss, po jehoz resolvu to (bez full control) skipne do combatu, a hodi na stack token i kdyz mam na ruce nejaky burn a dostatek many :(
    _DOMINIK_
    _DOMINIK_ --- ---
    STRANGERD: jsou jeste nejaky klavesovy zkratky, ktery clovek musi znat, aby se to dalo plnohodnotne hrat? ja napriklad o tom ctrl+shift vubec nevedel. a pravidelne me vysirala napriklad grand warlord radha, se kterou jsem si nekolikrat zautocil s tim, ze si v declare attackers pres ni vygeneruju manu, ktera mi schazela na podstreleni souperova obrance. v takovou chvili vas sice arena necha vygenerovat manu, ale pak AUTOMATICKY SKIPNE FAZI do bloku, takze uz pak trapne zabijite blokujici bytost, misto toho abyste jeli za lethal :P

    nasel jsem tuhle (totalne neoficialni) stranku: https://mtgarena.community.gl/forums/threads/1118

    nicmene pro plnohodnotne hrani bych potreboval jeste minmalne autoyielding (a auto-yes/no) triggered abilit, jako je to v MTGO. nemluve o tom, ze je dost debilni, ze je tahle funkcionalita totalne skryta. cekal bych, ze kdyz clovek treba right-clickne nekam nahodne do stolu, tak se mu zobrazi menu s volbami typu "enable/disable full control", "pass priority" atd
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    JULIAN: tak odvolávám co jsem kdy řekl... jak skončil singleton, tak musím hrát constructed a prostě tam je potřeba nějakej ten booster koupit, aby člověk nabral wild cards a mohl složit něco jakž takž hratelnýho.
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    ROBIN_SNNS: schválně jsem si počítal krysama skóre... a vyšlo mě to na 6:3 (z těch 3 mi to spíš 2x vyloženě nepřišlo a 1x jsem byl prostě pomalej). U mě to bylo jednoduché - hrál jsem tokeniště, takže 2W = 2x 1/1 lifelink soldát nebo 1/1 co zdechne a pošle za sebe vojáka atd. Pak je způsob jednoduchý remove/destroy krysy jakmile ho máš v ruce.
    Jakmile jsem viděl úvodní ruku a proti mě zahranou krysu, tak jsem dával GG a většinou to protivník vzdal asi ve 4. kole.

    Nebo stačí třeba boros deck a skoro jedna potvora s First Strike :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    ROBIN_SNNS: kdyz mas dobrej mana curve, tak ty krysy das uplne v pohode. jeho karta nikdy nebude o moc lepsi nez x/1 shitka, v nejhorsim pripade to vytradujes uplne s cimkoliv. Jakejkoliv 2for1 removal to totalne zabiji. Hlavni vyhoda tech krys je v tom ze je to velice stabilni balik, ale imho je to proti dobre postavenemu baliku fakt slabe, pokud ti to dojde aspon prumerne
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    O víkendu jsem v arene zkoušela skládat si balíčky a hrát singleton. Bohužel mě tam několikrát podrtil balíček založený čistě na dvou kartách: Swamp a Rat colony (1B, common, Dominaria). Jak se s takovým balíčkem vypořádat? Ráda hraju bílé a modré balíčky, typu aura nebo millstone. Děkuji předem za rady.
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    animace jsou pruda... ale víc mě štve to, že nejde poznat nové karty, které jsem zrovna dostal... + teď jsem dostal novej balík a byl asi automaticky zničen, protože jsem neměl na té jedné stránce místo.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    kvalita animaci je jak u hry z roku 2007, urcite tovadi vice lidem. Kez by to slo vypnout...
    ATOMSK
    ATOMSK --- ---
    jsem tu jediný, koho štvou ty animace? jde to nějak vypnout?
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    JOHNNYCAGE: taky uz jsem matchh prohral na dolizani, silena selesnya mirror hra kdyz jsme oba meli ten enchantment jak dela lifelinkery a lize pri lifegain triggeru, nekde u 15 zbyvajicich karet jsem oba usoudili ze to vypada ne decking, nekde kolem 10 jsem dolizl odpoved na jeho enchantment, kolem 6 zacal utocit tunout lifelinkeru, s jednou zbyvajicii kartou v mym decku a dvou v jeho uz jsem si myslel ze ho mam, ale posledni kartu dolizl toho 1/4 mythic srace jak buffuje team a dava dve 1/1 lifelink, takze prezil na 3 zivotech... urcite jsem to mohl vyhrat kdybych zautocil o kolo driv, ale stejne me ta prohra nesrala, epicka hra to byla:) sealy jsem zatim dal tri na celkovejch 14-8, takze mam porad dost gemu na draftovani (v closed bete jsem do toho dal ten starting package za 5 babek+10 dolaru extra) a jsem s arenou spokojenej, neprijde mi, ze by mi nejak snizovalo skill ze nemusim odklikavat vsechny priority (navic ctrl+shift to stejne umoznuje, takze je to fakt non issue); jediny cim je to zasadne snazsi je kvalita hracu a tam je to holt o nahode, kdyz clovek hraje competitive nebo se dostane na vyssi pocet vyher, tak lidi hrajou slusne
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    MATHES: No teď na to koukám a ono to možná fakt tak bude: https://magic.wizards.com/en/mtgarena/faq

    Q. Will there be another account wipe at the end of Open Beta?

    A. There are currently no plans to perform another wipe at the end of Open Beta. General (Basic Info RE: MTG Arena)

    EMZA
    EMZA --- ---
    MATHES: "Note that this is the only planned account wipe between now and the full launch of the game. If you participate in the Open Beta, we do not plan to wipe your account when the game fully launches (pending some unforeseen circumstance)."

    Sauce : https://magic.wizards.com/...chive/magic-digital/mtg-arena-open-all-starting-september-27-2018-09-19
    MATHES
    MATHES --- ---
    Ja jsem vcera prisypal jeste 10 dolacu abych si dal jeste jeden sealed, skoncil jsem 3-3 (prvni pulku jsem hral se spatne postavenym deckem) a zbylo mi akorat na draftik, tak jsem to prubnul a nabral libovej dimir se spoustou surveilu a 2x tim modrym enchantmentem, co zlepsuje surveil o 2. rikal jsem si, ze mu dam sanci a je to az prekvapive dobry:)

    stihnul jsem vcera jen jednu hru, netesna 2-0
    MATHES
    MATHES --- ---
    KUTAS: open beta by default smrdi wipem v den ukonceni bety/releasu finalni verze, nemas zdroj?
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    WIRUSS: někde jsem četl, že by se rádi dalšímu wipe vyhnuli, ale samozřejmě to nedokážou garantovat.
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    NECRO_BUTCHER: Nezapomínej, že má být ještě jeden wipe...
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    JULIAN: jo to mi nedošlo, že i constructed může být cíl :) Jsem i v HS radši utrácel za arenu než za kupování boosterů a v MtgA mi to přijde ještě výraznější.
    Jinak je nějaký bonus za postup v constructed?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam