• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    MATHES
    MATHES --- ---
    KUTAS: open beta by default smrdi wipem v den ukonceni bety/releasu finalni verze, nemas zdroj?
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    WIRUSS: někde jsem četl, že by se rádi dalšímu wipe vyhnuli, ale samozřejmě to nedokážou garantovat.
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    NECRO_BUTCHER: Nezapomínej, že má být ještě jeden wipe...
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    JULIAN: jo to mi nedošlo, že i constructed může být cíl :) Jsem i v HS radši utrácel za arenu než za kupování boosterů a v MtgA mi to přijde ještě výraznější.
    Jinak je nějaký bonus za postup v constructed?
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    KUTAS: kvuli cemu jinymu? pokud chces hrat drafty, hraj drafty, potom ale nema smysl kupovat boostery vubec, tak nevim na co ten tvuj typ mel bejt
    JEENA
    JEENA --- ---
    ad. Arena - na redditu jsem objevil, kdyby to ještě někoho minulo promo kód "PlayRavnica" na 3 boostery GRN.
    NECRO_BUTCHER
    NECRO_BUTCHER --- ---
    měl sem tam dokonce jednu epic hru, kdy začnu svůj upkeep na 1 životě, soupeř na 47. Soupeř 13 utočníků(hromada 1/1 lifelink z "toho" spellu) já 9 blokerů a niv-mizzet mezi nima.. 2 spelly na ruce mi to dokázaly vyhrát.. :-D

    Full control byl v tu chvíli nezbytnej.. :-)
    NECRO_BUTCHER
    NECRO_BUTCHER --- ---
    DOOMGUY: já tam ještě v closed betě poslal 100$ za nejlepší nabídku, draftil sem jak se mi chtělo, kdy se mi chtělo a ve svý podstatě co se mi chtělo(byla dost různorodá nabídka draftů.. ), měl sem z toho přebytek wildcards, takže sem si postavil co se mi chtělo..

    Po wipu mi 20k gemů vrátili zpět, takže sem si dal asi 10 sealed decků.. průměrně mě stojí 600-800 gemů(počítám k tomu co vyhraju) a zatim si nestěžuju.. jenom vygrindit ty wildcard na decky co sem měl asi chvíli potrvá.. .-) a asi tam stovečku ještě pošlu.. :-D
    JOHNNYCAGE
    JOHNNYCAGE --- ---
    MATHES: Surveil je uplně nechutnej, hlavně v kombinaci s jump-startem ti to pak líže v podstatě karty navíc. Na první pohled mi dimir přišel trošku slabší, ale jak sem poprvý postavil dobrej deck je to hrozně libový. Akorát na limited si člověk musí dávat bacha, první kolo sem hrál mirror a oponenta sem díky jeho surveilování 2x dolízal :_)
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    JULIAN: pak je otázka proč to hraješ? Kvůli constructed hrám?
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    KUTAS: proc myslis ze drafty jsou lepsi? nemas z toho tolik WC
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    FORACE: tak jako já jsem tam byl přizvanej, nevim jestli mám právo tam tahat další lidi... (dám vědět)
    FORACE
    FORACE --- ---
    KUTAS: jaktoze nedas nekdy vedet ? :D

    KUTAS
    KUTAS --- ---
    _DOMINIK_: mno já s novou partičkou co chodím hrávat drafty právě po hraní Areny poprvý vyhrál celej draft.
    Ale asi souhlas, já jsem spíš mtg lama a hraju to jako odreagovačku, na to to je ideální + mi to dává krásnej přehled o novejch edicích, takže pro aktualizaci wish listů do jednokarťáků se mi to taky hodí :)
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    MATHES: tak mě ty sealed moc nešly (oba tuším skóre 2:3) ale dalo mi to dobrej pool karet.

    Včera jsem si zkusil i Surveil a je to fakt mazec, vůbec se to nezdá :) no a pak Jump-Start mi přijde taky jako krutopřísnej. Jo ty nový ability jsou super.

    Jinak pro Arenu bych zdůraznil jednu věc - jestli nechce někdo vyhazovat peníze, tak samozřejmě nekupovat boostery, ale cpát to do draftů.
    _DOMINIK_
    _DOMINIK_ --- ---
    DOOMGUY: ja to ted od zacatku ty bety hral docela dost, povetsinou jsem plnil questy a grindil ty singleton eventy (s RG dragon/dinosaur rampou prubezne aktualizovanou z toho RG preconu jsem btw nemel problem davat temer neustale 4winy, kdyby chtel nekdo dneska jeste tezit ty singletony zadarmo). nedal jsem do toho ani korunu a ted postupne dochazim k nazoru, ze DOKUD TO NEBUDE NA MOBILNICH ZARIZENICH, tak to pro stavajici mtg hrace vubec nema vyznam. jako jo, je to novy a neokoukany a taky me to ted na slusnej pocet hodin chytlo. ale pokud mtg umite a jste schopny nainstalovat xmage (nebo mate uz kolekci na mtgo), tak to vubec nema smysl hrat. je to tak strasne osekany, ze imho naopak hrozi, ze hranim areny vas mtg skill hodne oslabi (to preskakovani fazi, auto-yieldy, auto-tapovani man...). obecne to na me pusobi, ze je to vhodny jen pro zacinajici hrace :/
    MATHES
    MATHES --- ---
    KUTAS: jsem na tom stejne, zatim dva sealed decky, prvni selesnya convoke (6-3) a podruhy super sweet UBRg control s niv mizzetem (5-3). stalo me to zatim 5 dolaru a porad se drzim v gravy trainu (porad mam 2k+ gemu)

    Set mi prijde hrozne libovej, mozna dokonce nejlepsi Ravnica. konecne se vykaslali na nejakej mill a Dimir dostal konecne funkcni mechaniku (uprimne mi surveil prijde jak scry na steroidech)

    nicmene vsechny mechaniky mi prijdou dost dobre hratelny, nemam pocit, ze by se daly jednoduse seradit ktera mechanika je lepsi a ktera horsi.

    set ma hodne bomb rares, ale taky hodne removalu, takze hry jsou zajimavy a dlouhy.

    nicmene vcera jsem zakotvil 3. sealed deckem, kterej byl proste pile of crap bez fixace a dal si 1-3 a gravy train dojel na konecnou
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    DOOMGUY: myslíš Arenu? Dal jsem do toho v closed beta asi 800,-- CZK, teď zatím nic. Ale díky krystalům jsem si dal 2x Ravnica Sealed... nabral karty, složil velmi schopnej jednokarťák, kterej jak je zdarma, tak jsem přes víkend s rýmičkou solidně harvestoval všechny questy.. zahrál si ještě navíc m19 draft, šetřim nějaký krystaly na Ravnica draft.
    Uvidíme, až teda budu muset hrát klasiku místo těch jednokarťáků... (tam mám myslím dobrý poměr vítězství - baví mě i třeba, když narazim na ten krysí deck).

    Jako baví mě to teď hodně a hlavně se mi líbí, že si prostě zábavnou formou natrénuju draftování a vůbec hraní, pak se mi to bude hodit do hospody :)

    Jak už tu někdo psal chybí tam možnost hrát s přáteli. Jinak celkově pro takový ty sváteční mtg hráče nebo lidi co si ulítávaj na HearthStone je to podle mě super.
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    nasypal jste do toho nekdo nejaky prachy? ma to smysl? zatim me to bavi, ale jsem teprv ve fazi kdy me to nuti hrat ty preconstructed decky a je to docela nuda protoze 99% her vcera byl dragon mirror
    MAKROBIJEC
    MAKROBIJEC --- ---
    WRATA: šipky jsou obv obráceně, moje blbost
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam