• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    JOHNNYCAGE: taky uz jsem matchh prohral na dolizani, silena selesnya mirror hra kdyz jsme oba meli ten enchantment jak dela lifelinkery a lize pri lifegain triggeru, nekde u 15 zbyvajicich karet jsem oba usoudili ze to vypada ne decking, nekde kolem 10 jsem dolizl odpoved na jeho enchantment, kolem 6 zacal utocit tunout lifelinkeru, s jednou zbyvajicii kartou v mym decku a dvou v jeho uz jsem si myslel ze ho mam, ale posledni kartu dolizl toho 1/4 mythic srace jak buffuje team a dava dve 1/1 lifelink, takze prezil na 3 zivotech... urcite jsem to mohl vyhrat kdybych zautocil o kolo driv, ale stejne me ta prohra nesrala, epicka hra to byla:) sealy jsem zatim dal tri na celkovejch 14-8, takze mam porad dost gemu na draftovani (v closed bete jsem do toho dal ten starting package za 5 babek+10 dolaru extra) a jsem s arenou spokojenej, neprijde mi, ze by mi nejak snizovalo skill ze nemusim odklikavat vsechny priority (navic ctrl+shift to stejne umoznuje, takze je to fakt non issue); jediny cim je to zasadne snazsi je kvalita hracu a tam je to holt o nahode, kdyz clovek hraje competitive nebo se dostane na vyssi pocet vyher, tak lidi hrajou slusne
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    MATHES: No teď na to koukám a ono to možná fakt tak bude: https://magic.wizards.com/en/mtgarena/faq

    Q. Will there be another account wipe at the end of Open Beta?

    A. There are currently no plans to perform another wipe at the end of Open Beta. General (Basic Info RE: MTG Arena)

    EMZA
    EMZA --- ---
    MATHES: "Note that this is the only planned account wipe between now and the full launch of the game. If you participate in the Open Beta, we do not plan to wipe your account when the game fully launches (pending some unforeseen circumstance)."

    Sauce : https://magic.wizards.com/...chive/magic-digital/mtg-arena-open-all-starting-september-27-2018-09-19
    MATHES
    MATHES --- ---
    Ja jsem vcera prisypal jeste 10 dolacu abych si dal jeste jeden sealed, skoncil jsem 3-3 (prvni pulku jsem hral se spatne postavenym deckem) a zbylo mi akorat na draftik, tak jsem to prubnul a nabral libovej dimir se spoustou surveilu a 2x tim modrym enchantmentem, co zlepsuje surveil o 2. rikal jsem si, ze mu dam sanci a je to az prekvapive dobry:)

    stihnul jsem vcera jen jednu hru, netesna 2-0
    MATHES
    MATHES --- ---
    KUTAS: open beta by default smrdi wipem v den ukonceni bety/releasu finalni verze, nemas zdroj?
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    WIRUSS: někde jsem četl, že by se rádi dalšímu wipe vyhnuli, ale samozřejmě to nedokážou garantovat.
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    NECRO_BUTCHER: Nezapomínej, že má být ještě jeden wipe...
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    JULIAN: jo to mi nedošlo, že i constructed může být cíl :) Jsem i v HS radši utrácel za arenu než za kupování boosterů a v MtgA mi to přijde ještě výraznější.
    Jinak je nějaký bonus za postup v constructed?
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    KUTAS: kvuli cemu jinymu? pokud chces hrat drafty, hraj drafty, potom ale nema smysl kupovat boostery vubec, tak nevim na co ten tvuj typ mel bejt
    JEENA
    JEENA --- ---
    ad. Arena - na redditu jsem objevil, kdyby to ještě někoho minulo promo kód "PlayRavnica" na 3 boostery GRN.
    NECRO_BUTCHER
    NECRO_BUTCHER --- ---
    měl sem tam dokonce jednu epic hru, kdy začnu svůj upkeep na 1 životě, soupeř na 47. Soupeř 13 utočníků(hromada 1/1 lifelink z "toho" spellu) já 9 blokerů a niv-mizzet mezi nima.. 2 spelly na ruce mi to dokázaly vyhrát.. :-D

    Full control byl v tu chvíli nezbytnej.. :-)
    NECRO_BUTCHER
    NECRO_BUTCHER --- ---
    DOOMGUY: já tam ještě v closed betě poslal 100$ za nejlepší nabídku, draftil sem jak se mi chtělo, kdy se mi chtělo a ve svý podstatě co se mi chtělo(byla dost různorodá nabídka draftů.. ), měl sem z toho přebytek wildcards, takže sem si postavil co se mi chtělo..

    Po wipu mi 20k gemů vrátili zpět, takže sem si dal asi 10 sealed decků.. průměrně mě stojí 600-800 gemů(počítám k tomu co vyhraju) a zatim si nestěžuju.. jenom vygrindit ty wildcard na decky co sem měl asi chvíli potrvá.. .-) a asi tam stovečku ještě pošlu.. :-D
    JOHNNYCAGE
    JOHNNYCAGE --- ---
    MATHES: Surveil je uplně nechutnej, hlavně v kombinaci s jump-startem ti to pak líže v podstatě karty navíc. Na první pohled mi dimir přišel trošku slabší, ale jak sem poprvý postavil dobrej deck je to hrozně libový. Akorát na limited si člověk musí dávat bacha, první kolo sem hrál mirror a oponenta sem díky jeho surveilování 2x dolízal :_)
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    JULIAN: pak je otázka proč to hraješ? Kvůli constructed hrám?
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    KUTAS: proc myslis ze drafty jsou lepsi? nemas z toho tolik WC
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    FORACE: tak jako já jsem tam byl přizvanej, nevim jestli mám právo tam tahat další lidi... (dám vědět)
    FORACE
    FORACE --- ---
    KUTAS: jaktoze nedas nekdy vedet ? :D

    KUTAS
    KUTAS --- ---
    _DOMINIK_: mno já s novou partičkou co chodím hrávat drafty právě po hraní Areny poprvý vyhrál celej draft.
    Ale asi souhlas, já jsem spíš mtg lama a hraju to jako odreagovačku, na to to je ideální + mi to dává krásnej přehled o novejch edicích, takže pro aktualizaci wish listů do jednokarťáků se mi to taky hodí :)
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    MATHES: tak mě ty sealed moc nešly (oba tuším skóre 2:3) ale dalo mi to dobrej pool karet.

    Včera jsem si zkusil i Surveil a je to fakt mazec, vůbec se to nezdá :) no a pak Jump-Start mi přijde taky jako krutopřísnej. Jo ty nový ability jsou super.

    Jinak pro Arenu bych zdůraznil jednu věc - jestli nechce někdo vyhazovat peníze, tak samozřejmě nekupovat boostery, ale cpát to do draftů.
    _DOMINIK_
    _DOMINIK_ --- ---
    DOOMGUY: ja to ted od zacatku ty bety hral docela dost, povetsinou jsem plnil questy a grindil ty singleton eventy (s RG dragon/dinosaur rampou prubezne aktualizovanou z toho RG preconu jsem btw nemel problem davat temer neustale 4winy, kdyby chtel nekdo dneska jeste tezit ty singletony zadarmo). nedal jsem do toho ani korunu a ted postupne dochazim k nazoru, ze DOKUD TO NEBUDE NA MOBILNICH ZARIZENICH, tak to pro stavajici mtg hrace vubec nema vyznam. jako jo, je to novy a neokoukany a taky me to ted na slusnej pocet hodin chytlo. ale pokud mtg umite a jste schopny nainstalovat xmage (nebo mate uz kolekci na mtgo), tak to vubec nema smysl hrat. je to tak strasne osekany, ze imho naopak hrozi, ze hranim areny vas mtg skill hodne oslabi (to preskakovani fazi, auto-yieldy, auto-tapovani man...). obecne to na me pusobi, ze je to vhodny jen pro zacinajici hrace :/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam