• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    MATHES
    MATHES --- ---
    JANDOS: eternal to ma, nicmene eternal ma special mulligan rules - kdyz das mull, tak vzdycky dostanes minimalne 2 "zeme"
    MATHES
    MATHES --- ---
    SKUNK23: to popisujes spis tower deck, ne?
    JULIAN: Jak rikaval Raptor - "That's Magic."
    RORSCHACH
    RORSCHACH --- ---
    Největší problém toho systému je to, že jsou vidět hlavně jeho zápory a jeho klady lidi neocení, protože si nespojí, že spousta herních mechanik v MTG funguje dobře jen díky němu. Já bych ho teda za ty systémy co mají nový hry neměnil Navíc je vždycky spousta možností jak tomu trochu pomoct (cycling, fetchky, hybridní mana atp.).
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    JULIAN:Souhlas, mechanika landu je hrozna. Co popisujes mi prijde mam v kazde druhe hre. S kamosema v hospe sme si udelali comonovou kostku a tenhle vecnej problem s landama vubec neresis. V jednom dacku vse (samozrejme probrane o veci ktere v tomhle systemu hrat nejdou) v druhem jen landy, doliznes land kdykoliv potrebujes nebo uznas za vhodne :) samozrejme to ma take sva uskali, napr kdyz mas zelenou ruku a na stole many v jinejch barvach, ale furt mas vetsi sanci doliznout tu barvu co potrebujes, jelikoz landy sou vsechny v jednom dacku a je na tobe jestli se na zacatku sveho kola rozhodnes liznout kartu nebo landu. Kazdopadne na to hospodsky hrani to je za mne best, vsici maj stejne sance, nikdo nema zadne OP sracky a jakou mas radost kdyz za 8 many vytahnes 6/6 co nic neumi nejde ani popsat.
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    JULIAN: Land system je pro me nejvetsi minus magicu no, hrozne zastarala mechanika. Novy hry s resource kartama uz se moc nevidej, snad ethernal to ma.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Nekdy (casto) ten magic land system z duse nenavidim. Nadraftil jsem libovej boros deck. V prvnim kole mi dosli 4 plains, zatimco ruku jsem mel celou cervenou. Druhej game jsem musel jit na pet nez jsem dostal aspon dva landy. Treti mi dosel v sestem kole. Ctvrtou hru jsem po mulliganu na 4 rovnou vzdal. Proc ja to hraju...
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Heeloooo, safrooon ooliiiive heeereee. Jo, taky to ho nemůžu sledovat páč se mi otvírá nůž v kapse z toho otravného hlasu.
    ASYD
    ASYD --- ---
    DOOMGUY: Asi nesledujes Wedge. Ale uznavam ze na twitteru mi SaffronOlive prijde fajn ale na videu je to daldi z rady nerdu kteremu bys dal nejradsi delo
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    WIRUSS: + to je za posledni dobu nejvylizanejsi clovek na youtube co jsem videl
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    WIRUSS: to je strasny zklamani pro me teda :(
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    FND: ja to aktivoval tri dny zpet, taky jsem na to zapomnel, tez jsem to v mailu nevidel , ale prohrabani tech spam slozek to vyresilo. A mtg jsem nehral co oznamili open betu.
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    Nedávno jsme se bavili o těch figurkových tokenech, tedy za 4$ jsou docela hodně pidi:
    Creature Forge Box Opening
    https://www.youtube.com/watch?v=O3l5PztqPvE
    WRATA
    WRATA --- ---
    JULIAN: Zadnej takovej mail nemam :(
    FND
    FND --- ---
    JULIAN: ja jsem byl tu dobu mimo cr a bez moznosti se prihlasit na pocitaci a na tu arenu, tak jestli to bylo nejak limitovane datove tim prihlasenim? posledni co mi prislo bylo "Account Wipe on September 24" a pak nic. a to jsem se prubezne (nevedic , ze by mel prijit nejaky mail s kodem) dival do spamu ..
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    FND: zkontroluj spam/mass folder, posilali to hromadne a me to tam treba skoncilo. je to z 27. a subjekt je "It's Here! Play Open Beta Now!"
    FND
    FND --- ---
    netusite jak je to v arene s promo kodem na planeswalkery? closed jsem hral a nic mi pak na mail neprislo pri zalogovani do te nove..
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    no jasne, mill 10 je trochu jinej kalibr :D
    WRATA
    WRATA --- ---
    ICARUS: Proto premyslim o modifikaci turbo fogu. Fogy jsou, jen proste misto planeswalkeru das nejakou kombinaci tech enchantmentu a pak roztocis nexusy. Pro plnohodnotny mill mi tu chybi nejaky spell jako Glimpse nebo Breaking/entering
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    WRATA: Jako jo, ale zase kdyz vyhravas, tak zase vyhravas dvacet kol, takze si to mnohem vic uzijes :D
    WRATA
    WRATA --- ---
    ICARUS: Jo control by daval vetsi smysl. Zkusim se nad tim vecer zamyslet. Me od kontrolu obecne hrozne odrazuje ze za 50 minut proste nestihnes odehrat tri hry :/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam