• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    MATHES
    MATHES --- ---
    "Soupeři jsem Into the Roilem chtěl vrátit Leovolda na ruku. On Misdirekcí Roil přesměroval na jinou svojí bytost. Bude tato změna triggerovat Leovolda pro další líznutí karty?"

    1) Soupeři jsem Into the Roilem chtěl vrátit Leovolda na ruku -> leovold trigger on stack
    2) On Misdirekcí Roil přesměroval na jinou svojí bytost. -> leovold 2. trigger on stack (tvuj permanent byl zacilovan spellem opponenta - to ze si to udelal sam je irrelevantni, leošovi je to fuk)

    Souper lizne dve karty.
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    V0IT: http://gatherer.wizards.com/Pages/Card/Details.aspx?multiverseid=382310

    >This only targets the spell being changed, not the original or new target of the spell it is affecting.
    >Once the spell resolves, the new target is considered to be targeted by the deflected spell. This will trigger any effects which trigger on being targeted.

    Takze pravdu ma AGENTCOOPER, souper lizne dve karty.
    RASTASHAMAN
    RASTASHAMAN --- ---
    hrajes Roil, na stack jde trigger leošovy ability. souper muze reagovat, a dela to. ale pozor, misdirekce ciluje Roil, nikoli "you or a permanent you control". owner Leoše si lizne jen jednu kartu.
    V0IT
    V0IT --- ---
    V sobotu jsme řešili následující situaci, kterou nedokážu s jistotou vyřešit: Soupeři jsem Into the Roilem chtěl vrátit Leovolda na ruku. On Misdirekcí Roil přesměroval na jinou svojí bytost. Bude tato změna triggerovat Leovolda pro další líznutí karty?
    WENOUSH
    WENOUSH --- ---
    9.2. V CHobotnici celodenní MtG. Bude se draftovat Unstable Cube a hrát formát Legacy Tribal Wars (jako takovýž neformální turnaj). Kapacita je omezená, zájemci, prosím, do pošty.

    P.S. EDH před, po a v průběhu je samozřejmostí ;-)
    RORSCHACH
    RORSCHACH --- ---
    To strašně záleží na tom co vlastně streamuješ, jak kvalitní to je, jaký rozlišení atp., ale obecně to video bude žrát o několik řádů víc. Streamování nějaký normální hry po LANu si v pohodě vezme 10-30 Mbs. Arena by se asi dala dost osekat, jak rozlišení, tak FPS, takže by to nakonec tak hrozný být nemuselo, ale s mobilním tarifem, kde má člověk jednotky GB, bych to asi nehrál :)
    MATHES
    MATHES --- ---
    ale muzu bejt uplne mimo:)
    MATHES
    MATHES --- ---
    JULIAN: mam za to, ze permanentni voice chat + online hra bude mit zhruba stejnej objem dat jako hrani pres vzdalenou plochu
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    MATHES: ale tu byla řeč o hraní přes vzdálenou plochu na mobilu, ty tu do toho tahas hraní her po netu, trochu hrušky/jablka, ne?
    MATHES
    MATHES --- ---
    JULIAN: ohledne zrani dat - pokud to clovek nedela kazdej den x hodin a ma normalni datovej limit, tak si myslim, ze nebude problem
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    MATHES: a co to má teda společnýho s hraním mtga na mobilu v metru přes PC doma???
    MATHES
    MATHES --- ---
    JULIAN: tusim, ze to bylo Ring of Elysium (battle royale shooter)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Jestli mtga na PC přes net z mobilu, tak to je sice hezký ale o tom tu vůbec nebyla řeč....
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    MATHES: Hodky a půl hrál co?
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    RDP žere daleko méně než stream videa...
    MATHES
    MATHES --- ---
    JULIAN: kdyz mi doma vypadnul net, tak jsem si dal v jeden den dvouhodinovou videokonferenci a pak hodku a pul hral na pripojeniz telefonu a sezralo mi to cely asi giga a pul dat. giga a ctvrt byl ten conf call:)
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    JULIAN: Tak zere to cca stejne jako streamovani videa z yt/twitche. Pokud mas nizsi rozliseni, tak to asi nebude tak strasny. On ten signal je hlavne jen mezi muzeem a roztylama, takze ne moc casu na hru. Proto mi to taky neprijde jako moc pravdepodobna varianta, nicmene mozne to je, proto to zminuju.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    ICARUS: fakt? Cckem nejezdím, ale dost cool. Nicméně jak reálné to je hrát přes vzdálenou plochu na datech, to žere jak prase ne? U karetky asi nevadí že to nefrci zrovna svižně, ale i tak. Já to jednou zkoušel doma na WiFi když jsem byl línej vylézt z postele a ovládá se to jakože dost dobre jedním prstem, rozhodně to jde, ale na hraní v metru či jinde ve městě mi ti přijde značne nepraktické
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    JULIAN: Tak na cecku je ted uz signal, ne?
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    ICARUS: v metru těžko....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam