• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    MATHES
    MATHES --- ---
    MANZONER: tak bolas je jenom super over hyped, ne? na constructed mi prijde z tech tri mythic walkeru nejslabsi.
    MANZONER
    MANZONER --- ---
    Koukám, že Liliana cenově vyrostla, přeskočila Bolase. Jsem rád, že jsem si jí rozbalil. Ikdyž na draftu mi ani jednou nepřišla na ruku. :/
    MATHES
    MATHES --- ---
    Liliana je fakt extremne nechutna (5-1 // 11-3)

WRATA
    WRATA --- ---
    JOHNNYCAGE: Kolik si s tim uhral?
    HEERO
    HEERO --- ---
    WENOUSH: joo taaak, to je hroznej zmetek:)
    WENOUSH
    WENOUSH --- ---
    HEERO: Protože dmg do planeswalkera by způsobil ztrátu loyalty counterů (i ve chvíli, kdy je potvora)
    HEERO
    HEERO --- ---
    Pls proc gideon blackblade preventuje dmg, kdyz je stejně indestructible? :)
    JOHNNYCAGE
    JOHNNYCAGE --- ---
    Včera jsme si po pár pivech draftli takovej průměrnej double Bolas deck, díky arena boti :D

ASYD
    ASYD --- ---
    Moc pekna sada na draft
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    ASYD: tvl, pristanu az v 10 vecer :( Jinak bych sel hned. :(
    JOHNNYCAGE
    JOHNNYCAGE --- ---
    JEENA: to sem chtěl udělat v 1v1 sealedu někomu. Když sem zahrál tu druhou asi se celkem nasmál :-D ale plán to byl hezkej
    JEENA
    JEENA --- ---
    AGENTCOOPER: Když už mluvíme o dvouhlavci, tak dostat dvěma God-Pharaoh's Statue je taky brutální (stalo se :D)
    T_RAVEN
    T_RAVEN --- ---
    themed boosters inzeruji alespon jednu rare or mythic .... uz ste v nem nekdo nasel 2? :D
    MATHES
    MATHES --- ---
    Tak jsem vcera konecne vyzkousel novou Lilianu na draftu. Ve finalove hre na 5-1 (prvni pokus o 6-0 mi rozsypalo kolo, kde jsem si dal obe hry mull into color screw) mi souper ukazal v obou hrach Kefneta, ale ja mel v obou Lili.
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    Meh, otevřeli jsme celej novej box na přátelském draftu + pět boosterů navíc a jsou z toho akorát tři planeswalkeři, ti "opravdoví", novou Lilianu nevyjímaje, pak nějací ti noví "malí" uncommon planeswalkeři, sem tam nějaká lepší karta nebo mana s efektem a pak goblin baráž, která vyhrála draft a tím to skončilo.

Tady je, kluk jeden ošklivá, výkonná.

PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    MATHES: A Oketra nejhorsi z nich.
    MATHES
    MATHES --- ---
    WRATA: ashiok se zabit da... ty bohove jsou horsi
    WRATA
    WRATA --- ---
    MATHES: Moc ne, celej draft je o tom kolik otevres ashioku
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    WHITEANGEL: Ja teda jeste casto potkavam to golgari s walkerama a tim bolas enchantmentem.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    PSYCHO: Hodně štěstí myslím že realita Constructed se ti moc libít nebude :D

Btw WAR za mě zatím pěknej shit opět se hraje jen 5 decku Esper C , RDW s Chandrou což je cancer jak svine , Gruul , Mono White a Simic/Bant Nexus takže uplně to samé co předtím změnu vidím že je akorád víc RNG na to co si lízneš na začátku nebo kdo začíná.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam