• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    spoiler - klikni sem

PROMO KODY DO MTG ARENA NA NASTENCE

ODKAZY NA ZAJIMAVE ZDROJE INFORMACI O MTG NA HOME

Jestli chces neco sehnat / prodat / vymenit, tak ses tu spatne a nasleduj odkaz nize.

[ MAGIC THE GATHERING: Nákup / Prodej / Výměna ]

Zajimaji te storyline? Chtel by sis precist pozadi jednotlivych sad? Pokracuj prosim ZDE

NYX MtG Arena IDs na NÁSTĚNCE
    rozbalit záhlaví
    ZMEKCOVAC
    ZMEKCOVAC --- ---
    MATHES: Vždyť je. Každá 2/2 za 2 many je medvěd ;)
    MATHES
    MATHES --- ---
    ASYD: proc to neni medved?:(((
    ASYD
    ASYD --- ---
    MATHES
    MATHES --- ---
    TOTALLYDIZZIED: mne to udelal opponent. oba nas to zaskocilo:D
    TOTALLYDIZZIED
    TOTALLYDIZZIED --- ---
    MATHES: jako velmi pravděpodobně jsem udělal přesně tohle... ty taky?:D bylo to zhruba podobně špatný jako když mě fightil domri a já měl na stole wanderera. Týpek byl taky překvapenej
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    MATHES: Jo tohle jsem viděl na streamu tak 2x někoho udělat ;-)

Goblin Champion {R}
    Creature — Goblin Warrior

Haste

Exalted (Whenever a creature you control attacks alone, that creature gets +1/+1 until end of turn.)

0/1

MATHES
    MATHES --- ---
    TOTALLYDIZZIED: ti reknu cos udelal. dal si -2 na Saheeli a jako target si vybral 4/4 zombie army token z Angratha:))
    ASYD
    ASYD --- ---
    EDH pauper nema banlist
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    my mame ve skupine postavenych docela dost pauper commanderu .. bez banlistu :)
    WRATA
    WRATA --- ---
    PREVRACENY: Do najady chodi kolem 10ti lidi a do rytire 6-8. Na GPcku byly pauperovy side eventy vzdycky hojne obsazeny
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    AGENTCOOPER: Zas tak hrozně ne, ale pokud si vezmeš, že všechny použitelnější Storm karty mají BAN a tohle se dá rozumně použít... Min dobrej side proti Burnu...

JANDOS: Ano má, teoreticky nejglobálnější je - https://magic.wizards.com/en/game-info/gameplay/formats/pauper . Zároveň si občas herny dělají vlastní - https://herna.najada.cz/cs/clanky/pravidla-pro-allcommon/
    PREVRACENY
    PREVRACENY --- ---
    JANDOS: Pauper se hraje?
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    WIRUSS: Pauper ma nejakej ban list ? :)
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    Zajímá mě, za jak dlouho tohle dostane ban na Pauperu :-)

"OUCh—Oh it's quite nice actually" {1}{G}
    Instant

You gain 3 life.

Storm (When you cast this spell, copy it for each spell cast before it this turn. You may choose new targets for the copies.)

WRATA
    WRATA --- ---
    MATHES: Souhlas, unchecked domri je silenej pruser. Ja mam jeste rad Ugina
    TOTALLYDIZZIED
    TOTALLYDIZZIED --- ---
    ICARUS: to kdybych si pamatoval že jo, ale je možný, že byla chyba na mý straně a kopíroval jsem nějakou blbinu, co na sobě měla countery... pak by to dávalo perfektní smysl:D
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    TOTALLYDIZZIED: A cos kopiroval?
    TOTALLYDIZZIED
    TOTALLYDIZZIED --- ---
    MATHES: Samut taky dost vládne

nicméně jsem si jednou zahrál Saheeli, dal -2 a ten token okamžitě umřel, tak jsem se chtěl zeptat, tokeny se nedaj kopčit? Blbost ne? Nebo to prostě byl bug?
    MATHES
    MATHES --- ---
    ASYD: ne, zahazujou se karn, ashiok a ral zarek. Tamiyo ma sice dost jalovou +1 ale vraci z hrobu walkery. zahazovat jen tak bolase mi prijde jako uplnej ulet.

WRATA: huatli umi bejt random insane, kdyz k tomu trefis vhodny bytosti. ono trefit random 1/4 flyera a pak polozit huatli je docela v pohode, ale jinak je slabsi.

PWs, ktery mi tady prijdou o hodne lepsi nez jinde, jsou Domri a Kiora. Nejlepsi se ale tvari bez pochyby Sarkhan.
    WRATA
    WRATA --- ---
    ASYD: Tamyio i Bolas jsou ve skutecnosti hodne silni. S karnem souhlas a pridam Rala, Huatli a Teyo. Pro ostatni jsem vetsinou nasel vyuziti
    NECRO_BUTCHER
    NECRO_BUTCHER --- ---
    ASYD: naprosto souhlasim, karn, ral-zalek a další věci který řešej "non-momir" věci jdou první pryč.. to si radši nechám land na momir příšery.. zacyklenost bohužel nastává někdy na 8-9 maně, kdy to sere jenom jednu(?) kartu dokola..

Takže momir s výhodou (btw. Anagarath v tomhle modu je docela cool), ale pořád se to musí hrát jako momir..

Za mě ok..

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam