• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    Dotaz: můžu v MTG Arena jít do nějakýho full control módu při rozdělování damage několikanásobným blockerům? A pokud ano, můžu jim assignovat o 1 méně?

    Příklad ze života: Měl jsem na stole Jayu a útočil jsem Nehebem championem. Vykryl to potvorama, co měly celkovou toughness 5, on je zabil a vůbec nepřetramploval. Já počítal, že přetrampluje za bonusový 1 přes posledního blockera, ale to jsem se spletl, protože (podle oracle) se jeho damage rozdělí a pak se každému blockerovi přidá 1 damage - ale ten se u každého blockera jakoby ztratí, nepřechází do tramplu. Dalo by se tedy v nějakém full control módu (pokud v této fázi vůbec je) přidělit každému blockerovi o 1 méně (s výjimkou těch, co mají 1 toughness) a dostat se tak k trample damage, ke které by ještě přiskočila 1 bonusová od Jayi?
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    MATHES: v tom případě v krátkosti - je to návrat ke starému systému 15/týdně. Takže každej může hrát tak jak mu to doteď vyhovovalo poslední rok či kolik.
    MATHES
    MATHES --- ---
    JULIAN: ten na telefonu nebyl videt
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    MATHES: hele hraj to jak chces, ale podivej se na ten obrazek od Icaruse
    MATHES
    MATHES --- ---
    JULIAN: takze se to da zase grindit jednou za tyden? chapu to spravne?
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    Ale Mlho...
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    a k cemu jsou xp?
    ASYD
    ASYD --- ---
    ACHERON: na EDH
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    PREVRACENY: e? nejak jsem ji nenasel nebo jsem neco minul? :)
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    a BROUGHTBACK je novy kod na XP
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    PSYCHO: na penize nikdo nesahal uz ani v tom updatu predtim, to je porad stejny
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    JULIAN: A daily wins jsou dead? Hod mi nejakej link pls at to poctu, dekuju.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    PSYCHO: vyslyseli to brblani hracu. Ted misto questu za 800 a daily wins za 100/50/50 mas questy za 500 a 15 weekly wins za 250. za 7 dnu tak misto 7000XP udelas 7250 dokonce
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    JULIAN: Wut, coze?
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    ok tak weekly wins a questy dolu na 500 XP
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    STRANGERD: checklandy nejsou na "basic" ale jen na type. Basic land je specificka formulace napriklad na tom evolving wilds.
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    VINC: momentalne mas ve standardu naprosto excelentni manu, proto taky existujou zrudnosti typu 4C Dreadhorde... hrat vicebarevnej balicek bez toho, abys tyhle dvoubarevny zeme vyuzival ti hodne zkazi zazitek, takze bud hraj monocolor nebo si na ne nasetri - momentalne mas na vyber ze zminenejch shocklandu (2 dmg do tebe nebo jdou taply), checklandu (jdou odtaply pokud kontrolujes basic land type barev ktery dava, pricemz shocklandy se pocitaji jako dva basic land typy - kombo) a nejnoveji templu (ktery jdou sice taply vzdycky, ale scry 1 je velmi dobra kompenzace); kolik ceho potrebujes hrat, abys dokazal s pravdepodobnosti jakou si prejes zahrat karty jistyho casting costu v jistym kole si muzes najit v tomhle legendarnim clanku: https://www.channelfireball.com/...need-to-consistently-cast-your-spells-a-guilds-of-ravnica-update/ (btw ten clanek nezahrnuje london mulligan, takze muzeme myslim v brzku ocekavat update, byt teda podle toho co jsem cetl by to nemel byt velkej rozdil od vancouveru)
    MATHES
    MATHES --- ---
    ASYD: tzv kosicka fetchka
    ASYD
    ASYD --- ---
    jsou tam evolving wilds :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam