ICARUS: Povídej mi o tom.
Třetí zápas jsem prohrál, měl rychlý R/W s kombat trickama.
4. zápas, můj výkon opět k posrání
Promejšlel jsem seslání MA tak strašně, až mi opakovaně vypršel time out a já nestihl MA seslat, když jsem chtěl. Soupeř má hodně napumpovanou Nisu, oživlý země, takže kvůli mýmu vlastnímu zdržování mě sjíždí na 3 hp, on má 18. Vynesu Kronch Wranglera, jako jedinou potvoru potvoru s toughness 1 na boardu, a po něm konečně tu MA. Dochází vám to? (Mě to pochopitelně nedošlo a proč neumřel jsem si uvědomil až po konci hry.) Každopádně v tu chvíli bylo všechno v píči, ale řekl jsem si, třeba udělá chybu, a zaútočil jsem se vším proti Nisse. On nechtěl přijít o Nissu s 9 counterama (i když ji klidně mohl obětovat, já měl 3 hp a on spoustu potvor) a nedošlo mu, že MA efekt platí až do konce kola, a blokoval... takže sám sobě vymetl celej board, Neheba, potvory i oživlý země (naštěstí to vyšlo, i když tam měl Martyr of the Cause). V příštím kole měl tři země a plnou Nissu, rozhodl se neoživovat zemi, ale vytáhnout 5 lesů z knihovny, takže v příštím kole MA dorazila Nissu, a když jsem v dalším kole vytáhl krokodýla a Bontua, tak to vzdal...
Ale já to věděl, že se s MA budu strašlivě trápit, že to není karta pro mě, já to věděl.