• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    TOTALLYDIZZIED
    TOTALLYDIZZIED --- ---
    JOHNNYCAGE: lol, tak na tohle jsem nenarazil (bcs jediný karty co mi projdou rukama jsou ty z našich draftů), ale na první pohled je prostě rytíř víc user friendly než najáda, docela o hodně
    JOHNNYCAGE
    JOHNNYCAGE --- ---
    TOTALLYDIZZIED: oba obchody mají drobné mouchy co způsobujou kreténský potíže. například našeptávač u rytíře je posldní půlrok cca dobře retardovanej - vybereš kartu, okamžitě ji to vyfiltruje aniž bys měl možnost zadat další volby jako "jen foil" atd. jedinej způsob je vybrat ty ostatní volby nejdřiv nebo si to jméno karty zkopírovat a pak ho tam dát, no je to tak debilní že sem nasranej jen o tom píšu :-D
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    JULIAN: Já mám Standard Cavalcade 2020 postavený jenom letmo a ještě jsem je ani nehrál (a anžto mě nebaví net decking, tak jsem ani nekoukal na decklisty), takže můžu soudit jenom podle soupeřů, a těm teda přijde minimálně jedna CoC fakin every time. A souhlasím, že dolíznutí je pro tenhle deck důležitější než další šroubování dmg. Nicméně dva tihle trpaslíci (možná i tři) imho vydají za 5.-6.-7. kopii CoC. (Teda za předpokladu, že se ten dmg boost od něj vztahuje na každé klofnutí od CoC, což asi ano.)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    MATEEJ: tohle je ale takovy.... divny. S cavalcade je to super combo, ale ty decky dost casto dojizdi na tom ze si ji neliznou a tohle tomu nijak vyrazne nepomaha. Jasne, tvoje 1/1 jsou ted 3/1, ale to ti za 4 many tu hru uplne nevyhraje.
    FORACE
    FORACE --- ---
    JOHNNYCAGE: to sice jo, ale ten system filterovani kusovek ma naprosto super. Myslim ze by stacilo ho dat do novyho kabatu, a dodelat mobile design...
    TOTALLYDIZZIED
    TOTALLYDIZZIED --- ---
    JANDOS: JOHNNYCAGE: Osobní preference naprosto chápu, ale prostě rytíř, ač je tam ten nákupní proces takovej divně poskládanej a zastaralej, tak působí uživatelsky mnohem přístupněji než Najáda, která se snaží vypadat moderně, ale rozhodně se nad tím nikdo nezamyslel. A přitom jsou to fakt detaily, jen si trochu pohrát s tou šablonou, kterou tam mají.
    JOHNNYCAGE
    JOHNNYCAGE --- ---
    WRATA: Rytíř je s tim webem taky zaseklej někde v devadesátkách no to je vtipny
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    TOTALLYDIZZIED: Se vsim souhlasim, ale stejne pokud je moznost nakoupim tam nez abych daval penize rytiri (osobni preference) Samozrejme veci jako kusovky tam je CR bez konkurence, ale papir uz skoro nehraju.
    WRATA
    WRATA --- ---
    TOTALLYDIZZIED: Ja jsem celkem zvedavej az prijde ten novej web rytire jak to bude fungovat. Uz o tom mluvej od minuly roku ze by to do vanoc melo bejt ready ale kde nic tu nic
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    ASYD: Jojo, Cavalcade decky sou moc slabý.
    TOTALLYDIZZIED
    TOTALLYDIZZIED --- ---
    JOHNNYCAGE: pomalý, nepřehledný, neoptimalizovaný, ať klikneš na cokoliv, tak vlastně nikdy nevidíš, že se něco změnilo (veškerý změny obsahu probíhaj o obrazovku níž), vyhledávání je pochybný protože to nemůžeš specifikovat, nejsou tam nastavený žádný filtry u ničeho kromě kusovek a ty kategorie, jak jsou černobílý v tom všem barevným, tak vypadaj fakt dementně a z celýho čiší, že na to prostě trochu serou... Ale možná jsem jen zbytečně náročnej (ne, nejsem, je rok 2019 a ČR je eshopová velmoc)
    ASYD
    ASYD --- ---
    JOHNNYCAGE
    JOHNNYCAGE --- ---
    CHOBOT: v čem je Najáda tak hroznej eshop? kromě toho že se neovládá nejlíp...
    TONY_TAIL
    TONY_TAIL --- ---
    REGIS: podle fota ze stránek bych řekl, že Richard :-)
    REGIS
    REGIS --- ---
    TONY_TAIL: Ted me zajima kdo za tim pultem v tu chvili byl :)
    TONY_TAIL
    TONY_TAIL --- ---
    Byl jsem tam prodávat a kupovat kusovky a tak nepříjemnou obsluhu a chování k zákazníkovi jsem dlouho nezažil. Rozhodně nedoporučuji. ;-)
    PREVRACENY
    PREVRACENY --- ---
    Ale ten web stojí za to:D "Vývar z Lotusu".
    PREVRACENY
    PREVRACENY --- ---
    CHOBOT: Ta dvojitá ostrava malinko smrdí elitářstvím. :D
    ASYD
    ASYD --- ---
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    ROXTYDY_A_BIBOB: lol, nedík
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam